Kategorier

Holm

I dag - Kaldt vær er godt strikkevær. Flere gamle mønstre får nytt liv i en ny strikekbok, og vi skal prate omAnnichen Sibbern Bøhn som ble kjent etter at hun samlet oppskrifter fra rundt omkring. Trening og mat var i vinden forrige uke, og i dag skal Yngvar Andersen gjøre rede for hva slags mat man burde spise i forbindelse med trening. Snø og naboer er ikke alltid en god kombinasjon, for er det ok å legge snøen fra oppkjørselen på naboens side? En godt besøkt turistattraksjon fyller 125 år, en annen skal flytte og vi skal prate om begge i dagens sending.

Frokostradio

I dag - De siste AG3-geværene i Forsvaret skal nå dimitteres, og blir til spiker. Dette geværet har gjort tjeneste i over 50 år og det er også kommet en bok om våpenet. Pårørende til kreftpasienter blir ofte glemt, forteller Anne Lise Ryel som er generalsekretær i Kreftforeningen. Radiopsykologen snakker om foreldrerollen.

Værmelding Radio

I dag · Værmelding med varsel for fiskebankene - Værmeldinger på radio

Morgenandakt

I dag - En ung mann jeg kjenner, var på leting og trengte et godt råd. Han ønsket å finne tilbake til seg selv, og det livet som var ment for ham. Det er en forferdelig posisjon for oss mennesker å havne i om vi kun blir vurdert og dømt ut i fra våre dårligste sider og egenskaper. Da kan veien tilbake virke uendelig lang, men umulig - det er den ikke! Jan Erik Larssen er programleder og foredragsholder. Lizz Wright synger "Presence of The Lord"

Radiolangs - nattreprise

I dag · Radiolangs - Saker og ting og masse musikk fra her og der i NRK radio. Radiolangs idag, ved Finn Dag Steiro.

Hovigs hangar

I går - Geir Hovig spiller en time med blues i Hovigs Hangar. Programmet ble første gang sendt 21. januar i 2002.

Swing & sweet - P1+

I går · Swing & sweet - Leif "Smokerings" Anderson og Knut Borge presenterer vellagrede og velvalgte plater med edel årgangsjazz - fri for synthesizere og nymotens teknologi. Programmet ble sendt første gang i 1996.

Madde spiller svensk

30. januar 2017 - - Når Tommy sang Anthem på premieren på Chess i London 1986, stod folk og skrek og gråt, forteller Hege Schøyen som var der. Hege Schøyen har et lite hus i Värmland og er svenskofil . Hun har jobbet med svenske musikere, bland andre Björn Skifs og Tommy Körberg. Lytterne Leif og Anne Cambel Weimoth får sine ønskelåter i dag. Du kan også få din favoritt låt spilt, skriv til madde@nrk.no eller send en sms til 1987 med kodeord madde.

Ti i skuddet - radio

Lørdag 19. jan · Ti i skuddet - Du hører musikken fra Ti i skuddet. Kveldens liste er fra 14. januar 1966.

Lutter øre

29. januar 2000 - God musikk i ulike genre presentert av Kåre Grøttum.

Radiolangs - NRK P1+

I går · Radiolangs - Saker og ting og masse musikk fra her og der i NRK radio. Radiolangs idag, ved Finn Dag Steiro.

Alle tiders blinkskudd

15. august 2015 - Rune Alstedt presenterer musikalske fulltreffere.