Naturens verden

Naturprogram som tar lytterne med på naturopplevelser landet rundt.

7. juni 2015

07.06.2015 57 min

Vi lagar rykande fersk mat i fjæra, av alt det gode som fjæra og sjøen har å by på. Først på menyen står strandsneglar og strandkrabbesupe, deretter blir det blåskjel og havsalat, før vi rundar av med berggylte og fjærekraft. To av karane bak boka «Sjømat fra fjæra» er dagens kokkar: forskar Arne Duinker og kokk Fredrik Hall. På Svinviks Arboret ved Todalsfjorden blømer 350 ulike sortar rhododendron og 250 forskjellige bartre. Dagens art er knappenålslaven, som står tett i tett som skjeggstubb på gamalskog og laftahus. Den veks ikkje der det er sterk forureining. Sigrid Moldestad framfører sangen "Haustkveld ved havet".

Medvirkende

Gjest:
Arne Duinker
Gjest:
Fredrik Hall
Gjest:
Geir Gaarder
Gjest:
Katarina Wedelsbakk
Gjest:
Maja Frønes
Gjest:
Tove Fugelsnes
Programleder:
Monika Blikås

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.