Drivkraft

Vegard Larsen inviterer mennesker med lidenskap, kunnskap og visjoner til samtale om det de brenner for og hva som driver dem.

Sven Erik Renaa

30.09.2021 · 57 min

Sven Erik Renaa er kokk og mannen bak Renaa restaurant i Stavanger, en restaurant med to stjerner i Michelinguiden. Renaa har jobbet på kjente restauranter i Trondheim, Oslo og New York, han har vært kåret til årets kokk to ganger og representert Norge i kokkekonkurransen Bocuse d’Or. I dag driver Renaa en vinbar, et bakeri og konditori, en sjokolade og iskrem-fabrikk og hele fire restauranter

Mer informasjon

Tilgjengelig fra:
30. september 2021 kl. 11:03
Tilgjengelig til:
Alltid tilgjengelig
Produksjonsår:
2021
Lengde:
57 min

Medvirkende

Gjest:
Sven Erik Renaa
Produsent:
Kjartan Aarsand
Programleder:
Vegard Larsen