Kategorier

Radiokontakten

I dag - Radiokontakten er i dag kviss med Viggo Valle. Duellanter får spørsmål om allmennkunnskap, der en rulett bestemmer kategorien. Premien er en spesialdesignet t-skjorte.

Beaivvesátta

I dag · Beaivesátta - Otne mun fas geahcan boahtteáigái ja mun lean sihkke optimista ja pesimista.

Utakt

I dag - Utakt redder TV-bransjen, leter etter en ny Bjørnstjerne, står i kø, ler av spansk blondine-vits, blir låst ute av egen edb og forteller om den amerikanske festen som havna i Høyesterett.

Radioresepsjonen

I dag - Kjør debatt, Bjarte kjører Dagen i Dag og vi kliner til med ny konkurranse som erstatning som Blokkbingo; Jaget

Nitimen

I dag - Svindeljegerne er tilbake på TV, og du får vite hvordan du skal sikre deg fra svindel og lureri. Lege Jonas Kinge Bergland snakker om hemoroider. Reporter Øyvind spør folk flest om pengene deres.

Holm

I dag - To av de aller fremste innenfor norsk musikk kommer på besøk i dag. Halvdan Sivertsen og Jan Eggum skal snart på turne, så dersom du er fan av de to gitarkameratene, har du noe å glede deg til på nyåret. Men blir de to andre gitarkameratene sure nå? "Gi Deres hustru buljongterninger til jul, eller gi henne oppvaskhansker!" lød en reklame fra 50-tallet, Dette er jo en typisk reklame som vekker mye latter i dag, men den har jo også en gang betydd mye for reklamebransjen. Forfatter Håvard Mossige har skrevet bok om fortidens reklamer. Elgjakten starter i dag, og vi får besøk av en engasjert jeger for å få svar på hvordan forholdet mellom jegere og turgåere er i dag. Holm byr også, som alltid, på god musikk denne sendingen.

Småmiks

I dag - Frokostradio for hele familien med fortellinger og masse musikk.

Tidenes Morgen

I dag - Morratanker, oppdateringer, konkurranse og masse musikk! Med Ragnhild Silkebækken og Jan-Terje.

Frokostradio

I dag - «Tikkende bomber» og «landets farligste menn», blir de gjerne omtalt som. Vår frokostgjest har møtt noen av fremmedkrigerne som kom hjem igjen.Denne uka starter årets Kvæfjorduke, og hva er vel da mer naturlig enn at også Kvæfjordkaka er med. Harald Kvig på Landegode er opptatt av dugnad som tradisjon i det lille samfunnet han bor i. Radiopsykolog Jan-Ole Hesselberg snakker om ensomhet, om hvor det er viktig for oss å være samme med andre.

P3morgen

I dag - Tirsdagen er på plass! Vi får besøk av Espen Lervaag

Radiolangs - nattreprise

I dag · Radiolangs - Det beste fra NRK radio.

Radioresepsjonen

I går - Postkasse, Frozzenpizzatezten, Erotisk novellekonkurranse