Kategorier

Med All Respekt

I dag - Det er mandag! Gutta skal snakke om humorprisen som er for hvit, og er det greit å si pakkisdusj? Send oss e-post: mar@nrk.no

Stjernepose

I dag - I dag skal vi finne ut hvordan det gikk da Kjartan Ericsson gikk kamp i brasiliansk jiu-jitsu i Portugal, Pål Angelsksår fra Minor Majority er Topp 5-nedteller, vi skal til litteraturen med Manic Street Preachers i Hvem Der, Morphine skal inn på trio-listen, vi finner ut mer om The Frost i Heavy, norske Titanic har ukens album som kom ut i 1970 og Motörhead anklages for tyveri fra ZZ Top.

Tidenes Morgen

I dag - Superblodmåneformørkelse! Statsrådspekulasjoner! Kokkelimonke! Løse tanker og faste poster med Heidi Marie Vestrheim og Jon Branæs.

Superstars

Fredag 18. januar - Joddski & Don Martins sesong 2 av Superstars. Dype dykk i rap, funk, soul, reggae og alt som hører med. I årets første episode tar vi for oss og feirer musikkåret som har vært! Og hver uke kårer vi ukas Superstar.

ProgLogg

I går - Prog-nyheter! Prog-vinnere! Rett og slett lange, lekre musikkstykker for øret og intellektet.

Kåbbåi

I går - Velkommen til Kåbbåi, programmet hvor Malin Pettersen gir deg den aller beste musikken fra americana-universet! I dag er Live Miranda Solberg aka Louien gjest og har med seg masse bra musikk! VI har også premiere på Kefeiders nye singel Weightless!

Jørn på P13

I går - Machine Head, International Noise Conspiracy, Bad Brains, 1000mods, FIDLAR, Sleater-Kinney, H2O, Haggard Cat, Bad Religion, Deez Nuts og mye mer!

Felbergs Loft

I går - Det er over 50 år siden Rush fikk sin første betalte spillejobb i hjembyen sin Toronto i Canada. Vi følger opp med Rush Spesial Del 5 1979-1981 og hører på to av Rush sine beste og mest populære studioalbum "Permanent waves" gitt ut i januar 1980 og muligens det som er Rush sitt mesterverk når det gjelder helhetlige album, nemlig "Moving Pictures" gitt ut i februar 1981. Med hits som "Tom Sawyer" og "Limelight" , skulle "Moving Pictures" være med å sende Rush inn i toppdivisjonen av kommersielle band i USA og Canada på 80-tallet. Turneene ble større og større og det samme blir sceneshowet, med laser, film og mulitmedia innslag. Vi fortsetter også gjennomgangen av de gode vennene til Rush i det canadiske bandet Max Webster, som hadde samme plateselskap, management og produsent som Rush på 70-tallet. Vi får høre fra Max Webster sitt fjerde studioalbum "A Million Vacations" fra 1979. Hvor bla. den canadiske radiohiten "Let Go The Line" er med. Rush som ingen andre høres bare ut som seg selv. Ingen spiller tightere eller mer enn Rush og ingen skrikere lysere enn bassist og vokalist Geddy Lee, Nyt det på radio! Velkommen til Loftet! Turn On Tune In Play Loud

Y2K

I går - I dag feirer vi tiårsjubileet til Dirty Projectors' beste album, vi skal høre LCD Soundsystem, Phosphorescent, Arcade Fire og Okkervil River. Det blir også ett MacGyver-refererende band, vi skal innom Hegstad-favorittene Teen Girl Scientist Monthly, høre en svært fengende Strokes-avlegger og møte enda et norsk band som gikk altfor tidlig i glemmeboken. Med mye mer! Velkommen skal du være.

Transmission

I går - Echo & The Bunnymen ble aldri så store som erkerivalene U2, men har hatt enorm innflytelse allikevel.

Musikksjefen

I går - Kristin Winsents byr på gode nyheter fra blant andre Minor Majority, Charley Crockett, Oslo Oscillator, Mercury Rev, Razika og Jessica Pratt. Velkommen til Musikksjefen!

Grenitimen

I går - Øystein Greni har i dag invitert popfenomenet Daniel Kvammen. Kvammen har med seg sju definerende låter og byr på livsvisdom, men også usikkerhet rundt hva det er vi egentlig driver med her på planeten. Han røper sjentert at Grenis BigBang fiksa hans første kjæreste på ungdomsskolen og forteller om den gangen han banka bestekompisen på grunn av... nettopp kjærligheten.REPRISE