Naturens verden
Naturprogram som tar lytterne med på naturopplevelser landet rundt.
28. januar 2018
28.01.2018
53 min
21. januar 2018
21.01.2018
53 min
7. januar 2018
07.01.2018
53 min
21. januar 2018
21.01.2018 • 53 min
Grøndalen gård i Akershus har dyrevelferd i høgsetet, og lagar eige meieriprodukt, Nyr, som dei sel både til kokkar og private. No kan bønder og lokalmatprodusentar også selje varene sine direkte til forbrukarar gjennom lokale Reko-ringar på Facebook. Oslo-kokkar har kome til Grøndalen gård for å mjølke og smake seg fram til stjernekua i fjøset, det har gitt restaurantsuksess. Det er rekordmange elgpåkøyrslar. No vandrar dyra frå kysten for å finne mat i innlandet, og på turen må mange vegar kryssast. Dagens art er St. Petersfisk, som også blir kalla kylling.
Medvirkende
- Gjest:
- Anne Birte Olsen
- Gjest:
- Hans Arild Grøndahl
- Gjest:
- Jørn Larsen
- Gjest:
- Lars Kristian Grøndahl
- Gjest:
- Rebekka Bond
- Gjest:
- Tommy Vangsmo
- Gjest:
- Tor Eriksen
- Programleder:
- Monika Blikås
- Reporter:
- Tove Fugelsnes