Kategorier

Arkivgull - P1+

I dag · Arkivgull - Aktualitetsprogrammet Åpen post i NRK fjernsynet gikk mellom 1966 og 1971. Det ble det mest omdiskuterte og kontroversielle debattprogrammet i NRKs historie. I denne utgaven av Arkivgull blir det gjenhør med to av programmene; om langt hår hos gutter og om Arne Bendiksens Grand Prix-låt, Oj, oj, oj så glad jeg skal bli.

Radiolangs - NRK P1+

I dag · Radiolangs - Saker og ting og masse musikk fra her og der i NRK radio. Radiolangs idag, ved Finn Dag Steiro.

Shaun på P13

I dag - I dag får du ukas podcasttips! Caliphate, en podcast laget av en New York Times journalist, der hun forsøker å finne ut av hvem IS egentlig er.

Norske tilstander

I dag - Biedød, halvhjerta verdensrekordforsøk, perifere facebookvenner og forbrukertest av Mujaffa-spillet.

Beaivvesátta

I dag · Beaivesátta - Otne vástidan hui dehálaš gažaldaga: Makkár eallis lea buorremus njunni? Vástádusa dása ja mii dáhppáhuvvá MMC:s (máilmmemeaštir ciekcamat) gulat otná sáddagis. Mus lea maid odda musihkka dutnje.

Radiokontakten

I dag - Denne timen byr vi på gjenhør med noen av de morsomme og interessante historiene lytterne har fortalt i Radiokontakten på mandager det siste året.

Småmiks

I dag - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

Utakt

I dag - Kjempeoffentlige toaletter og stjålet vaskemaskin. Skjæveland i rutinekontroll, kjempesinna klarinettist og verdens vanskeligste konkurranse.

Nitimen

I dag - I dagens Nitimen kommer John Brungot. Han er klar for å lede Amanda-prisen på TV2 sammen med fast makker Henriette Steenstrup. Årets sesong av Sommeråpent starter uke 29 på NRK1 , og den første programlederen ut er Silje Nordnes. Hvordan blir det å være med på tur med reisevante Øystein Bache og Lars Monsen, og har hun et forhold til å det å være på tur selv? Og hvordan ser ferieplanene ut? Hun skal også spille sin favoritt sommerlåt, Paola & Chiara med Vamos a Bailart. Reporter Øyvind er på gata og kjører spalten "Refs og Ros." Hvem eller hva bør refses av folkedypet og hvem bør roses? Det ryktes at han har tatt med seg en fruktkurv han skal dele ut.

Holm

I dag - Hei og god onsdag! I dag skal vi besøke Hurtigruten..."Verdens vakreste sjøreise" som feirer 125 år. På sin vei mellom Bergen og Kirkenes stopper den også i Trondheim, og der ligger både sørgående og nordgående Hurtigrute til kai sammen. Dyrlegen vår er på plass for å snakke om hunder som går løs. Trenger du lesestoff i ferien? Anne Cathrine Straume og Marta Norheim gir tips til sommerlektyre for store og for små. Hvordan kobler vi oss opp på nettet fra teltet eller hytta i ferien? Og hva koster det? Det er godt mulig å kombinere ferie langt fra datamaskinen hjemme om du er i teltet eller hytta. Vår egen vinylekspert Roy Rydland avslutter sesongen med historien om The Drifters.

Småmiks

I dag - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

Tidenes Morgen

I dag - Morratanker, oppdateringer, konkurranse og masse musikk! Med Ragnhild Silkebækken og Jan-Terje.