Kategorier

Stjernepose

I dag - Ukens Topp 5-nedteller er Miss Tati og det skal handle om Lauryn Hill som er på vei mot Norge, ukens album er en oppfølger av en klassiker som Alice Cooper slapp i 2011, David Bowie skal synge om et familiemedlem i Hvem Der, vi forteller om Spirit i Heavy, Chvrches skal inn på trio-listen, Kvelertak anklages for tyveri fra AC/DC og vi diskuterer hvem som er best etter bruddet; Gallows eller Frank Carter.

Tidenes Morgen

I dag - Morratanker, oppdateringer, konkurranse og masse musikk! Med Ragnhild Silkebækken og Jan-Terje.

Superstars

Fredag 16. november - Joddski og Don Martin dykker dypt i hiphop, rap, funk, soul, r&b og reggae. Ouuf vi har venta på Anderson .paak! Og Z-Ro! Og ikke minst Too Short! Og så er det ukas Superstar.

ProgLogg

I går - Lager progrock salat av hjernen din? Da kan vi i kveld tilby kirurgi. Brain Salade Surgery! Gåtes nye album "Svevn", er dette folk-prog? Tja, i alle fall er det fabelaktig bra musikk! Nyheter med norske Windmill, og Arabs in Aspic, Og enda mer!

Kåbbåi

I går - Velkommen til Kåbbåi, programmet hvor Malin Pettersen gir deg den aller beste musikken fra americana-universet! I dag får Malin besøk av Trine fra trioen Winding Road og Tom Skjeklesæther fra Norsk Americanaforum. De snakker om ny musikk og ny festival!

Jørn på P13

I går - \m/

Felbergs Loft

I går - Det er 50 år siden nå i september siden Rush fikk sin første betalte spillejobb i hjembyen sin Toronto i Canada. Vi feirer bandet med Rush Spesial Del 3 1977-1978 og hører på det deres femte studioalbum "A Farewell To Kings" gitt ut september 1977 til stor interesse fra en voksende Rush fanskare. Her skulle keyboards og synth for første gang bli en integrert del av Rush sitt lydbilde. Det blir også Rush live på konsert på Hammersmith Odeon i London i februar 1978 og vi fortsetter også å bli mer kjent med de gode vennene til Rush i det canadiske bandet Max Webster, som hadde samme plateselskap, management og produsent som Rush på 70-tallet. Vi får høre fra Max Webster sitt andre studioalbum "High Class In Borrowed Shoes" fra mars 1977. Rush som ingen andre høres bare ut som seg selv. Ingen spiller tightere eller mer enn Rush og ingen skrikere lysere enn bassist og vokalist Geddy Lee, Nyt det på radio! Velkommen til Loftet! Turn On Tune In Play Loud

Y2K

I går - I ukens Y2K kan Jørgen by på komisk surfrock, en av moderne tids beste svenske poplåter, noe meget potent powerpop, en svært respektløs AC/DC-cover og et dykk ned i den australske garasjerockscenen, I tillegg skal vi kose oss med storlåter fra band og artister som Motorpsycho, Feist, Radical Face, The Avett Brothers, The Raconteurs og Raymond & Maria, Velkommen skal du være!

Transmission

I går - Go-Betweens, Triffids, 10 000 Maniacs, Lloyd Cole, Springsteen, Joy Division og DumDum Boys. I samme program!

Musikksjefen

I går - Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til høstmørket. Du får blant annet høre siste nytt fra Razika, Highasakite, Hozier, Mercury Rev, Misty Coast, Anderson .Paak og Beezewax. Velkommen til Musikksjefen!

Grenitimen

I går - Hilma Nikolasien er gjest, og har med seg sju av sangene som har inspirert hennes mest som menneske og musiker. Som en av sju(!) søsken (Emil, Ivar og Elvira er tre av dem) har hun tidligere gjort seg bemerket som bassist, trommis og vokalist i diverse andre band. Nå er hun soloartist og aktuell med debutplata. I Grenitimen forteller hun om sin kristne oppvekst og tro, om hvordan hun skriver låter, om sine mørke sider og om ulovlig andejakt. REPRISE

Selskapssjuk

Lørdag 17. nov · Med Mari Garås Monsson - Stjernespekket lørdag! Thorbjørn Harr og Patrik Syversen er aktuelle med «Kielergata», et nyskapende og karakterdrevet thrillerdrama på TV2. Idag besøker de Selskapssjuk og har med seg herlig favorittmusikk fra serien, David Bowie, Louis Armstrong og Bill Withers. I tillegg avslører Arcade Fire hvilken låt fra sin egen katalog de syns er mest undervurdert.