Radiomat
I Radiomat snakker vi om matens kulturhistorie, om råvarer, om smak, om matens betydning opp gjennom historien, og i vår tid. I radiomat vil vår sult på god mat, og vår nysgjerrighet på kunnskap smelte sammen i radioapparatet ditt!
Oliven
12.08.2016
29 min
Hvitløk
05.08.2016
29 min
Potet
29.07.2016
29 min
Eple
22.07.2016
29 min
Sitron
15.07.2016
29 min
Sukker
08.07.2016
29 min
Vanilje
01.07.2016
29 min
Sitron
15.07.2016 • 29 min
I dagens utgave av Radiomat, snakker Pia Skevik og Andreas Viestad om en frukt som vi aldri ville kjent igjen i dag hvis vi så den i sin originale form, og likevel bruker de fleste av oss den hver eneste dag. Den har ikke bare bidratt til å skape noen av verdens mest magiske retter, den står også bak en av verdens verste kriminelle organisasjoner.