Kategorier

Perler fra Platearkivet - P1+

Lørdag 23. mar · Perler fra Platearkivet - Musikalske perler fra NRKs rikholdige platearkiv, presentert av Åse Lunnan.

Syng

Lørdag 23. mar · Syng! - Trubadur Trond Helge Johnsen besøker Syng! Han har vokst opp i det samme nabolaget som Jan Eggum. Derfor var det naturlig for han å velge en av hans sanger. Ellers feires runddagen til selveste Åge Aleksandersen denne uka. Programleder Ulf Risnes har valgt ut sin favorittsang fra Namsos sin store sønn.

Messing og treblås

Lørdag 23. mars - I dagens Messing og Treblås får vi høre Kampen Janisjarorkester med solister i et opptak fra Oslo Konserthus i 1997. Dirigent Frode Thingnæs.

NRK for 50 år siden - P1+

Søndag 24. mar · NRK for 50 år siden - Teppekunstneren - veversken Hanna Ryggen i samtale med Ragnhild Svare. "Isbjørnkongen" Henry Rudi på hans 80-årsdag i samtale med Odd Smith Robertsen. Kåseri v/ Johan Borgen.

Lutter øre

22. mars 1997 - God musikk i ulike genre presentert av Kåre Grøttum.

Radiolangs - NRK P1+

I dag · Radiolangs - Bli med på vår daglige radiotur rundt omkring i landet vårt! Mye fin musikk gir vi deg også i Radiolangs som i dag blir presentert av Eli Bergman.

Alle tiders blinkskudd

17. september 2016 - De gode, gamle slagerne vi aldri blir lei av å høre. Millionselgende, Gullvinnende melodier ikke bare poplåter, men også andre sjangere, som helt sikkert setter minnene i sving. Ispedd ønskemelodier fra lytterne.

Radiokontakten

I dag - Radiokontakten er i dag kviss med Viggo Valle. Duellanter får spørsmål om allmennkunnskap, der en rulett bestemmer kategorien. Premien er en spesialdesignet t-skjorte.

Jukebox

I dag - Jukebox med Gunvor Hals

Holm

I dag - Et nytt vikingsskip har blitt funnet, denne gangen i Vestfold. Hva er dette for et skip? Og hvordan går det med skipet som ble funnet på Jæløya? Senterpartiet har hatt landsmøte og er tema for dagens POLS. Kanskje ble det feiret, Senterpartiet gjør det jo ganske bra. Noen som helt klart feirer, er Foreningen Norden. Foreningen fyller 100 år i dag, og skal feires storslått. Også skal vi snakke om kosttilskudd.

Frokostradio

I dag - Hva tenker du når alarmen går og det blir evakuering av et cruiseskip på et av Norges verste kyststrekk? Fartøysjef Karen Segtnan i Sea King redningshelikopter er vår gjest. Hjelpearbeidet rundt Viking Sky viste hvor viktig frivillige redningsmannskap er, generalsekretær for Frivillighet Norge er vår gjest kl. 8.30. Vi forsetter ferden i hjulsporene til Norges første bilturist - anno 1901.

Værmelding Radio

I dag · Værmelding med varsel for fiskebankene - Værmeldinger på radio