Kategorier

Tidenes Morgen

I dag - Lun limerick, filmframsnakk, hjelpeløst jernteppe, musikk og nyheter! Ved Ragnhild Silkebækken og Jon Branæs.

Frokostradio

I dag - Huawei er i trøbbel - hva skjer, og hvorfor? Gjest: Torgeir Waterhouse. Laksedøden i Nord-Norge kan føre til høyere pris ut til forbrukeren. Prosjektet "Hele Norge snakker" lar mennesker som er uenige møte hverandre. Ukas faktasjekk: Skal sang ut av læreplanen i norskfaget? Gjest: Eva Akerbæk. Hvordan skal det gå med Anne Lise Klungseth Sandvik som har problemer med stemmen, og som snart skal stå på scenen?

Underholdningsavdelingen tar kvelden

Tirsdag 21. mai - Radioens buljongpar Pål og Espen rir igjen mot livets solnedgang. i løpet av sendingen går det hele i galopp og de kastes av rundt midnatt.Inspill kan du komme med på SMS: P1 til 1987

Med All Respekt

I går - Med All Respekt-gutta diskuterer verden og aktuelle, nære hendelser usensurert. Gjengen består av en inder, en pakistaner, en kurder og en engstelig hvit cis-mann med dialekt, som har kjent hverandre lenge nok til at de ikke trenger å ta høflighetshensyn. Det skal ingen beskylde dem for.

Underholdningsavdelingen tar kvelden

I går - Med Olav Viksmo-Slettan og Nina Stensrud Martin.

IHÁN

I går - De mii gal olliimet várre coga ala! Hálan diedusge ahte mii leat ollen gaskavahkkui, ja otne maid beasat gullat somás ja miellagiddevaš ságastallamiid. Bures boahtin!

Kveldsåpent

I går - Besøk av Girl in red, oppvarming til MgPJr og ting ein kan gjere i takt, er noko av det me byr på denne onsdagskvelden.

Arkivgull - P1+

I går · Arkivgull - Lillebjørn Nilsen har gjennom mange tiår preget norsk vise- og populærmusikk. Han er en av våre mest folkekjære musikere, komponister og artister, og han er ukens gjest i Arkivgull

Satiriks Redaksjonsmøte

I går - Bompenge/gastromat-krise, MGP-jury og anti-selvmordskontrakt. Krisestemning i dag! 5080-vennene har med seg Tonje og Thomas i studio i Bergen. Tar for seg følgende saker: • Bompengepartiet størst i Bergen: Endelig et parti som sier høyere «nei» enn FrP • Anti-selvmordskontrakter til eldre: fungerer bedre enn metadon • Trenger vi en seriøs fagjury i verdens mest useriøse musikkkonkurranse?

Radiolangs - NRK P1+

I går · Radiolangs - Saker og ting og masse musikk fra her og der i NRK radio. Radiolangs idag, ved Finn Dag Steiro.

Shaun på P13

I går - God onsdag! Er vi helt sikre på at de gode gamle partiene bør frykte bompengepartiene? Enda en grunn til å hate eks-kjæresten vår Norwegian, og krompen gjør så godt han kan.

Radiokontakten

I går - En modell av Il Tempo Gigante er blant tingene vi jakter på i dag. Du kan også ringe Radiokontakten kl.12.30 dersom du vil etterlyse noe spesielt: 815 21 033.