Salongen
Rundt bordet i Salongen er det plass til verden, kultur, politikk, mennesker, meninger, harselas, historier og opplevelser
31. mai 2020
31.05.2020
57 min
24. mai 2020
24.05.2020
57 min
17. mai 2020
17.05.2020
57 min
10. mai 2020
10.05.2020
57 min
3. mai 2020
03.05.2020
57 min
31. mai 2020
31.05.2020 • 57 min
Hva er den dypere meningen med å spise gåselever? Og hvorfor nekter hovedpersonen Mitja å spise østers? Vi ser nærmere på hva Dostojevskij har ment med all maten han har stappet inn i mesterverket Brødrene Karamasov. Og husk: radioleseklubben alltid interessert i akkurat dine synspunkter på denne besynderlige romanen. Skriv til familienkaramasov@nrk.no
Medvirkende
- Gjest:
- Olga Stabell
- Programleder:
- Christine Lossius Thorin
- Programleder:
- Jørgen Strickert