Kategorier

Timeout

3. jan · Bjarte Myrhol - Ved Patrick Rowlands.

Shaun på P13

I dag - God onsdag! Ja, drar forhandlingene seg til? Og først nå kommer Linda Hofstad Helleland på banen? Og til våre yngre lyttere, en beskjed til dere i dag, bloggere er stikkordet.

IHÁN

I dag - Gaskavahkku! Dat beaivi gos Irjana vahkkoloahppa álgá, muhto maiddái dat beaivi gos IHÁNii bohtet guossit! Bures boahtin!

Radiokontakten

I dag - I Radiokontakten kl.12.30 gir en lytter bort en barneseng! Har du noe å gi bort, eller vil du etterlyse noe? Ring 815 21 033.

Utakt

I dag - I dag spør vi: Når er neste lørdag? Ellers snakker vi omvanskelige togbilletter, chilli til babyen, og en "Finding Nemo"-omskriving, Stavangersmurfen disser håndball VM, og svaret er 1985. (Men hva er spørsmålet?)

Nitimen

I dag - Bandet Razika legger opp, men rekker å komme innom oss for en siste prat og minikonsert. Vi oppsummerer karrieren og spør «Hva nå?» Skuespilleren Linn Skåber og Nils Jørgen Kaalstad klare med oppsetningen En sporvogn til begjær, og vi lurer på om det blir vanskelig for dem å unngå å være morsom. Og hvor godt blir reporter Øyvind kjent med en tilfeldig person på fire minutter?

Holm

I dag - Holm

Norske tilstander

I dag - Uetisk turisme, peak Brexit-kaos og positive nyheter!

Tidenes Morgen

I dag - Brexit! Sumo! Løse tanker! Faste poster! Nyheter og musikk! Jernteppe! Med Ragnhild Silkebækken og Jon Branæs.

Frokostradio

I dag - Enkelte valg er det godt vi ikke kjenner konsekvensen av på forhånd. Det er tema for dagens andakt, Vi speiler Norge og i dag fra Egersund med Johan Aakre. Er vi i Norge forberedt godt nok på kidnappingsforsøk, og hva gjør næringslivet, ved Jack Fisher Eriksen fra Næringslivet sikkerhetsråd. Radiodoktor Steinar Westin snakker om kostholdet rundt vegeterianere og veganere.

P3morgen

I dag - Vidar Magnussen kommer på besøk! Håhå!

P3morgen

I dag - God onsdag! Me tjuvstarar morgonen med høgdepunkt frå gårsdagens sending.