Frokostradio
Uka med Frokostradio
1 t 30 min • 24.06.2022
24. jun. kl. 07.05
1 t 36 min • 24.06.2022
23. juni
1 t 36 min • 23.06.2022
22. juni
1 t 36 min • 22.06.2022
21. juni
1 t 36 min • 21.06.2022
20. juni
1 t 36 min • 20.06.2022
17. juni
1 t 36 min • 17.06.2022
16. juni
1 t 36 min • 16.06.2022
15. juni
1 t 36 min • 15.06.2022
14. juni
1 t 36 min • 14.06.2022
13. juni
1 t 55 min • 13.06.2022
Uka med Frokostradio
1 t 30 min • 10.06.2022
10. jun. kl. 07.05
1 t 36 min • 10.06.2022
9. juni
1 t 36 min • 09.06.2022
8. juni
1 t 36 min • 08.06.2022
7. juni
1 t 36 min • 07.06.2022
Uka med Frokostradio
1 t 30 min • 03.06.2022
3. jun. kl. 07.05
1 t 36 min • 03.06.2022
2. juni
1 t 36 min • 02.06.2022
1. juni
1 t 36 min • 01.06.2022
6. mai kl. 07.05
06.05.2022 · 1 t 55 min
Å kunne fortsette å jobbe som journalist 19 år etter at aldersgrensen på 70 år ble oppnådd, virker som et privilegium. 89 år gammel holder han fortsatt koken som frilansjournalist i den lokale avisen i Stjørdal der han bor. Det er 6. mai og fortsatt full vinter, etter å ha fått smaken på våren. Et psykologisk utfordring på mange måter. Værflyktninger er en av konsekvensene. Det er vår i Lillehammer og våronna står for tur. Mandelpoteter er tradisjon fra Røros, og den behøver sandholdig jord. Men det er det lite av på Lillehammer, derfor blander Jon sand i matjorda.
Medvirkende
- Gjest:
- Arnulf Gresseth
- Gjest:
- Helge Nitterberg
- Gjest:
- Jon Høsøien
- Medvirkende:
- Ove Gundersen
- Medvirkende:
- Åsmund Høeg
- Omtalt:
- Rudolf Herzer
- Produsent:
- Ståle Tonning
- Programleder:
- Viggo Valle