Kategorier

Superstars

Fredag 17. mai - Superstars Wu-Tang spesia! Vi ringer opp en fra clanen og snakker 36 chambers, sjakk og favoritter.

Kåbbåi

I går - Velkommen til Kåbbåi, programmet hvor Malin Pettersen gir deg den aller beste musikken fra americana-universet! I dag er Erik Valebrokk på besøk med Månedens Utvalgte. I tillegg møter Malin countryfenomenet Doug Seegers til en litt bakgrunnsstøyete, men veldig ekte samtale på en cafe i Oslo.

Jørn på P13

I går -

Felbergs Loft

I går - Vi starter opp sagaen om Fleetwood Mac i denne sendingen. Ett band som har hatt over 55 års musikkhistorie filtrert igjennom seg og vært igjennom like mange stadier og medlemmer. I del 1 1964-1969, får vi høre starten fra John Mayall's Bluesbreakers og til Fleetwood Mac som ett britisk bluesrock band ledet av Peter Green på vokal, gitar og låtskriving. De eneste konstante i hele Fleetwood Mac sin karriere er Mick Fleetwood, trommer og John Mcvie på bass, foran de har verden utspilt seg og forandret seg. En fascinerende reise er iferd med å begynne. Hopp på! Welcome to the land of The Mac! Turn On Tune In Play Loud

Y2K

I går - I dagens sending skal vi innom storheter fra The National, Beach House, Japandroids, The Mountain Goats, Phoenix og Motorpsycho. Jørgen børster også støvet av en glemt norsk popperle fra Lano Places, vi skal innom et par-tre kortlevde, men intense, musikalske sjangre og spille en rekke alt for tidlig nedlagte popband. Alt dette, og mer, i programmet med den beste totusentallsmusikken! Velkommen.

Transmission

I går - Like deler The Waterboys og deLillos - det må jo bare bli bra!

Musikksjefen

I går - Kristin Winsents byr på den beste nye musikken. Nyt våren med blant andre Blink-182, AURORA, BigBang, Shikoswe, Vampire Weekend og Sondre Justad.

Grenitimen

I går - Skuespiller og komiker Odd Magnus "Odda" Williamson har en tydelig rød tråd når han har med seg sju låter som representerer de viktigste gjøremålene i livet: Spise, trene, jobbe, feste, sove, knulle og dø.

Selskapssjuk

Lørdag 18. mai · med Mari Garås Monsson - Idag kommer du tett på komiker Henrik Thodesen når han har med favorittlåter fra sitt liv. Han byr på gode historier og forholdet til Michael Jackson, Wu-Tang Clan, Guns N' Roses og The Beatles. I tillegg blir det Tarantino-spesial med Filmpolitiets Sigurd Vik!

Transmission

12. mai - Lou Reed og Tom Verlaine påvirket lyden av åttitallet. Men hvordan påvirket lyden av åttitallet dem?

Popquiz

Lørdag 18. mai - En times høytidelig konkurranse om det aller viktigste i verden; popmusikk!

Selskapssjuk

Fredag 17. mai · med Siri Knudsen og Ruben Gran - Gratulerer med dagen, og hurra for 17. mai, som Ruben og Siri feirer med å spille det aller beste Norge har å by på av festmusikk, plukket ut i samråd med fine folk som Eva Weel Skram, Daniel Kvammen, Dagny, The Needs og Charlotte Qvale. I tillegg varmer vi opp til morgendagens Eurovision-finale med en aldri så liten tretrinns MGP-rakett.