Kulturstripa
31. mars 2021
31.03.2021
57 min
30. mars 2021
30.03.2021
57 min
29. mars 2021
29.03.2021
57 min
26. mars 2021
26.03.2021
57 min
25. mars 2021
25.03.2021
57 min
23. mars 2021
23.03.2021
57 min
22. mars 2021
22.03.2021
57 min
18. mars 2021
18.03.2021
57 min
17. mars 2021
17.03.2021
57 min
16. mars 2021
16.03.2021
57 min
15. mars 2021
15.03.2021
57 min
12. mars 2021
12.03.2021
57 min
11. mars 2021
11.03.2021
57 min
10. mars 2021
10.03.2021
57 min
9. mars 2021
09.03.2021
57 min
8. mars 2021
08.03.2021
57 min
5. mars 2021
05.03.2021
57 min
4. mars 2021
04.03.2021
57 min
3. mars 2021
03.03.2021
57 min
2. mars 2021
02.03.2021
1 t
23. mars 2021
23.03.2021 • 57 min
Christopher Haatuft har blitt kalla «The Punkrock chef» av sjølvaste Gordon Ramsey. Han har blitt kasta ut av kunstskule, vore matskribent i Bergens Tidende utan noko erfaring med mat. Men har sidan både jobba for prestisjefylte restaurantar i USA, starta tre restaurantar i Bergen, med ein fjerde på veg, og er no å sjå i NRK-serien «Kokkeliv». Vi tek ein prat med han om pønkeliv og bærekraft! **Mediaprofessor Espen Ytreberg kjem og forklarer kva som gjer at ei heil verd er hekta på «Masterchef Australia», og korleis han sjølv både vert inspirert og grin av reality-serien. **Eit etegilde i Ålesund på heile 48-rettar inspirerte lege, forfatter og poet Jon Ståle Ritland til å skrive ei heil diktsamling om og til ære for mat.
Medvirkende
- Gjest:
- Christopher Haatuft
- Gjest:
- Espen Ytreberg
- Gjest:
- Jon Ståle Ritland
- Medvirkende:
- Ragnhild Fangel Jamtveit
- Omtalt:
- Gordon Ramsay
- Omtalt:
- Grant Achatz
- Omtalt:
- Knut Magnus Persson
- Produsent:
- Jean Christine Cena
- Programleder:
- Mona B. Riise