Holm

Holm

30. august 2019

30.08.2019 · 57 min

Kremet pasta med tarmgrønske smaker mye bedre enn det høres ut. Og er veldig sunt. Radiokokk Jonathan Romano lærer oss å bruke tang og tare i maten. 50- og 60-tallet var tiden for høyt dandert hår med lakk og bryl. Og sammen med lakk og bryl kom den første generasjonen som kalte seg ungdom. Vår serie om håret fortsetter. Når kan vi kalle oss norske? Og hvorfor er det viktig?Generasjonspanelet forsker på begrepet norsk og nordmann.

Mer informasjon

Tilgjengelig fra:
30. august 2019 kl. 09:03
Tilgjengelig til:
30. august 2029 kl. 11:00
Produksjonsår:
2019
Lengde:
57 min

Medvirkende

Gjest:
Dang Trinh
Gjest:
Ingeborg Moræus Hansen
Gjest:
Jonathan Romano
Gjest:
Odd Grann
Medvirkende:
Beate Bingen
Medvirkende:
Liv Anne Anderssen
Medvirkende:
Kaja Figenschou
Omtalt:
Kaveh Rashidi
Produsent:
Trine Bråthen
Produsent:
Hege Holm
Programleder:
Hege Holm