Kategorier

Småmiks

Tirsdag 18. september - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

God helg

I dag - Radio for morgenfugler.

God helg

I dag - Radio for morgenfugler.

Småmiks

Mandag 17. september - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

Beaivvesátta

I går · Beaivesátta - SGP lqvlagat ja luodit ja lávlagat leat almmuhuvvon! Mii ávvudit! Mudui, movt bártnit gožžet, sex on the beach ja biilavuodjin..

Skolefri Råd

I går - Det er tid for vennkspasråd og Selma og Sabrina sitter klare for å hjelpe DEG!! Kult å henge med de kule? Hvordan blir man en bedre venn? Finn det ut i dag da vel! Vi GLEDER oss!

Radiolangs - NRK P1+

I går · Radiolangs - Apoteka vil at vi skal kjøpe dei billegaste medisinane, men mange kundar er skeptiske. Dette og mykje anna i Radiolangs i NRK P1+. Programleiar er Helge Raftevold.

Heia Fotball

13. mai 2017 · Heia Fotball: Podkast - Ukas gjest er en ener i alt han gjør! Han er mannen bak en av Norges største radiosuksesser og et av Norges aller råeste politiske partier. Han spiller i film, har gitt ut bøker og han er en av Norges største stand up-komikere. Han er en av Norges mest kjente Arsenal-fans, har holdt konsert i Spektrum, turnert Norge rundt, vunnet komiprisen og han jobber til daglig i gullrekka her i NRK. Ukas gjest er Johan Golden! Johan forteller om da han IKKE fikk sett VM-Finalen i 2006, om da han spiste penis på en restaurant i Tokyo, om da han kræsjet med monstertruck selvsagt om den gangen han holdt på å bli kjørt ned av danskebåten i Oslofjorden.

Shaun på P13

I går - God fredag! Du får en smakebit av søndagens Felbergs Loft, Thomas kommer innom. Psykiater Trude Fixdal er også på plass, og hun forteller om Freud og Jung, og deres vennskap som ble til uvennskap. Og så har vi fått en haug av nye milliardærer dere!

Lystad og Mathisens radioshow

13. juli - Knut og Tom tar for seg store spørsmål om gudetro og nett-dating. Hør også om hvordan gutta har lurt ukebladene opp gjennom.

Småmiks

I går - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

Slettan og Martin tar helga

I går · Slettan & Martin tar helga - Ved Olav Viksmo-Slettan og Nina Stensrud Martin.