Kategorier

Underholdningsavdelingen tar kvelden

I går - Dette er et kort, men som alltid muntert, sammendrag av ukens sendinger. Du får høre om kanoner til besvær, en ikke helt velykka konfirmajsonstale og leger som kanskje har sovet litt i timen.

Desse dagar

I går - I år er det 10 år sidan svineinfluensaen kom til Noreg, og helsestyresmaktene anbefalte massevaksinasjon av befolkninga. No er motstand mot vaksiner omtalt som eit aukande problem i fleire europeiske land. På same tid er fleire smittsame sjukdomar vi trudde vi var kvitt, på veg tilbake. Vaksiner og vaksineskepsis er tema i denne vekas utgåve av Desse Dagar med Håkon Haugsbø i NRK P2.

Søndagsåpent

I går - Vi oppsummerer ESC, får besøk av Vamp og varmer opp til Festspillene i Bergen.

20 spørsmål - radio

I går · 20 spørsmål - 20 Spørsmål - spørrekonkurranse med munnrappe deltakere i panelet. Ledet av Knut Borge. Programmet er et gjenhør fra 27. mai 2006.

Arkivgull - P1+

Onsdag 15. mai · Arkivgull - Radioprogrammene i Store studio på 50-tallet samlet folket. Programlederne Leif Rustad og Erik Diesen hadde evnen til å underholde med gjester og gode artister. Vi gjenopplever noe av stemningen fra ulike programmer som ble sendt våren på 50-tallet. I tillegg møter vi også en bonde som er ferdig med våronna i 1948 og gjør seg sine tanker om både det og 17. mai.

Nitimen

I går - I dagens Nitimen. Søndagsgjesten vår i dag er Erlend Elias. Bli bedre kjent med ham i sendinga.

P3morgen

I går - God søndag! Vi gir deg høydepunkter fra den siste uka i P3morgen!

God helg

I går - Programleder Kjetil Lillesæter og reporter Tove Fugelsnes inviterer til en radiotime for morgenfugler.

Lørdagsliv

Lørdag 18. mai - Lørdagen brukes til togreiser. Enten du skal besøke familien på Gjøvik eller har byttet ut charterflyet med tog til Alicante. Miljøbevisste besteforeldre, togbloggere, kongelige og trønderske togrøvere er klare til avgang.

Are og Odin

Lørdag 18. mai - Are og Odin spiller popmusikk på Norges største radiokanal. I dag er vi også opptatt av prinsessen og sjamanen,,,

Utakt

Lørdag 18. mai - Utakt oppsummerer. Med trippelt forbrukertips, feiltrykk på penger, guttetur/jentetur og "Sjaman for livet".

Popquiz

Lørdag 18. mai - En times høytidelig konkurranse om det aller viktigste i verden; popmusikk!