Kategorier

Selskapssjuk

I går · med Mari Garås Monsson - Komiker Martin Beyer-Olsen er aktuell med serien "Strømmeland", idag er han lørdagsgjest. Musikk er en av grunnpilarene i livet hans og du får høre om oppveksten i Rakkestad, bandkarrieren og forholdet til både De La Soul, Nirvana og David Bowie. Filmpolitiets Sigurd Vik anbefaler den animerte serien "Tales From The Tour Bus" som forteller røverhistoriene til soul og funk-legender som James Brown og George Clinton.

Transmission

17. mars - Espens jakt på Johnny Mars disco-røtter spenner over 62 år. Underveis møter vi Blur, Magazine, Bo Diddley - og mange fler.

Popquiz

I går - En times høytidelig konkurranse om det aller viktigste i verden; popmusikk!

Superstars

Fredag 22. mars - Superstars sesong 2. Don Martin og Joddski tar for seg hiphop, soul, funk, reggae og alt som hører med.

Lindmo - radio

Fredag 22. mar · Lindmo & Co - Hva skjedde egentlig med riverdance? Og hvem var Annes største ungpikeidol? Rune avslører også sin ukjente fortid som fotomodell! Med Anne Lindmo, Rune Norum og Halvor Haugen.

Shaun på P13

Fredag 22. mars - God fredag! Trump vs. The World. I dag har vi trailer spesial, altså film og TVserietrailer spesial. Hvorfor er de viktige, og hva ha det med amerikansk politikk å gjøre? Det forteller Gjermund Eriksen deg alt om i dag. Og gratulerer alle streikende barn og ungdom!

Selskapssjuk

Fredag 22. mars - Vi feirer fredag med ny musikk fra Veronica Maggio, Ida Jenshus og Tame Impala. I tillegg samles tacogjengen for å oppsummere uka i musikk, vi feirer 30-årsjubileet til Like A Prayer, og så kommer Skambankt på besøk for å servere fredagens musikalske festrakett.

Med All Respekt

Fredag 22. mar · Det beste fra Med All Respekt - Noen høydepunkter (og muligens noe lavmål) fra sendingene tidligere denne uka

Stjernepose

Fredag 22. mars - I dag kommer Savoy-trommis Frode Unneland for å gi oss nummer 1 på sin Topp 5 om Genesis, vi skal til Sade i Villbass, Bård Ose kommer med en glemt skatt, vi skal prate om Theo fra den norske rockehistorien, vi skal spille Død Eller Levende og vi skal gi deg siste informasjons-bolk om ukens album som The Wildhearts laget i 1993.

Tidenes Morgen

Fredag 22. mars - Klimafredagen starter med uka i ei låt, jernteppe, siste tidens siste nytt, løse tanker, Ragnhild Silkebækken og Jon Branæs. Og et par ting til.

Med All Respekt

Torsdag 21. mars - Pitchetorsdag! I dag lager gutta hver sin app. Og roasting, da. Send oss e-post: mar@nrk.no

Stjernepose

Torsdag 21. mars - I dag skal vi gi vekk både lp-er og cd-er av Black Debbath, vi får besøk av albumdebuterende og gode Skaar, Frode Unneland fra Savoy kommer med andreplassen på sin Topp 5 om Genesis, vi nyter The Wildhearts i ukens album, vi prater om Crow i Heavyhistorien, det blir snål vokal fra J.D. Sumner, vi spiller Gjett Årstallet og vi har radiopremiere på en ny låt fra Blood Command!