Kategorier

Lørdagsliv

I dag - "Livet er en eneste lang todo-liste". Lørdagen brukes til å krysse av ting på lista - huskelista, handlelista, gjøremålslista og bucketlista. Hva står på din liste? Hvordan unngår du prokastinering? Hva står på politikerenes lister?

Are og Odin

I dag - Halløy og Mårnings, Vi e aill sammen individa! Du lytter til Are og Odin og tusen takk for det!

Utakt

I dag - Høydepunkter fra Utakt-uka. Måle-enheter, bil-fordommer, eskalerende kriminalitet og golfballer med hull.

Popquiz

I dag - En times høytidelig konkurranse om det aller viktigste i verden; popmusikk!

Nitimen

I dag - I går slapp endelig ISÁK sitt debut-album. ISÁK er et norsk, samisk band i sjangeren elektronisk-joik som startet i 2017 og som består av sanger Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen og trommeslager Aleksander Kostopoulos. I Nitimen i dag spiller de live. Anders Bortne er en søvnløs forfatter med bok om insomni. Han har hatt kronisk insomni i snart seksten år og forteller om egen søvnløshet og jakten på en kur. Herborg Kråkevik står på scenen når Oslo Nye Teater har premiere på "Sommer uten menn" - en utfordrende, morsom og intelligent historie om kvinneliv i alle aldre.

Opptur

I dag - God larudag morgon! Elise og Per Vidar er på plass for å gje deg ein frisk start på dagen. Akuratt no står fuglar i visningskø for å sikra seg den beste reirplassen. I dag får me mellom anna tips til korleis me kan bygga fuglekassar.

God helg

I dag - God helg! Her får du den gode P1+ musikken. Programleder May Reppen gir deg en rolig start på dagen.

Are og Odin

16. mars - Halløy og Mårnings, Vi e aill sammen individa! Du lytter til Are og Odin og tusen takk for det!

Underholdningsavdelingen tar kvelden

Torsdag 21. mars - Med Ida Kjøstelsen og Arild Opheim.

IHÁN

I går - Viimmat bearjadat! Otne mii ráhkkanat vahkkolohppii ja odne beasat don maid válljet musihka. Cilis SMS-diedu: dd <diehtu> 1987 nummarii. Bures boahtin!

20 spørsmål - radio

17. mar · 20 spørsmål - 20 Spørsmål - spørrekonkurranse med munnrappe deltakere i panelet. Ledet av Knut Borge. Programmet er et gjenhør fra 2. april 2006.

Kolafei med Rune Nilson

I går - "Kolafei" er lyden av fredag ettermiddag klokka 17, de beste to timene i livet, hver uke, på NRK P1.