Ekko

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.

Gå til radioversjon

Bli litt smartere! Vi gir deg historier fra norsk virkelighet, slik at du forstår mer av de store sammenhengene her i landet.
Alle episoder

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.

Dypvannsfisk- fremtidens måltid?

30.05.2017 26 min

I dyphavet finnes det mengder med uutnyttede ressurser, og nå vil forskerne ha dette på våre middagstallerkener. Men er folk interessert i ufisk på menyen? Hvem eier denne fisken? Og hvordan hindre rovdrift? mv: Sissel Rogne, direktør ved Havforskningsinstituttet, Henrik J. Henriksen, kokk, restauranteier og matskribent, og Ole Arve Misund, direktør ved NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Programleder: Ellen Wesche Guttormsen

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.