Underholdning

Underholdning

Sist sendt

 • Skolefri - radio

  I dag · Skolefri - Programmet som Les mer gir deg den beste musikken fra de mest kjente tv-seriene og de største artistene. Din musikk på din kanal!

 • Radiokontakten

  I dag - Radiokontakten er i dag Les mer kviss med Viggo Valle. Duellanter får spørsmål om allmennkunnskap, der en rulett bestemmer kategorien. Premien er en spesialdesignet t-skjorte.

 • Beaivvesátta

  I dag · Beaivesátta - Oddasat dii Les mer 1300 (2 min)

 • Utakt

  I dag - I dag drøfter vi toalett-arkitektur, Les mer drikker julebrus fra 2008, leser Harry Potter på fire minutter, kjøper en stav og henter en kjelke.

 • Radioresepsjonen

  I dag - Steinar er hjemme med den Les mer sjuke ungen sin. Derfor kommer Bjørn Eidsvåg til oss. Vi klinker til med Norges Nye Lover, Radiorulett og Dagen i Dag.

 • Jacobsen

  I dag - Halvveis til jul! Pynting Les mer av bordet til julens mange selskap kan være en fast tradisjon eller en evigvarende utfordring. Blomsterdekoratør Nils Norman Iversen gir sine beste tips! I dag er det julestjernens dag. For noen allergikere er denne amerikanske tradisjonen med å gi hverandre en julestjerne uønsket i Norge, mener NAAF. Det blir ikke romjul uten Julenøtter på TV. Blir det "same procedure as last year" for Øystein Bache og Rune Gokstad? Kim Rysstad har fått med seg selveste London Symphony Orchestra på sin tolkning av kjente julesanger. Riskrem er ikke det eneste alternativet til dessert i jula. Bodil Nordjore har lært reporter Erik Baanerud om desserter.

 • Nitimen

  I dag - Nitimen tirsdag 12. desember Programledere Les mer er Marte Stokstad fra Oslo og Knut Folkestad fra Bodø. I dag er det komiker Magnus Devold som er vår adventsgjest. Han er aktuell i TV-serien "Kjør meg til OL", der han forsøker å komme seg i bil fra Norge til Sør-Korea. Uten lappen! Han forteller om sitt forhold til jula, avslører hvordan han er på julebord og lager selvsagt et julekort underveis som du kan vinne. Reporter Øyvind Bækkevold reiser til Lillestrøm for å lære å legge asfalt. Og med vår livlege Trond-Viggo Torgersen tar vi praten om tenåringen. Hvordan har den det nå i julestria? Og hvordan bør vi voksne oppføre oss mot en tenåring i fullt hamskifte?

 • Frokostradio

  I dag - Er det slik at vi har større Les mer giverglede i desember enn ellers i året? spør vi frokostgjest Mathias Ekstrøm forsker ved Handelshøyskolen i Bergen. Vår radiovenn Irene Haugen Gaustad er også opptatt av hjertevarme mot jul, og Torkjell Berulfsen snakker om lutefisk.

 • Tidenes Morgen

  I dag - Anders McAuley setter igang Les mer hjulene som får samfunnet til å gå rundt(mener han selv)

 • P3morgen

  I dag - Det er tirsdag! Ny runde Les mer med Quizmastime, og kanskje Silje klarer å komme seg lenger opp på poengtavla. Vi får besøk av Magnus Devold, og han gir oss tips til smalltalk! P3morgen gir deg som alltid god morgenstemning, aktualiteter og annet gøy.

 • God morgen!

  I dag - Frokostradio for hele familien Les mer med fortellinger og masse musikk.

 • Radiolangs - nattreprise

  I dag · Radiolangs - God musikk Les mer og gode saker fra hele landet. Radiolangs, i dag med programleder Henriette Louise Krogness.