Ekko

Bli litt smartere! Vi gir deg historier fra norsk virkelighet, slik at du forstår mer av de store sammenhengene her i landet.

Dypvannsfisk- fremtidens måltid?

30.05.2017 26 min

I dyphavet finnes det mengder med uutnyttede ressurser, og nå vil forskerne ha dette på våre middagstallerkener. Men er folk interessert i ufisk på menyen? Hvem eier denne fisken? Og hvordan hindre rovdrift? mv: Sissel Rogne, direktør ved Havforskningsinstituttet, Henrik J. Henriksen, kokk, restauranteier og matskribent, og Ole Arve Misund, direktør ved NIFES, Nasjonalt institutt for ernærings- og sjømatforskning. Programleder: Ellen Wesche Guttormsen

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.