Kategorier

Småmiks

Torsdag 15. november - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

Småmiks

Tirsdag 13. november - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

Lørdagsliv

I går - På lørdagene reiste hele familen Ekiz til kjøpesenteret. Ikke nødvendigvis for å handle så mye, men for å treffe andre tyrkiske familier, slå av en prat, flørte litt med gutta og dele skoleboller. I dag snakker vi om å være på kjøpesenter i Lørdagsliv.

Skolefri Live

Torsdag 15. november - JIPPI! I dag har vi besøk av to KULE skuespillere fra ROT! Awa og Lamin spiller søsken i serien og sammen med dem skal vi lage GOD STEMNING med DEG! Det blir kviss, dans og chat på nrksuper.no. VI GLEDER OSS!

Skolefri Live

Tirsdag 13. november - Det er temauke i NRK Super og vi i Skolefir Live skal ha fokus på det. Hva er psykisk-helse? Hvorfor er følelser så viktig? Victor fra Flipp Klipp og Johannes fra Supernytt er med oss og klar til å prate med DEG. Vi har også Røde kors i chatten om man lurer på noe rundt tema som man ikke tør å snakke om.

Are og Odin

I går -

Skolefri Råd

Fredag 16. november - Hør på Skolefri Råd med Siggen og Haakon og Ludvig og Sabrina fra 9liv (Dyrevenn). Hva kan man gjøre for å slutte å være forelska? Og hvorfor er det så flaut med dolyder når man er sammen?

Utakt

I går - Høydepunkter fra Utakt. Vi byr på ironisk omsorg, dickpics for dummies, skarringens historie og kokesjokolade med peanøttsmør.

Småmiks

Onsdag 14. november - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

Popquiz

I går - En times høytidelig konkurranse om det aller viktigste i verden; popmusikk!

Nitimen

I går - Jørgen Gravning er ute med boken "Ditt fantastiske hjerte - med eller uten flimmer og smerte". I et direkte og engasjerende språk skriver Gravning om et tema som angår oss alle, enten vi er hjertesyke, pårørende, eller friske mennesker, som ønsker å forbli nettopp det. Maj Britt Andersen har akkurat kommet ut med et album for voksne "Et stille sted" med tekster av Lars Saabye Christensen. Det er spilt inn i Store Studio sammen med KORK og Truls Mørk.

Småmiks

Tirsdag 13. november - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.