Kategorier

Tidenes Morgen

I dag - Lun limerick, filmframsnakk, hjelpeløst jernteppe, musikk og nyheter! Ved Ragnhild Silkebækken og Jon Branæs.

Med All Respekt

I går - Litt om Erna og n-ordet, litt om munnhygiene og litt om “Lords of Chaos”

Stjernepose

I går - I dag skal vi konkurrere vekk nytrykkede Ruphus-vinyler orginalt gitt ut i 1973, vi får besøk av Don Martin som fortsetter sin Topp 5 om Public Enemy, vi skal diskutere Tom Petty i Fleip Eller Fakta, vi får tar en prat med bookingsjefen på Vinjerock, ukens produsent har jobbet på mange album i vår platesamling, ukens reisemål er New Mexico, ukens album ble laget av Biffy Clyro i 2004 og vi har premiere på en knallgod låt fra norske Verfast.

Grenitimen

Søndag 19. mai - Skuespiller og komiker Odd Magnus "Odda" Williamson har en tydelig rød tråd når han har med seg sju låter som representerer de viktigste gjøremålene i livet: Spise, trene, jobbe, feste, sove, knulle og dø.

Kåbbåi

Søndag 19. mai - Velkommen til Kåbbåi, programmet hvor Malin Pettersen gir deg den aller beste musikken fra americana-universet! I dag er Erik Valebrokk på besøk med Månedens Utvalgte. I tillegg møter Malin countryfenomenet Doug Seegers til en litt bakgrunnsstøyete, men veldig ekte samtale på en cafe i Oslo.

Satiriks Redaksjonsmøte

I går - Bompenge/gastromat-krise, MGP-jury og anti-selvmordskontrakt. Krisestemning i dag! 5080-vennene har med seg Tonje og Thomas i studio i Bergen. Tar for seg følgende saker: • Bompengepartiet størst i Bergen: Endelig et parti som sier høyere «nei» enn FrP • Anti-selvmordskontrakter til eldre: fungerer bedre enn metadon • Trenger vi en seriøs fagjury i verdens mest useriøse musikkkonkurranse?

Shaun på P13

I går - God onsdag! Er vi helt sikre på at de gode gamle partiene bør frykte bompengepartiene? Enda en grunn til å hate eks-kjæresten vår Norwegian, og krompen gjør så godt han kan.

Selskapssjuk

I går - Vi feirer 60-årsdagen til Morrissey, Matias Tellez stikker innom med nye låtperler, du skal få høre hvordan det gikk da Siri ringte til Wu-Tang Clan, og så blir det ny musikk fra blant andre Hatchie og The Black Keys.

Tidenes Morgen

I går - På Anne Gretes bursdag, om kvensk, i nyhetene og bortenfor Tinder... Tidenes Morgen er ved Cecilie Kåss Furuseth og Jon Branæs.

Med All Respekt

Tirsdag 21. mai - Chirag fra Karpe på besøk! Send oss e-post: mar@nrk.no

Stjernepose

Tirsdag 21. mai - Vi skal i dag gi vekk Rammstein-vinylsingler, Don Martin kommer med fjerdeplassen på sin liste over Public Enemy-låter, vi skal til The Fratellis i Rule Britannia, vi skal spille en 60 sekunder som vil få Kjartan til å svette, vi skal gi deg mer musikk fra årets Vinjerock, Biffy Clyro har ukens album og Thin Lizzy, selveste, er med i ukens cover.

Transmission

Søndag 19. mai - Like deler The Waterboys og deLillos - det må jo bare bli bra!