Kategorier

P3lørdag

I dag · Karianne - Endelig lørdag! Karianne sitter klar med digg P3-musikk og ønskelåter. Hvilken låt vil du høre i dag? Send det inn til P3snap

Yasmin

I dag - God lørdag! Yasmin spinner plater og gir deg den beste P3-musikken fra kl 12 til 14.

Lørdagsrådet

I dag - Morten Hegseth / Hasse Hope / Caroline Johansen blar i sitt livserfaringsarkiv for å hjelpe deg! Har du et problem? Send inn til lr@nrk.no

National Rap Show

I går - National Rap Show er Norges fremste hip hop-program. Med legenden Tommy Tee og kraftkaren DJ Herkules på mikrofon og platespillere.

Wolfgang Wee

I går - #248 - Nytt fra Oral Bee & Pimp, Kygo, Pasha +++

Marius

I går - Marius starter helga med deg på P3! Send han gjerne en snap til p3snap.

Christine

I går - Velkommen til fredag og mengder med ny musikk! Tradisjonen tro blir det låtpanel, og dagens gjester er skuespiller Thea Sofie Loch Næss og Henrik Thodesen.

Filmpolitiet

I går - I dag anmeldes premierefilmene "Amundsen", "Legofilmen 2" og "Kamel", samt tv-serien "The Umbrella Academy". Du får også høre om de kuleste filmene som ble vist i første halvdel av Berlinalen, vi diskuterer Netflix sitt superheltproblem, og mye mer! Programledere er Birger Vestmo, Marte Hedenstad og Sigurd Vik.

P3morgen

I går - Emma Bones og Axel Bøyum fra Heimebane kommer på besøk!

Andregenerasjonen

Torsdag 14. februar - Idag er det Valentinesdagen, og gutta i Andregenerasjonen er klare for å dele denne spesiele dagen med dere. Både Mutta og Cengiz har med seg en spennende overraskelse, som de ser frem til å dele med dere!

Jørn

Torsdag 14. februar - I dag er tidenes siste Jørn-sending på NRK P3! Takk til alle som har hørt på og bidratt i løpet av årene! Vi høres! Et siste låtønske? Videosnap til P3snap!

Christine

Torsdag 14. februar - I dag feirer vi Valentinesday med livemusikk fra 2 x Spellemannominerte Ruben, som skal få (overraskende) mye kjærlighet fra Christine & co. I tillegg hører du ny musikk fra Kygo og får premiere på Adrian Sellevoll sin nye singel "La meg leve".