Debatt i P2
Vold og trusler mot læreren
Kommer i morgen
Farlig manneopprør?
19.04.2024
57 min
Grønne klær
12.04.2024
57 min
Kampen mot klimapolitikken
22.03.2024
57 min
Hvordan stoppe partnervold
15.03.2024
57 min
Er det norske demokratiet i fare?
08.03.2024
57 min
Partiske medier i helsedebatt?
01.03.2024
57 min
BRICS - Allianse mot Vesten?
23.02.2024
57 min
Ukraina
16.02.2024
57 min
Unge politikere om mannsrollen
09.02.2024
57 min
Lot vi oss lure av Russland?
02.02.2024
57 min
Innvandring
26.01.2024
57 min
Eierskap
19.01.2024
57 min
Hvor elektrisk kan Lofoten bli
12.01.2024
57 min
Abortloven
05.01.2024
57 min
Hard straff for sovevoldtekt?
15.12.2023
57 min
Psykisk syke i fengsel
08.12.2023
57 min
Sex til salgs
01.12.2023
57 min
Grønn økonomi
24.11.2023
57 min
Barnefattigdom
17.11.2023
57 min
Fra såkorn til søppel – hvorfor kaster vi så mye mat?
10.06.2022 • 49 min
En tredjedel av all maten som produseres i verden ender opp i søpla. I Norge kastes 454 000 tonn spiselig mat hvert år. Krigen mot Ukraina, høye priser på energi, gjødsel og transport, samt sviktende avlinger på grunn av hetebølger bidrar samlet til stigende matvarepriser. Verden er på vei inn i en ny matvarekrise. Verdens matproduksjon har et høyt klimautslipp og legger beslag på knappe naturressurser som vann, land og gjødsel. Litt over halvparten av matsvinnet skjer hos matvareprodusenter, hos dagligvarebutikker, i landbruket og på restauranter, mens resten skjer hjemme hos oss forbrukere. Hvorfor går så mye mat tapt?
Medvirkende
- Gjest:
- Emil Beddari
- Gjest:
- Emilie Nereng
- Gjest:
- Johan Hermstad Reinertsen
- Gjest:
- Kjersti Hoff
- Gjest:
- Louise Fuchs
- Gjest:
- Tobias Hangaard Linge
- Produsent:
- Millimedia
- Programleder:
- Ekstern Produksjon
- Programleder:
- Ingrid Fadnes