Brønsj

Direktesendt magasin som gjør søndagen litt bedre. Trafikkoppdatering.

29. mars 2018

29.03.2018 · 2 t 51 min

Er du en som elsker kulde, eller er du en som fryser lett og heller vil nyte sol og varmegrader? Dagens Brønsj-gjest er kuldeforsker og skal fortelle oss alt om temperatur. Brønsj-kokk Lars Erik Vesterdal er inspirert av tradisjoner og skal lære oss å lage lammekoteletter med enkel tomatsaus. For mange er også quiz og konkurranse en påsketradisjon, og vi i Brønsj vil veldig gjerne at du deltar i vår egen "Påskenøtter - Hvilken nøtt er det i dag?".

Medvirkende

Gjest:
Lars Erik Vesterdal
Gjest:
Raymond Robertsen
Gjest:
Øystein Wiggen
Medvirkende:
Erling Molt Korsnes
Produsent:
Håvard Karlsen
Programleder:
Elin Aandal-Herseth