Kategorier

Abiel med venner

I dag - Abiel med Venner på P3. Stedet hvor du får musikken og lyden av verden i din radio.

Marius

I dag - Marius gir deg den beste musikken på P3! Send han gjerne en snap til p3snap.

Christine

I dag - I dag er OnklP på besøk for å spille live! Han skal spille sin egen "Føler meg bedre" og covre XXXTentacion sin "Moonlight". Vi skal også teste hvor bra OnklP har det. God tirsdag!

Benedicte

I dag - Hos Benedicte på P3 får du høre all den gode P3- musikken.Ta kontakt på p3 til 1987 eller på Snap: P3snap, hvis du har en låt du vil høre eller en hilsen du vil sende

P3morgen

I dag - God tirsdag! Maria, Martin og Silje er på plass for å gi deg den beste starten på tirsdagen. Det blir tøff tirsdag, konkurranse og Maria har med sin motivasjonsmiks!

Urørt

I går - Du hører en musikkmiks med den beste, nye, norske musikken fra våre sider P3.no/urørt!

Ruben

I går - Ruben får Tomine Harket til å avsløre hvilken låt som forandra livet og som hun må høre før hun lager sin egen musikk. Du får gjenhør fra da Fay Wildhagen og bandet hennes spilte tre nydelige låter fra det nye albumet og finner ut at australske Matt Corby har en variert musikksmak når han deler tre favoritter i sin sjefsliste.

Abiel med venner

I går - Abiel med Venner på P3. Stedet hvor du får musikken og lyden av verden i din radio. I dag får du to helt nye låter, vi sjekker også ut hva som har skjedd i musikkverden og du får seff Ukas låt på P3.

Marius

I går - Marius gir deg den beste musikken på P3! Send han gjerne en snap til p3snap.

Christine

I går - Jeg gir deg ny musikk fra blant andre Julie Bergan og Ylva! Du får også musikknyheter om blant andre Sigrid og Astrid S. Og Lido forteller om produsentrollen! God mandag!

Benedicte

I går - Hos Benedicte på P3 får du høre all den gode P3- musikken.Ta kontakt på p3 til 1987 eller på Snap: P3snap, hvis du har en låt du vil høre eller en hilsen du vil sende

P3morgen

I går - Da varre' mandag da! Nye uke med supervikarene Martin, Maria og Silje! Vi starter mjukt, og så bare brenner vi ut i dagen! Thorbjørn Harr er gjest, og det blir en goood mandag!