Studio 2
Simone Biles og USAs turnlag
30.07.2021
14 min
Hva er Pegasus?
29.07.2021
11 min
Mat og politikk
29.07.2021
12 min
Hongkong - fortsatt et land, to systemer?
29.07.2021
12 min
Onlyfans - grunn til bekymring?
28.07.2021
17 min
Et bilde av dagens Japan
28.07.2021
11 min
Kidnapping er vanlig i kriminelle miljøer
28.07.2021
9 min
Flyktninglaget i OL
27.07.2021
13 min
Tunisia - hva nå?
27.07.2021
12 min
Merkevarer som blir politiske
27.07.2021
11 min
"Mannedamene" frå Haugesund
27.07.2021
13 min
Rosetogene
26.07.2021
13 min
Hva gjør en novelle god?
26.07.2021
13 min
Meteor - venn eller fiende?
26.07.2021
12 min
Forfatter ber om oppgjør med høyreekstreme krefter
22.07.2021
13 min
Ny invandringslov i Sverige
22.07.2021
13 min
Hvordan skapes mat-trender?
22.07.2021
10 min
Kva lurer born på om 22.juli?
22.07.2021
11 min
Historien om skapsprengerne
21.07.2021
10 min
OL og diplomati
21.07.2021
11 min
Hvordan skapes mat-trender?
22.07.2021 • 10 min
I høst kommer mange til å spise med det som kalles izikaya – japansk kro-mat som ikke er sushi – hva er dette og hvem bestemmer hva som blir populært på matfronten? Pizzaen kom til Norge på 60-tallet, tacoen på 80-tallet og sushien er yngste skudd på norske familiekoseretter – men hva blir det neste?