Underholdning

Underholdning

Sist sendt

 • Radiolangs - NRK P1+

  I dag · Radiolangs - Saker og ting Les mer og masse musikk fra her og der i NRK radio. Radiolangs idag, ved Finn Dag Steiro.

 • Skolefri - radio

  I dag · Skolefri - Programmet som Les mer gir deg den beste musikken fra de mest kjente tv-seriene og de største artistene. Din musikk på din kanal!

 • Shaun på P13

  I dag - Stein Torleif Bjella debuterer Les mer med diktsamling i dag! Jordsjukantalogien Nr. 1, og han kommer og leser for deg. Du er heldig! Gjermund Stenberg Eriksen tar oss lenger og dypere inn i presidentskapet til Donald Trump. Smoke Screen er stikkord i dag. Og musikken du elsker!

 • Skolefri live

  I dag - Det er fredag, så hva skjer Les mer a? Jo, i dag er det premiere på TO nye snager i Skolefri LIVE. Vår egen Siggen har laget musikk og vi skal høre på sangen og intervjue vår egen stjerne;) Lila kommer også innom og da blier det ny musikk, leker og MASSE MORO! YIHAA!

 • Skolefri - radio

  I dag · Skolefri - Programmet som Les mer gir deg den beste musikken fra de mest kjente tv-seriene og de største artistene. Din musikk på din kanal!

 • Beaivvesátta

  I dag · Beaivesátta - Viimmat bearjadat! Les mer Sava musihkka otna saddagis.

 • Slettan & Martin tar helga

  I dag - Atter fredag, og Slettan Les mer & Martin samler hverdagenes løse tråder, løfter humøret og gjør verden til et mer begripelig sted. Olav og Nina er i lete-modus, og finner fram flotte saker til salgs på nettet. Robert Stoltenberg setter sitt skarpe reporterøye på publikums høstdepresjoner. Silje Nergaard har en musikalsk guilty pleasure de fleste kjenner. Det er muligens oppdaget enda en planet i solsystemet vårt, så nå er vi tilbake til ni igjen - kan kanskje rom-ekspert Hans Amundsen bekrefte. Atle Antonsen har tatt med seg en pose prima søppel til studio for garbologisk analyse – og hva kan vel være bedre å møte helga med enn et sett forførende Hammond-orgeltoner!

 • Jacobsen

  I dag - Gatemat er mer enn pommes Les mer frites og kebab! Lise Finckenhagen er tilbake i Jacobsen, og med seg har hun en helt ny kokebok om gatemat fra hele verden! På søndag er det TV-aksjonen hvor pengene går til Unicef. Reporter Erik Baanerud har møtt flyktninger som er godt i gang med å samle inn penger til TV-aksjonen. Er mobilen vår beste venn eller fiende? Du har sikkert sett foreldre med en kaffe i hånda, trillende på ei barnevogn mens de ivrig sjekker telefonen. Hva er det vi går glipp av når vi har nesa ned i en skjerm? Odd Grann, Wenche Frogn Sellæg og Andreas Birger Johansen tar saken i Generasjonspanelet.

 • Nitimen

  I dag - Etter "Vektlaus" kommer Les mer "Maktlaus" og en klubbturné i løpet av høsten. Daniel Kvammen har fått unison kritikerros og har hatt mange radiohits, nå er han glad for endelig å kunne dele sitt nye album. Knut Nærum har skrevet en makaber og munter fortelling om hvor vanskelig det kan være å bli morder. Romanen "Barmhjertighet" er beretningen om Nancy og Fredrik, et ektepar som har hverandre, men føler seg mindre og mindre hjemme i sin egen tid. Jørgen "Joddski" Nordeng, en av Norges største og mest betydningsfulle hiphopartister, har reist USA på kryss og tvers og møtt de store legendene som ruver i hiphopens historie. Helgen 3.- 4.november samles verdens råeste tømmerhoggere på Lillehammer når VM går av stabelen. Reporter Øyvind Bækkevold tar en prat med Olaf Tufte som har blitt tildelt en plass på laget som representerer Norge.

 • Tidenes Morgen

  I dag - Morratanker, konkurranse Les mer og masse musikk! Med Ragnhild Silkebækken og Jan-Terje

 • God morgen!

  I dag - Frokostradio for hele familien Les mer med fortellinger og masse musikk.