Holm

6. januar 2023

06.01.2023 1 t 52 min

2 kyllingbryst (jeg pleier å bruke landkylling)1 pose steinsopprisotto Hvitvinssaus: hvitvin, kyllingkraft, 1 sjalotteløk, 1 sitron, hel pepper Aspargesbønner eller salat Tar ca 30 min å lage KyllingbrystLegg kyllingbrystene i en ildfast form. Dryss over salt, pepper, litt sitronssaft på toppen. Gjerne en smørklatt innimellom Legg noenhele hvitløksfedd med skall i ildfaste formen Inn i ovn på 190 grader i ca 20 min(Risotto: Følg anvisning på pakken) Saus:Kutt en sjalotteløk i små biter, fres blank i smør i liten gyte1 ss revet sitronskall 4 pepperkulerHa i 2,5 dl hvitvin, reduseres til 1/3Ha i 2,5 dl kyllingkraft, reduseres til nesten ingenting 150-200 gram smør AspargesbønnerDampes i kokende vann i et par min

Medvirkende

Gjest:
Andreas Birger Johansen
Gjest:
Mette Bugge
Gjest:
Odd Grann
Gjest:
Vibeke Fürst Haugen
Produsent:
Martin Mathiassen Oeding
Programleder:
Trine Bråthen

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.