Drivkraft

Vegard Larsen inviterer mennesker med lidenskap, kunnskap og visjoner til samtale om det de brenner for og hva som driver dem.

Sven Erik Renaa

30.09.2021 57 min

Sven Erik Renaa er kokk og mannen bak Renaa restaurant i Stavanger, en restaurant med to stjerner i Michelinguiden. Renaa har jobbet på kjente restauranter i Trondheim, Oslo og New York, han har vært kåret til årets kokk to ganger og representert Norge i kokkekonkurransen Bocuse d’Or. I dag driver Renaa en vinbar, et bakeri og konditori, en sjokolade og iskrem-fabrikk og hele fire restauranter

Medvirkende

Gjest:
Sven Erik Renaa
Produsent:
Kjartan Aarsand
Programleder:
Vegard Larsen
Researcher:
Kjartan Aarsand

Bli med på
lufta!

Med NRK-brukeren din kan du delta i avstemninger og sende meldinger til ditt favorittprogram.

Før du sender melding...

For å kunne sende melding må du godta noen ekstra vilkår.