Debatt i P2
27. januar
27.01.2023
55 min
20. januar
20.01.2023
55 min
13. januar
13.01.2023
55 min
6. januar
06.01.2023
50 min
Kjønnet rasisme
16.12.2022
54 min
Jens Stoltenberg om Russland, Ukraina og Nato
09.12.2022
54 min
2. desember 2022
02.12.2022
57 min
Kan man se fotball og samtidig være et moralsk menneske?
25.11.2022
56 min
Blir elevene smartere uten kunst?
18.11.2022
56 min
Reform i toppform
11.11.2022
56 min
Karikaturstriden
04.11.2022
56 min
Hvorfor greier vi ikke redde kloden?
21.10.2022
54 min
Den store ungdomspartilederdebatten
14.10.2022
50 min
Har me nok mat når det smell?
07.10.2022
54 min
Ja til atomkraft?
30.09.2022
56 min
Prisøkning
23.09.2022
55 min
Mannen - et ensomt dyr?
16.09.2022
56 min
Økende politikerforakt – en trussel mot demokratiet?
09.09.2022
56 min
Valget i Sverige
02.09.2022
54 min
Blir ungdom tatt på alvor i beslutningsprosesser?
19.08.2022
53 min
Fra såkorn til søppel – hvorfor kaster vi så mye mat?
10.06.2022 • 49 min
En tredjedel av all maten som produseres i verden ender opp i søpla. I Norge kastes 454 000 tonn spiselig mat hvert år. Krigen mot Ukraina, høye priser på energi, gjødsel og transport, samt sviktende avlinger på grunn av hetebølger bidrar samlet til stigende matvarepriser. Verden er på vei inn i en ny matvarekrise. Verdens matproduksjon har et høyt klimautslipp og legger beslag på knappe naturressurser som vann, land og gjødsel. Litt over halvparten av matsvinnet skjer hos matvareprodusenter, hos dagligvarebutikker, i landbruket og på restauranter, mens resten skjer hjemme hos oss forbrukere. Hvorfor går så mye mat tapt?
Medvirkende
- Gjest:
- Emil Beddari
- Gjest:
- Emilie Nereng
- Gjest:
- Johan Hermstad Reinertsen
- Gjest:
- Kjersti Hoff
- Gjest:
- Louise Fuchs
- Gjest:
- Tobias Hangaard Linge
- Produsent:
- Millimedia
- Programleder:
- Ekstern Produksjon
- Programleder:
- Ingrid Fadnes