Abels tårn
Panelet - Blir man tjukk av å smøre seg meg fet hudkrem?
25.02.2022
57 min
Forgård - CRISPR til middag!
25.02.2022
57 min
Panelet - En realistisk Noahs ark
18.02.2022
57 min
Forgård - Dvergplaneten Pluto har bursdag!
18.02.2022
57 min
Panelet - Er fingeravtrykk sikkert?
11.02.2022
57 min
Forgård - Hva skjer i hjernen når jeg lærer kinesisk?
11.02.2022
57 min
Panelet - Strømsmart klestørk og salt potetvann
04.02.2022
57 min
Forgård - Å grønnvaske et OL
04.02.2022
57 min
Forgård - CRISPR til middag!
25.02.2022 • 57 min
Dette er året hvor genredigert mat sannsynligvis havner på middagsbordet over store deler av verden. Utviklerne snakker om poteter uten tørråte, steril laks struttende fulle av omega 3 og en robust hvete som vokser raskere og gir større avlinger. Men vil vi ha denne maten på tallerkenen? Vi ser på hva som finnes i butikkhyllene og hva som kommer. Vi hører om BREXIT--hveten og om laksen som genredigeres i Bergen. Makker: molekylærbiolog Sigrid Bratlie Gjest: Matskribent Yngve Ekern