Kulturstripa
30. april 2021
30.04.2021
57 min
29. april 2021
29.04.2021
57 min
28. april 2021
28.04.2021
57 min
27. april 2021
27.04.2021
57 min
26. april 2021
26.04.2021
57 min
23. april 2021
23.04.2021
57 min
22. april 2021
22.04.2021
57 min
21. april 2021
21.04.2021
57 min
20. april 2021
20.04.2021
57 min
Innslag fra tidligere sendinger
19.04.2021
57 min
16. april 2021
16.04.2021
57 min
15. april 2021
15.04.2021
57 min
14. april 2021
14.04.2021
57 min
13. april 2021
13.04.2021
57 min
9. april 2021
09.04.2021
57 min
8. april 2021
08.04.2021
57 min
7. april 2021
07.04.2021
57 min
6. april 2021
06.04.2021
57 min
21. april 2021
21.04.2021 • 57 min
Et gjenhøyr med: Christopher Haatuft har blitt kalla «The Punkrock chef» av sjølvaste Gordon Ramsey. Han har blitt kasta ut av kunstskule, vore matskribent i Bergens Tidende utan noko erfaring med mat. Men har sidan både jobba for prestisjefylte restaurantar i USA, starta tre restaurantar i Bergen, med ein fjerde på veg, og er no å sjå i NRK-serien «Kokkeliv». Vi tek ein prat med han om pønkeliv og bærekraft! Mediaprofessor Espen Ytreberg kjem og forklarer kva som gjer at ei heil verd er hekta på «Masterchef Australia», og korleis han sjølv både vert inspirert og grin av reality-serien. Eit etegilde i Ålesund på heile 48-rettar inspirerte lege, forfatter og poet Jon Ståle Ritland til å skrive ei heil diktsamling om og til ære for mat.
Medvirkende
- Gjest:
- Christopher Haatuft
- Gjest:
- Espen Ytreberg
- Gjest:
- Jon Ståle Ritland
- Produsent:
- Jean Christine Cena
- Programleder:
- Mona B. Riise