Kategorier

Søndagsåpent

I går - Ina Wroldsen er ute med EP-en HEX. Oscar A er eit ganske uskrive blad enda, men han kan vera spanande å bli kjent med. Låtskrivaren Ed Sheeran blir presentert, og me får ny musikk.

Småmiks

Onsdag 11. juli - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

Skolefri Råd

27. april - I dagens Skolefri Råd er det Lydia fra Newton og Anders fra Barne TV som hjelper til. Sammen svarer de på DINE spørsmål om kjærlighet.

20 spørsmål - radio

I går · 20 spørsmål - 20 Spørsmål - spørrekonkurranse med munnrappe deltakere i panelet. Ledet av Knut Borge. Programmet er et gjenhør fra 2005.

Sommer i skolefri

Torsdag 12. juli - JIPPI!! Det er sommer og da håper vi alle koser seg, Haakon fra Skolefri Live gleder seg til å henge med deg den neste sommertimen. Vi snakker sommer, kos, musikk, og flaue historier. SVISJ ned vannsklia og HURRA! Programmet er en reprise.

Sommer i skolefri

Onsdag 11. juli - Komiker og programleder Else Kåss Furuseth er dagens gjest i Sommer i Skolefri. Else forteller om sin tyrkiske sommercrush, den gangen hun lurte broren sin trill rundt, og sin aller største flause. Og selvfølgelig skal vi høre masse herlig sommermusikk. Programmet er en reprise.

Arkivgull - P1+

Onsdag 11. jul · Arkivgull - Den kontroversielle predikanten og musikeren Aage Samuelsen var i flere tiår kjent for sine møter med tungetale og spesielle møtestil. Sang og musikk hørte også med. Men han var både selvironisk og spilte på humor. I dette programmet ser vi tilbake på livet til Aage Samuelsen.

Herreavdelingen

I går · Herreavdelingens feriekoloni - Det beste fra Herreavdelingen i året som har gått.

Småmiks

9. juli - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

Reiseradioen

I går - Reiseradioen i dag: D'Sound kommer innom. De har med sin nye vokalist og skal spille Live i studio. Heia Fotball tar turen. Og vi snakker nok mye VM med gutta. Mr. One hit wonder – Mads Hansen stikker innom. Vi får høre om livet som lokal verdensstjerne og hans intense interesse for biler. Else og Cecilie slår også på tråden til en av de viktigste personene i livet deres - bestemor. I dag er det livslærdom som gjelder. Reporter Webjørn har tatt for seg Norske Loffere. I dag er det Redaktør Mehlum og Bukken og Geita. I tillegg får du sommermusikken, konkurranse og god sommer-stemning.

Småmiks

Fredag 13. juli - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

God helg

I går - Radio for morgenfugler.