Frokostradio

22. september

22.09.2022 1 t 36 min

Når du med største selvfølgelighet legger matvarene du legger i handlekurven din, lurer du ibland på hvor de kommer fra? - hvordan havnet poteten, risen, tomaten og løken på det norske matbord? Hva er årsaken til at pastaen havnet i det norske kostholdet? Frokostgjesten etter klokka åtte er professor i mat- og ernæringsvitenskap og har skrevet mange bøker om mat og helse. Nå er fokuset "Reisene som endret våre matvaner". Det er ca 10 000 nordmenn som får diagnosen demens hvert år. Mange av disse har heldigvis pårørende, hvordan er det å være pårørende til en dement? Det snakker vi med Radiopsykologen om. Vær trafikk og konkurrense blir det selvfølgelig også

Medvirkende

Gjest:
Ragnhild Dahle
Gjest:
Wenche Frølich
Gjest:
Patrick Faaland
Medvirkende:
Jørgen Aune Hagen
Produsent:
Madeleine Cederström
Programleder:
Tom Erik Sørensen