Kategorier

Ferievikarene

I går - I disse dager er det NM i undervannsfoto, kajakkpolo og mye mer. Idrettspresidenten kommer og forteller om denne samlingen av forskjellige Norgesmesterskap. En gren som ikke er med, men som vi og skal se nærmere på er grottedykking. Ronny Arnesen dykker nemlig i dype, ukjente rom, også i byen. Eldre må bli flinkere til å vaksinere seg, og vi får besøk av Erik Poppe - som debuterer som teaterregissør.

Ren 60

I går - Musikken fra 60-tallet. Ved Bård Ose.

Salig blanding - NRK P1+

I går · Salig blanding - Kristen pop og gospel presentert av Hans-Petter Jacobsen.

Språkteigen - P1+

I går · Språkteigen - Språkteigen - programmet om god norsk, på godt norsk. Programleder er Einar Bjorvatn (bildet), og programmet ble første gang sendt i 2000.

Lutter øre

21. november 2014 - God musikk i ulike genre presentert av Kåre Grøttum.

Radiolangs - NRK P1+

I går · Radiolangs - Saker og ting og masse musikk fra her og der i NRK radio. Radiolangs idag, ved Finn Dag Steiro.

Nielsen

22. august 2017 - Forfatter og journalist Atle Nielsen har funnet fram den aller beste P1+ musikken. Han gir deg historier og skråblikk om artistene, hitsene og de vakre melodiene.

Jukebox

I går - Et inkluderende musikkprogram for og med lytterne.

Frokostradio

I går - Eldre og alkohol. Gjest: Torgeir Gilje Lid, forsker og spesialist i allmennmedisin. Historien om Barne-TV: Sesam Stasjon. Ordførerstafetten: Ingebjørg Winjum, Granvin kommune. 100 år siden amtene ble omgjort til fylker. Radiogartner Ola Høeg om frukt og bær.

Værmelding Radio

I går · Værmelding med varsel for fiskebankene - Værmeldinger på radio

Morgenandakt

I går - Skammens tre er ett av de navnene Kristi kors har fått. All verdens skam kan legges her. Vi trenger heller ikke å kaste den over til nærmeste venn eller uvenn, så fort vi selv har fått slengt den etter oss. Vi kan legge den et annet sted. Vi kan legge den på Kristus. Menneskets oppgave, er å forsøke å se hverandre åpent og fritt. Elisabeth Thorsen er ledende domkirkeprest i Oslo domkirke. Anne Grete Preus synger Alltid freidig, fremført i Oslo domkirke, under minnegudstjenesten 22. juli 2013

Radiolangs - nattreprise

I går · Radiolangs - Det beste fra NRK radio.