Naturens verden
28. oktober 2018
28.10.2018
53 min
21. oktober 2018
21.10.2018
53 min
14. oktober 2018
14.10.2018
53 min
7. oktober 2018
07.10.2018
53 min
30. september 2018
30.09.2018
53 min
23. september 2018
23.09.2018
53 min
16. september 2018
16.09.2018
53 min
9. september 2018
09.09.2018
53 min
2. september 2018
02.09.2018
53 min
26. august 2018
26.08.2018
53 min
Hvaler
19.08.2018
53 min
Svinør
12.08.2018
53 min
Vega
05.08.2018
53 min
Helgøya
29.07.2018
53 min
Nyksund
22.07.2018
53 min
Arnøya
15.07.2018
53 min
Måløy
08.07.2018
53 min
Værøy
01.07.2018
53 min
Træna
24.06.2018
53 min
17. juni 2018
17.06.2018
53 min
15. februar 2015
15.02.2015 • 57 min
Bondesamarbeid i øysamfunnet Fjell vest for Bergen gav suksessen Strilalam, som produserer kortreist kjøtmat og saueskinn. Både villsau, spælsau og kvit sau er med hos bøndene som fekk Bygdeutviklingsprisen i fjor. Etter storbrann i utmarka på Sotra for nokre år sidan, slo fleire bønder seg saman og starta med villsauer. Også dei i Strilalam. På vinterville Hustadvika i Møre og Romsdal blir det arrangert kurs i ureist mat. Hjorten blir partert og tang plukka og ete i havgapet. Og dagens art er Dompap!
Medvirkende
- Gjest:
- Elisabeth Tronstad
- Gjest:
- Ellen-Beate Wollen
- Gjest:
- Gunnar Ulveseth
- Gjest:
- Nils Henning Nesje
- Gjest:
- Sturle Minde
- Gjest:
- Terje Strandtun
- Programleder:
- Monika Blikås
- Reporter:
- Tove Fugelsnes