Kunne ikke spille av fordi JavaScript ikke ble funnet!

Aktiver JavaScript i innstillingene til din nettleser.

Les mer på hjelpesiden.

Kunne ikke spille av med Flash-avspiller

Benytter du en iOS-enhet (iPad, iPhone eller lignende) klikk her.
Har du en nyere nettleser som Chrome, Opera, Firefox eller en Android-enhet kan du enkelt slå på vår beta-avspiller ved å gå til innstillinger.

Les mer på hjelpesiden.

Seriebeskrivelse

Rundt bordet i Salongen er det plass til verden, kultur, politikk, mennesker, meninger, harselas, historier og opplevelser

Episodebeskrivelse

Etter at komiker Jonis Josef holdt et show der han blant annet vitset med islam, kom det en dame og takket ham fordi hun ofte hadde møtt fordommen om at muslimer ikke har humor. Han har null sympati for folk som ikke forstår vitser og mener man bør ha total ytringsfrihet på stand-up-scenen. Superrasistiske vitser funker ikke foran publikum uansett. I vennegjengen kan de erte og slenge dritt til hverandre, men da namsfogden kom og byttet låsen fordi han ikke hadde betalt husleie, stilte de opp med en konvolutt full av kontanter. Akkurat nå er han i ferd med å slå igjennom som komiker og er hovedtrekkplaster på Latter for første gang i kveld. Det passer perfekt inn i hans plan om å nå livets topp i en alder av tjuesju. Daniel Kvammen forteller historien om å slå igjennom som artist under ganske spesielle omstendigheter.

Kategori: Kultur
Tilgjengelig til:
Ingen begrensning
Tilgjengelig i:
Verden
Første gang sendt:
NRK P2 · Tirsdag 14. februar 2017 kl. 17:03
Siste gang sendt:
NRK P2 · Tirsdag 14. februar 2017 kl. 23:03
Produksjonsår:
2017
Aldersgrense:
Tillatt for alle
Varighet:
57 minutter