Nitimen

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.

Hele Norges underholdningsprogram.
Alle episoder

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.

23. november 2017

23.11.2017 1 t 52 min

Vår faste kokk og matspaltist Christopher Sjuve forklarer hva fermentering egentlig er og hva du kan bruke til. Skuespillerlegende Bjørn Sundquist besøker oss for å markere hundreårsjubileet for Knut Hamsuns Nobel-vinnende roman Markens Grøde, et verk han har et nært forhold til. Han avslører også at noen av de mange sinte og psykopatiske karakterene han har spilt gjør at folk er litt redd ham den dag i dag. Og til deg som bor på Jessheim eller i nærheten: Vår reporter Øyvind Bækkevold er på vei med ferske boller for å overraske en bedrift som fortjener det. Send oss gjerne tips!

Medvirkende

Gjest:
Bjørn Sundquist
Medvirkende:
Christopher Sjuve
Produsent:
Kristian Aune
Programleder:
Knut Folkestad
Programleder:
Marte Folkestad
Reporter:
Øyvind Bækkevold

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.