Naturens verden
28. oktober 2018
28.10.2018
53 min
21. oktober 2018
21.10.2018
53 min
14. oktober 2018
14.10.2018
53 min
7. oktober 2018
07.10.2018
53 min
30. september 2018
30.09.2018
53 min
23. september 2018
23.09.2018
53 min
16. september 2018
16.09.2018
53 min
9. september 2018
09.09.2018
53 min
2. september 2018
02.09.2018
53 min
26. august 2018
26.08.2018
53 min
Hvaler
19.08.2018
53 min
Svinør
12.08.2018
53 min
Vega
05.08.2018
53 min
Helgøya
29.07.2018
53 min
Nyksund
22.07.2018
53 min
Arnøya
15.07.2018
53 min
Måløy
08.07.2018
53 min
Værøy
01.07.2018
53 min
Træna
24.06.2018
53 min
17. juni 2018
17.06.2018
53 min
7. juni 2015
07.06.2015 • 57 min
Vi lagar rykande fersk mat i fjæra, av alt det gode som fjæra og sjøen har å by på. Først på menyen står strandsneglar og strandkrabbesupe, deretter blir det blåskjel og havsalat, før vi rundar av med berggylte og fjærekraft. To av karane bak boka «Sjømat fra fjæra» er dagens kokkar: forskar Arne Duinker og kokk Fredrik Hall. På Svinviks Arboret ved Todalsfjorden blømer 350 ulike sortar rhododendron og 250 forskjellige bartre. Dagens art er knappenålslaven, som står tett i tett som skjeggstubb på gamalskog og laftahus. Den veks ikkje der det er sterk forureining. Sigrid Moldestad framfører sangen "Haustkveld ved havet".
- Sigrid Moldestad - Haustkveld ved havet
Medvirkende
- Gjest:
- Arne Duinker
- Gjest:
- Fredrik Hall
- Gjest:
- Geir Gaarder
- Gjest:
- Katarina Wedelsbakk
- Gjest:
- Maja Frønes
- Gjest:
- Tove Fugelsnes
- Programleder:
- Monika Blikås