Kategorier

Countrybaren

26. august 2016 - Countrybaren - for oss som syns det er greit å høre stemmer...

Perler fra Platearkivet - P1+

Lørdag 20. okt · Perler fra Platearkivet - Musikalske perler fra NRKs rikholdige platearkiv, presentert av Åse Lunnan.

Syng

Lørdag 20. okt · Syng! - Skuespiller Ingrid Bergstrøm ved Trøndelag Teater har et sterkt barndomsminne knyttet til Syng!-programleder Olav Stedje`s hit Vi vandrar saman. I dag kommer hun til oss for å snakke om minnene, og synge sangen. Programleder Tove Karoline Knutsen starter programmet med en av Erik Byes mest ramsalte viser.

Messing og treblås

Lørdag 20. oktober - Messing og Treblås får vi høre Forsvarets Stabsmusikkorps i et opptak fra 1981.

NRK for 50 år siden - P1+

Søndag 21. okt · NRK for 50 år siden - Fra sjømannskontoret i Vestfold i anledning stopp i hvalfangsten. Jærbu, krøtterhandler og legpredikant Martin Sandved. Det Medisinske Selskap i Kristiansand feirer 100 år.

Lutter øre

13. april 1996 - God musikk i ulike genre presentert av Kåre Grøttum.

Radiolangs - NRK P1+

I går · Radiolangs - Saker og ting og masse musikk fra her og der i NRK radio. Radiolangs idag, ved Finn Dag Steiro.

Alle tiders blinkskudd

18. oktober 2014 - De gode, gamle slagerne vi aldri blir lei av å høre.

Radiokontakten

I går - Radiokontakten er i dag kviss med Viggo Valle. Duellanter får spørsmål om allmennkunnskap, der en rulett bestemmer kategorien. Premien er en spesialdesignet t-skjorte.

Jukebox

I går - Jukebox er P1+ et program om livet og musikken. Send oss din yndlingsmusikk og del en opplevelse. Ring 23 04 11 11, eller send SMS til 1987 med kodeord box.

Holm

I går - Egentlig skal parfyme glede, men for noen er det veldig ubehagelig. Nå kommer det stadig flere produkter på markedet som er tilført parfyme. I høst kan vi velge mellom mange bøker om det politiske livet. I POLS forteller Eva Bratholm og Håvard Narum om den politiske bokhøsten. Da Hans Kristian Amundsen døde var det enken, Karen Marie Berg, som sluttførte boken hans. Og det var Jens Stoltenberg som ba henne gjøre ferdig boka "Vi er et lite land, men et stort folk. Slik samlet vi Norge 22. juli-21. augus 2011». Og til slutt, akrellterna er plukket ut som dagens fugl.

Frokostradio

I går - Internasjonalt samarbeid er under press, det bekymrer utenriksminister Ine Eriksen Søreide, som er vår gjest ca 7.40. Vi nordmenn bytter jobb stadig oftere, hva skjer da med pensjonen? Vi får gode råd fra pensjonsekspert Asbjørn Erdal etter kl 8. Kan overdreven skjermbruk på data og mobil gjøre oss mindre sosiale? spør vi radiopsykologen. Vi får også høre hvordan det var å intervjue Cornelis Vreeswijk.