Kategorier

Voodoo på vestkanten

4. Mannen med den hvite hatten - Et tegn i gulvteppe ser ut til å være den myrdedes forsøk på å si hvem som drepte onkel. Det ser ut som en bokstav. Er det en N for Njål, eller Z for Sara? Njål er fremdeles på seiltur, og tar ikke telefonen.

Voodoo på vestkanten

3. Tegnet i teppet - Det er fare for onkel Emils liv, og Kjell ber han holde seg inne bak lukkede dører og vinduer. Han stusser over Njål som drar på seiltur rett etter at han har forsøkt å drepe sin onkel. Hvordan kan han våre så uberørt av nattens hendelser?

Voodoo på vestkanten

2. Rottejakten - Njål drikker seg full og oppfører seg rabiat. Har mannen fra Haiti laget det blodtilsmurte voodoo-offerstedet i hagen til Njåls familie? Og var det giftig innhold i konvolutten Mons Gram aldri fikk? Kjell skjønner han må be privatdetektiven Oberon Qvist om hjelp.

Voodoo på vestkanten

1. De døde reiser under jorden - Studenten Njål drar hjem til farens begravelse, men føler noe er galt. Så får han en sms fra den dødes mobil hvor det står: Jeg ble myrdet. Skal han kontakte politiet?

Radioteatret NRK P1+

1. mai 2016 · Kjærlighet uten strømper - Kjærlighet uten strømper av Johan Herman Wessel i en innspilling fra 1942.

Radioteatret NRK P1+

10. apr 2016 · Måken - Måken av Anton Tsjekov i en innspilling fra 1954.

Radioteatret NRK P1+

3. apr 2016 · Kjærlighetens komedie - Kjærlighetens komedie av Henrik Ibsen i en innspilling fra 1961.

Radioteatret NRK P1+

20. mar 2016 · Henrik IV - Henrik IV av Luigi Pirandello i en innspilling fra 1957

Stompa

Stompa lager julestemning - Et hørespill for barn av Anthony Buckeridge, oversatt og dramatisert av Nils-Reinhardt Christensen. Det er full julestemning på Langåsen pensjonatskole. De pynter til den store julefesten og øver på de kjente julesangene. Lektor Tørrdal har mistet fyllepennen sin, som han trenger for å kunne skrive ut vitnemålene. I rollene medvirker blant andre Lars Nordrum (Stompa), Dan Fosse (Bodø), Sverre Hansen (Bergen) og Gisle Straume (Lektor Tørrdal). (Sendt i Barnetimen).

En gammeldags juleaften

Jens Bolling leser En gammeldags julaften av Peter Christen Asbjørnsen. Arkivopptak fra 1964.

Penelope er syk

10. Penelope er syk - Radioteatret - En forfatter og hans kone bor i en leilighet i Thereses gate i hovedstaden. Kona er syk, alvorlig syk, og forfatteren har begitt seg i vei til Adamstuen, til sushisjappa der, for å kjøpe middag til dem. Men veien dit er fylt av avbrudd og forstyrrelser. Og det som skulle vært en kort spasertur med ett enkelt mål, blir en tilsynelatende evigvarende odyssé opp og ned Thereses gate, mens Penelope er syk og venter der hjemme. Hørespillet er basert på Ole Robert Sundes bok "Penelope er syk" som vant P2-lytternes romanpris 2017.

Penelope er syk

9. Penelope er syk - Radioteatret - En forfatter og hans kone bor i en leilighet i Theresesgate i hovedstaden. Kona er syk, alvorlig syk, og forfatteren har begitt seg i vei til Adamstuen, til sushisjappa der, for å kjøpe middag til dem. Men veien dit er fylt av avbrudd og forstyrrelser. Og det som skulle vært en kort spasertur med ett enkelt mål, blir en tilsynelatende evigvarende odyssé opp og ned Thereses gate, mens Penelope er syk og venter der hjemme. Hørespillet er basert på Ole Robert Sunde sin bok "Penelope er syk" som vant P2-lytternes romanpris 2017.