Kulturstripa
31. mars 2021
57 min • 31.03.2021
30. mars 2021
57 min • 30.03.2021
29. mars 2021
57 min • 29.03.2021
26. mars 2021
57 min • 26.03.2021
25. mars 2021
57 min • 25.03.2021
23. mars 2021
57 min • 23.03.2021
22. mars 2021
57 min • 22.03.2021
18. mars 2021
57 min • 18.03.2021
17. mars 2021
57 min • 17.03.2021
16. mars 2021
57 min • 16.03.2021
15. mars 2021
57 min • 15.03.2021
12. mars 2021
57 min • 12.03.2021
11. mars 2021
57 min • 11.03.2021
10. mars 2021
57 min • 10.03.2021
9. mars 2021
57 min • 09.03.2021
8. mars 2021
57 min • 08.03.2021
5. mars 2021
57 min • 05.03.2021
4. mars 2021
57 min • 04.03.2021
3. mars 2021
57 min • 03.03.2021
2. mars 2021
1 t • 02.03.2021
23. mars 2021
23.03.2021 · 57 min
Christopher Haatuft har blitt kalla «The Punkrock chef» av sjølvaste Gordon Ramsey. Han har blitt kasta ut av kunstskule, vore matskribent i Bergens Tidende utan noko erfaring med mat. Men har sidan både jobba for prestisjefylte restaurantar i USA, starta tre restaurantar i Bergen, med ein fjerde på veg, og er no å sjå i NRK-serien «Kokkeliv». Vi tek ein prat med han om pønkeliv og bærekraft! **Mediaprofessor Espen Ytreberg kjem og forklarer kva som gjer at ei heil verd er hekta på «Masterchef Australia», og korleis han sjølv både vert inspirert og grin av reality-serien. **Eit etegilde i Ålesund på heile 48-rettar inspirerte lege, forfatter og poet Jon Ståle Ritland til å skrive ei heil diktsamling om og til ære for mat.
Medvirkende
- Gjest:
- Christopher Haatuft
- Gjest:
- Espen Ytreberg
- Gjest:
- Jon Ståle Ritland
- Medvirkende:
- Ragnhild Fangel Jamtveit
- Omtalt:
- Gordon Ramsay
- Omtalt:
- Grant Achatz
- Omtalt:
- Knut Magnus Persson
- Produsent:
- Jean Christine Cena
- Programleder:
- Mona B. Riise