Kategorier

Lutter øre

18. november 1995 - God musikk i ulike genre presentert av Kåre Grøttum.

Radiolangs - NRK P1+

I dag · Radiolangs - Saker og ting og masse musikk fra her og der i NRK radio. Radiolangs idag, ved Finn Dag Steiro.

Alle tiders blinkskudd

12. desember 2015 - De gode, gamle slagerne vi aldri blir lei av å høre.

Radiokontakten

I dag - I Radiokontakten kl.12.30 deler lytterne kjerringråd med hverandre. Har du et godt råd, ring 815 21 033. Gjest er Miriam Wicklund.

Jukebox

I dag - Jukebox er P1+ et program om livet og musikken. Send oss din yndlingsmusikk og del en opplevelse. Ring 23 04 11 11, eller send SMS til 1987 med kodeord box.

Holm

I dag - Et underholdningsprogram med substans.

Frokostradio

I dag - Nytt medikament som fjerner ruseffekten kan berge mange liv, tidligere misbruker og en forsker kommer kl 8. Fiskematen i butikkene kommer langveisfra, viser NRKundersøkelse. Politiker Kirsti Bergstø holder andakt. I frokostkåseriet øver Morten Lorentzen seg på å legge seg flat og vi får en ny historie om ABBA.

Værmelding Radio

I dag · Værmelding med varsel for fiskebankene - Værmeldinger på radio

Morgenandakt

I dag - Når vi selv mener at vi har nok, kommer an på hvor mye vi er vant til å ha. Det er lettere å gi om du vet at du får. Men om friheten skal finnes i fellesskapet må også de som ikke kan gi, få. Eller for å si det med den danske teologen Knud Ejlert Løgstrup sine ord: vi må organisere samfunnet som om vi elsket hverandre sjøl om vi egentlig ikke gjør det. Kirsti Bergstø er sosialarbeider og nestleder i SV. Sonja Aldén synger "Blott en dag"

Radiolangs - nattreprise

I dag · Radiolangs - Det beste fra NRK radio.

Perler fra Platearkivet - P1+

5. des 2015 · Perler fra Platearkivet - Musikalske perler fra NRKs rikholdige platearkiv, presentert av Åse Lunnan

Radioteatret NRK P1+

31. okt 2015 · Den politiske kannestøper - Den politiske kannestøper av Ludvig Holberg. Kannestøperen Hermann von Bremen klager og klager over myndighetenes uforstand - og så utnevnes han til borgermester for en dag... Innspillingen er fra 1955.