Studio 2
Simone Biles og USAs turnlag
30.07.2021
14 min
Hva er Pegasus?
29.07.2021
11 min
Mat og politikk
29.07.2021
12 min
Hongkong - fortsatt et land, to systemer?
29.07.2021
12 min
Onlyfans - grunn til bekymring?
28.07.2021
17 min
Kidnapping er vanlig i kriminelle miljøer
28.07.2021
9 min
Et bilde av dagens Japan
28.07.2021
11 min
Merkevarer som blir politiske
27.07.2021
11 min
Flyktninglaget i OL
27.07.2021
13 min
Tunisia - hva nå?
27.07.2021
12 min
"Mannedamene" frå Haugesund
27.07.2021
13 min
Rosetogene
26.07.2021
13 min
Hva gjør en novelle god?
26.07.2021
13 min
Meteor - venn eller fiende?
26.07.2021
12 min
Forfatter ber om oppgjør med høyreekstreme krefter
22.07.2021
13 min
Ny invandringslov i Sverige
22.07.2021
13 min
Hvordan skapes mat-trender?
22.07.2021
10 min
Kva lurer born på om 22.juli?
22.07.2021
11 min
Historien om skapsprengerne
21.07.2021
10 min
Karakterdrap i beste sendetid
21.07.2021
10 min
Hvordan skapes mat-trender?
22.07.2021 • 10 min
I høst kommer mange til å spise med det som kalles izikaya – japansk kro-mat som ikke er sushi – hva er dette og hvem bestemmer hva som blir populært på matfronten? Pizzaen kom til Norge på 60-tallet, tacoen på 80-tallet og sushien er yngste skudd på norske familiekoseretter – men hva blir det neste?