Kategorier

ProgLogg

I dag - Sommerkavalkade i ProgLogg: 1 stiv time fine, friske og fyrrige prog-låter til å kvele den klamme sommerkvelden med.

Gitar

I dag · Totto Mjelde - To timer med gitargaranti!

Felbergs Loft

I dag - Det blir jammete og sommerfestivalaktig med Chris Robinson Brotherhood i denne sendingen. Ex-Black Crowes vokalist Chris robinson nye band. Som også gjestet Norge i mars iår. Ny men gammel musikk fra Amerikas kaledoskopiske landeveier. CRB er i krysningen mellom The Grateful Dead, Little Feat, Canned Heat og Black Crowes. Du får høre fra CRB platene "Big Moon Ritual" 2012 og "Phosphorescent Harvest" 2014. Pluss noen velvalgte livekutt plukket av Grateful Dead produsent Betty Cantor-Jackson. Lern deg tilbake og få deg noe forfriskende å drikke. Det er CRB time! Velkommen til Loftet! Turn On Tune In Play Loud

Y2K

I dag - I denne ukens Y2K har Jørgen et særlig fokus på karrieren til nylig avdøde Richard Swift, som var en viktig bakmann for flere store altrock-artister på totusentallet. I tillegg blir det minst én låt om interrail, en hissig Kate Bush-cover, det beste Tour De France-aproposbandet - samt hits fra størrelser som Death Cab For Cutie, The Decemberists, Guided By Voices og Sufjan Stevens. Velkommen!

Transmission

I dag - Både trommelyd og spillestil gjennomgikk en rasende utvikling på åttitallet. Hvordan så tiåret ut fra trommekrakken?

Musikksjefen

I dag - Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til sommeren. Du får blant annet høre Sigrid, Childish Gambino, Christine And The Queens, boy pablo, The Essex Green og Villagers. Velkommen til Musikksjefen!

Grenitimen

I dag - Ivar "Ravi" Johansen har med seg sju favorittlåter til Grenitimen, og den første er valgt på grunn av en fantastisk pianosolo! Ravi forteller at han fortsatt bygger Lego, at det var dumt å ta lappen tidlig og om hvorfor det er lurt å ikke snakke med andre noen uker i året. Også får du hele historien om hvordan det legendariske bandet Jaga Jazzist oppstod.

Gitar

8. jul · Thomas Felberg - Det blir to timer Sommer-Gitar Extravaganza med selector Thomas Felberg. Heng med og flyt på med Gitar på NRk P13!

Popaganda

12. mai · Kloden - POPAGANDA er en radioserie om musikken vi elsker, den som endrer våre liv, samler folk og påvirker verden. I fjerde episode spør vi: kan man redde kloden med musikk? Kampen for å redde klimaet har i flere tiår vært tilstede i noe av det beste den norske og internasjonale popen- og rocken har servert oss. Nina og Bård Vegar sjekker ut både den romantiske og aggressive miljøkampen i musikken, og spør: kan man lage musikk på en sånn måte at lytteren får lyst til å redde kloden? Gjest: Anneli Drecker.

Transmission

8. juli - Hvordan ble Talking Heads' mesterverk Remain In Light et album som låter like unikt i dag som i 1980?

Popquiz med Finn Bjelke

I går · Popquiz med Pål Thoresen - Musikalsk spørrelek