Kategorier

Sport i dag

I går -

Heia Fotball

3. jun 2017 · Heia Fotball: Podkast - Ukas gjest er fotballmann, skuespiller og har over 60 000 følgere på Twitter, men har allikevel ikke egen Wikipedia-side - noe som selvsagt er en SKANDALE! Han er nemlig trav-, hockey-, betting-, UFC- og fotball-ekspert hos Unibet! En favorittgjest hos oss, som også har vært innom tidligere. Vi snakker selvsagt om en av landets høyst elskede fotballkommentatorer, Morten Langli! I dagens sending oppsummerer vi Champions League-sesongen og gleder oss til helgens store finale! Morten forteller oss det viktigste fra helgens trav-fest i Stockholm, om hva han mener om Air Condition, hvor man bør spise Bobos Pizza og hvem som fortjener plass på årets lag i CL.

Heia Fotball

27. mai 2017 · Heia Fotball: Podkast - Ukas gjest er en ganske liten, men veldig stor fotballspiller! Kanskje den mest mytiske spillerne vi har hatt her til lands. Han har vært idrettskontakt i hæren, oldboystrener og gitt ut bok. Han har 78 landskamper for Norge, han har vunnet Kniksenprisen, slått Brasil, scora på huet for Norge og i Champions League. Han har blitt utnevnt til æresborger av Risør. Han har spilt i ett EM og to VM og han har spilt for Start, Panathinaikos, FCK, Linz ,1860 Munchen og Empatikameratene! Han er ikke den som har vunnet flest titler, men den som mest sannsynlig har vunnet flest norske fotballhjerter! Ukas gjest er Erik Mykland. Erik forteller om livet på løkka i Risør, om å flytte til Munchen og spille på lag med Thomas Hassler, om livet etter fotballen og om hvordan det var å gjøre comeback for Start etter flere år på sidelinja. Håper den faller i smak!

Sport i dag

Mandag 24. september - Sport i dag - et magasin med aktuelle saker fra sportsverden

Sport og musikk

Mandag 24. september -

Morgensport og musikk

Mandag 24. september -

Morgensport og musikk

Mandag 24. september -

Eliteserien

Søndag 23. sep · Rosenborg - Sarpsborg 08 - Direkte fra Lerkendal stadion.

Eliteserien

Søndag 23. sep · 4-4-2 Radiosporten - NRK følger 23. runde i eliteserien: KFK - FKH, SIL - MFK, STB - RIL, B/G - Start og Brann - SF. Trafikkoppdateringer.