P2-pulsen
P2-pulsen med platedate
12.08.2022
57 min
11. august 2022
11.08.2022
1 t 54 min
10. august 2022
10.08.2022
1 t 53 min
9. august 2022
09.08.2022
1 t 53 min
8. august 2022
08.08.2022
1 t 53 min
P2-pulsen med platedate
05.08.2022
57 min
4. august 2022
04.08.2022
57 min
4. august 2022
04.08.2022
1 t 54 min
3. august 2022
03.08.2022
57 min
3. august 2022
03.08.2022
1 t 54 min
2. august 2022
02.08.2022
57 min
2. august 2022
02.08.2022
1 t 53 min
1. august 2022
01.08.2022
57 min
1. august 2022
01.08.2022
1 t 54 min
P2-pulsen med platedate
29.07.2022
57 min
28. juli 2022
28.07.2022
57 min
28. juli 2022
28.07.2022
1 t 54 min
27. juli 2022
27.07.2022
57 min
27. juli 2022
27.07.2022
1 t 54 min
26. juli 2022
26.07.2022
57 min
27. juli 2022
27.07.2022 • 1 t 54 min
Pølse i lompe, kebab, hamburger, rakfisk, sodd, vaffel eller svele. Hva slags mat er DU på jakt etter, når du ferdes langs norske veier og i norsk natur, og hva foreslår du, når turister spør etter typisk norsk mat? Covid-19 har så langt hatt en dødelighet på langt under 1% i Norge, i skarp kontrast til dødeligheten fra blødningsfeber som igjen er oppdaget i Afrika.
Medvirkende
- Gjest:
- Annechen Bahr Bugge
- Gjest:
- Eystein Hoddevik
- Produsent:
- Tobias Brynildsbakken Huse
- Programleder:
- Jakob Arvola