Kategorier

Med All Respekt

I går - Lykke! Vår! Og sånn. Send oss e-post: mar@nrk.no

Stjernepose

I går - Vi gir vekk Johnny Marr-lper, Frode Unneland fortsetter sin Topp 5 om Genesis, vi skal til Galveston, vi spiller Fleip Eller Fakta med Def Leppard, ukens produsent har jobbet med svære rockeband og vi fortsetter på The Wildhearts-debuten som ukens album.

Grenitimen

Søndag 17. mars - Jazz- og folkemusiker Sinikka Langeland kommer direkte fra Finnskogen for å fortelle om hovedinstrumentet kantele, som er det finske nasjonalinstrumentet. Greni og Langeland skrøner om mislykka konserter de har hatt, prater om fuglen rugde og om hvordan det er å bo med tidenes største kongepuddel i et hus i skogen.

Kåbbåi

Søndag 17. mars - Velkommen til Kåbbåi, programmet hvor Malin Pettersen gir deg den aller beste musikken fra americana-universet! Denne uken er det Patty Griffin-spesial, samt masse bra musikk fra blandt annet mange norske artister.

Satiriks Redaksjonsmøte

I går - Overskrift: Erna fordeler skyld blant høyreradikale og radikaliserte muslimer og voldelige bestikk-viftende 7 åringer Beskrivelse: Gaffel-terrorist og ryggløse kvinner med komplekser. Omtale: Disse sakene er tema i dagens sending: Mimir Kristjánsson – Klassekampen Vs Pensjonerte industriarbeidere. Ernas ryggrad roter det til. Sophie Elise har litt å lære bort til Statsministeren. Bestikk terrorist bør få minst 7 år... til med skolegang.

Shaun på P13

I går - God onsdag! Åssen går det? Hva mener du om Jørn Andersen? Er du forberedt til sommerens tur til Mallorca? Synes du Henrik Kristoffersen er like dust som meg? Og hvordan er egentlig den nye Hydro-sjefen? Og fikk vi se Jonas Gahr Støre på slalåm-ski?

Selskapssjuk

I går - Du tilbringer tid med sjølveste Åge Aleksandersen i anledning 70-årsdagen i morgen, og får premiere med Sandra Kolstad. Matias Tellez har funnet enda en musikalsk skatt og vi minnes et helt spesielt bryllup.

Tidenes Morgen

I går - Hver morgen kan bli Tidenes Morgen! Til frokosten får du framsnakk, forsider, musikk og nyheter og mye mer av Ragnhild Silkebækken og Jon Branæs.

Med All Respekt

Tirsdag 19. mars - Det er lov å gråte! Send oss e-post: mar@nrk.no

Stjernepose

Tirsdag 19. mars - I dag kommer Frode Unneland fra Savoy for å fortsette sin Topp 5 om Genesis, vi skal gi vekk billetter til alle Misty Coast-konsertene i Norge de neste ukene, vi skal til Placebo i ukens cover, til The Wedding Present i Rule Britannia, til The Wildhearts i ukens album, til både Sol Heilo og filmen Orions Belte i Øyeblikket og ikke minst skal vi spille forferdelses-spillet 60 sekunder.

Transmission

Søndag 17. mars - Espens jakt på Johnny Mars disco-røtter spenner over 62 år. Underveis møter vi Blur, Magazine, Bo Diddley - og mange fler.

Felbergs Loft

Søndag 17. mars - Det blir Aussie Rock Spesial i denne sendingen og vi tar for oss de australske bandene The Saints og The Angels. Fellesnevner for begge er at de debuterte på singel i 1976 med hver sin hitlåt og at begge har "hellige" navn og spiller forrykende rock'n'roll med mange gode egne låter. Vi får høre fra The Angels sine to plater "No Exit" 1979 og "Dark Room" 1980 og The Saints sin siste plate for Harvest Records, "Prehistoric Sounds" fra oktober 1978 Det blir Aussie rock for alle penga, crank it og bli med Down Under! Velkommen til Loftet! Turn On Tune In Play Loud Velkommen til Loftet! Turn On Tune In Play Loud