Naturens verden
28. oktober 2018
28.10.2018
53 min
21. oktober 2018
21.10.2018
53 min
14. oktober 2018
14.10.2018
53 min
7. oktober 2018
07.10.2018
53 min
30. september 2018
30.09.2018
53 min
23. september 2018
23.09.2018
53 min
16. september 2018
16.09.2018
53 min
9. september 2018
09.09.2018
53 min
2. september 2018
02.09.2018
53 min
26. august 2018
26.08.2018
53 min
Hvaler
19.08.2018
53 min
Svinør
12.08.2018
53 min
Vega
05.08.2018
53 min
Helgøya
29.07.2018
53 min
Nyksund
22.07.2018
53 min
Arnøya
15.07.2018
53 min
Måløy
08.07.2018
53 min
Værøy
01.07.2018
53 min
Træna
24.06.2018
53 min
17. juni 2018
17.06.2018
53 min
14. juni 2015
14.06.2015 • 57 min
Vi haustar råvarer frå naturen til saft og syltetøy, pesto og drammar. Først ut er løvetann og bjørkeblad. I skogen finn vi også lysegrøne granskot, frisk ramslauk og brennesle. Dette blir til sirup, krydder og pesto. Lysegrøne, nesten kvite hasselnøtter må haustast før skalet blir hardt, men den knallrosa geitramsen kan haustast når som helst, og sikrar sommarsmaken utover vinteren. Våren har vore sur og kald, men likevel er det full fart og god honningproduksjon i biekubene på Bergem i Tingvoll. På Sunnmøre møter vi dagens art, som er havsula. Frå fuglefjellet stupar einebarnet havsuleungen ut i havet, større enn foreldra. Før var han matauk men no er han freda.
- Torolf Nordbø - Sommarsang
Medvirkende
- Gjest:
- Alv Ottar Folkestad
- Gjest:
- Auden Bergheim
- Gjest:
- Elin Baggeraanaas
- Programleder:
- Monika Blikås
- Reporter:
- Tove Fugelsnes