Holm

8. juni 2022

08.06.2022 1 t 51 min

Kinesisk mat har blitt servert på restauranter i mange år i Norge. Jessie Kong vokste opp mellom bordene på foreldrenes restaurant, hun hyller de for alt arbeidet de har lagt ned for å sikre henne og broren et godt liv. * Roser, stemorsblomster og blomkarser du dyrker selv kan spises. Noen kan kandiseres eller fryses ned i isbiter, andre kan legges rett på kaken. Botanikeren sier hvilke blomster du kan knaske i deg. * Dyrlege Geir Erik berge forteller historier fra klinikken. Papegøyen som bannet da han fjernet en fjær og natten han opererte selv for første gang som student

Medvirkende

Gjest:
Charlotte Sletten Bjorås
Gjest:
Geir Erik Berge
Gjest:
Jessie Kong
Gjest:
Tommy Sørbø
Omtalt:
Theodor Kittelsen
Produsent:
Trine Bråthen
Programleder:
Kaja Figenschou