NRK P2

Sist sendt

 • KRAFT - om livet ditt

  I går - Hva er sosial angst - er Les mer du ikke bare litt sjenert?

 • Dagsnytt 18

  I går - Dagsnytt 18 er et nyhets-og Les mer aktualitetsmagasin med debatter og intervjuer. Sendes på P2 og NRK2 alle hverdager fra 1800 til 1900.

 • Verdibørsen

  Lørdag 21. april - QUISLING OG Les mer ANTISEMITTISMEN. Hvordan var Quislings antisemittisme og var dette allmenne ideer? FILOSOFIPANELET: HVEM SKAL VI GI TIL? To små jenter trenger penger til høreoperasjon. På Facebook kan vi se bilder av dem og det er et kontonummer. Men skal vi gi?. RENESSANSE FOR HEVNEN? Den svenske filosofen Torbjörn Tännsjö mener at vi har fått en renessanse for ideen om at vi straffer for å gi forbryteren det vedkommende fortjener.

 • Kulturreportasjen

  I går · Ut i kulturen - Ved Vera Les mer Kvaal.

 • Verdensscenen

  I går - Den ivorianske reggaelegenden Les mer Alpha Blondy i konsert under Rototom Sunsplash i Spania fra august 2017

 • Jungeltelegrafen

  Lørdag 21. april - Da Rim Banna Les mer døde 24. mars, hadde hun nettopp gjort ferdig sitt musikalske testamente

 • Røverradion

  Lørdag 21. april - Sofia Haugan Les mer er aktuell med dokumentarfilmen Røverdatter som handler om hennes oppvekst med en narkoman pappa. Hun deler erfaringer med Erik og Steffen. Lorena har ruset seg siden hun var 12 år. Nå sitter hun inne, men håper på å komme seg ut av miljøet når hun har sonet ferdig. Dozie prøvde hasj for første gang sommeren etter ungdomsskolen. Han reflekterer over hvordan han endte opp i fengsel. Betjent Lennart deler en røverrhistorie om urin og Erik kommer med forslag til hvor de narkomane kan flyttes om de blir fjernet fra Brugata.

 • Debatt i P2

  I går - Vi har invitert Lars Haltbrekken Les mer (SV) og Erik Haugane (OKEA) til debatt om leterefusjonsordningen for oljenæringen. Er det tidenes subsidie, eller en ryddig fordeling av risiko mellom staten og de som leter etter nye oljefelt? Bellona klaget i februar leterefusjonsordningen inn for ESA som ulovlig statsstøtte, siden da har debatten gått i både Dagens Næringsliv og andre medier. Kritikerne mener at ordningen fører til at ulønnsomme brønner blir boret, fordi staten dekker kostnadene. Det blir altså flere oljefelt, som i utgangspunktet ikke ville vært drivverdig. Forsvarerne mener det ikke er snakk om en subsidie, men en måte å drive effektiv utvinning på, i Grønn skattekommisjon skriver de følgende: «Nåverdien av leterefusjon og framtidig skattefradrag er den samme, og leterefusjonsordningen innebærer dermed ingen subsidie.» Velkommen til en teknisk og garantert fresk debatt om miljøpolitikk og norsk resursforvaltning på kontinentalsokkelen.

 • Studio 2 - P2

  I går · Studio 2 - Frankrikes president Les mer klart å sjarmere Donald Trump, og lander i dag i USA. Men har han lykkes på hjemmebane med sitt første år som president? ** Østmarka utenfor Oslo kan bli Norges neste nasjonalpark. Nå utredes det om området har de kvalitetene som kreves. Hva trenger en nasjonalpark, da? ** Hva sier tradisjonelle russere til budskapet i Ibsens Et Dukkehjem? I Russland er Ibsen fortsatt krutt. ** Shakespeare ble kanskje født og døde i dag. Sånt blir det fort merkedag av. ** En undersøkelse fra England viser at britene nå dropper dressen på jobb, til fordel for et mer behagelig antrekk. Kan det forskyve maktbalansen på en arbeidsplass? ** Ankesaken mot den bosnisk-serbiske lederen Radovan Karadzic starter i dag. Hans sak alene har vart fem hundre dager i retten. Men hvorfor velger man rettssak foran forsoning etter slike kriger? ** Når kirker landet rundt legges ned, hva kan og vil skje med de tomme kirkebyggene? Svømmehall og bingo? Vi hører med de som har erfaring med å leie kirker. ** Nyhetspanelet byr i dag på Dyrenes nyheter: Eksploderende maur, nazi-hunder og mannen som ble bitt av bjørn og hai. Nesten samtidig.

 • Nyhetsettermiddag

  I går - De viktigste nyhetene fra Les mer inn- og utland. Oppdatering, intervjuer, analyser og kommentarer på direkten.

 • Spillerom hovedsending

  I går · Spillerom - Felix Peikli Les mer hyller Benny Goodman, som bragte jazzen ut av skapet. Og Lars Bremnes hyller James Taylor, som bragte sangskrivingen til hitlistene.