Naturens verden

Naturprogram som tar lytterne med på naturopplevelser landet rundt.

21. januar 2018

21.01.2018 53 min

Grøndalen gård i Akershus har dyrevelferd i høgsetet, og lagar eige meieriprodukt, Nyr, som dei sel både til kokkar og private. No kan bønder og lokalmatprodusentar også selje varene sine direkte til forbrukarar gjennom lokale Reko-ringar på Facebook. Oslo-kokkar har kome til Grøndalen gård for å mjølke og smake seg fram til stjernekua i fjøset, det har gitt restaurantsuksess. Det er rekordmange elgpåkøyrslar. No vandrar dyra frå kysten for å finne mat i innlandet, og på turen må mange vegar kryssast. Dagens art er St. Petersfisk, som også blir kalla kylling.

Medvirkende

Gjest:
Anne Birte Olsen
Gjest:
Hans Arild Grøndahl
Gjest:
Jørn Larsen
Gjest:
Lars Kristian Grøndahl
Gjest:
Rebekka Bond
Gjest:
Tommy Vangsmo
Gjest:
Tor Eriksen
Programleder:
Monika Blikås
Reporter:
Tove Fugelsnes

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.