Kulturstripa
31. desember 2021
31.12.2021
57 min
30. desember 2021
30.12.2021
57 min
24. desember 2021
24.12.2021
57 min
23. desember 2021
23.12.2021
57 min
22. desember 2021
22.12.2021
57 min
20. desember 2021
20.12.2021
57 min
17. desember 2021
17.12.2021
57 min
15. desember 2021
15.12.2021
57 min
14. desember 2021
14.12.2021
57 min
13. desember 2021
13.12.2021
57 min
10. desember 2021
10.12.2021
57 min
9. desember 2021
09.12.2021
57 min
8. desember 2021
08.12.2021
57 min
7. desember 2021
07.12.2021
57 min
6. desember 2021
06.12.2021
57 min
3. desember 2021
03.12.2021
57 min
2. desember 2021
02.12.2021
57 min
1. desember 2021
01.12.2021
57 min
30. november 2021
30.11.2021
57 min
29. november 2021
29.11.2021
57 min
21. april 2021
21.04.2021 • 57 min
Et gjenhøyr med: Christopher Haatuft har blitt kalla «The Punkrock chef» av sjølvaste Gordon Ramsey. Han har blitt kasta ut av kunstskule, vore matskribent i Bergens Tidende utan noko erfaring med mat. Men har sidan både jobba for prestisjefylte restaurantar i USA, starta tre restaurantar i Bergen, med ein fjerde på veg, og er no å sjå i NRK-serien «Kokkeliv». Vi tek ein prat med han om pønkeliv og bærekraft! Mediaprofessor Espen Ytreberg kjem og forklarer kva som gjer at ei heil verd er hekta på «Masterchef Australia», og korleis han sjølv både vert inspirert og grin av reality-serien. Eit etegilde i Ålesund på heile 48-rettar inspirerte lege, forfatter og poet Jon Ståle Ritland til å skrive ei heil diktsamling om og til ære for mat.
Medvirkende
- Gjest:
- Christopher Haatuft
- Gjest:
- Espen Ytreberg
- Gjest:
- Jon Ståle Ritland
- Produsent:
- Jean Christine Cena
- Programleder:
- Mona B. Riise
- Researcher:
- Guri Skeie