Kategorier

Superstars

Fredag 21. september -

ProgLogg

I går - I kveld: Årets "prog-gud", intet mindre... er kåret! Andre vinnere under "Prog Awards" presenteres. Debutanter gis en skanse på lufta! Gammel-prog feires!

Kåbbåi

I går - Velkommen til Kåbbåi, programmet hvor Malin Pettersen gir deg den aller beste musikken fra americana-universet! Malin har akkurat kommet hjem fra Americanafest i Nashville, og har tatt med seg musikk, ferske inntrykk og intervjuer, Du møter blant annet Brennen Leigh, Kristina Murray og Michaela Ann i Kåbbåi i dag.

Jørn på P13

I går -

Felbergs Loft

I går - Vi hyller nok en levende legende mens han lever og presenterer Del 1 i historien om Roy Harper 1965-1969. Roy Harper var født i 1941 og vokste opp i Blackpool i nord-England. Så kom Roy Harper til London i 1964 og ble raskt en skikkelse i folk og rockemiljøene der. Han særegne stil og låtskriving skulle raskt skaffe han venner som Bert Jansch, John Renbourne, Led Zeppelin og The Who. Roy Harper debuterte i 1966 og ga ut flere kredible plater. Vi får høre fra "Sophisticated Beggar" 1967, "Come Out Fighting Ghengis Smith" 1968 og "Folkjokeopus" 1969. Ingen er som Roy Harper. Skjønn hvorfor på sendingen! Velkommen til Loftet! Turn On Tune In Play Loud

Y2K

I går - I dagens Y2K: Rilo Kiley, M83, Midlake, Brendan Benson, LCD Soundsystem, The Exploding Hearts, Le Tigre og mange andre band som definerte og lot seg definere av den beste indiepop og -rocken på totusentallet. Av og med Jørgen Hegstad. Velkommen!

Transmission

I går - Vi kommer høstdepresjonen i forkjøpet med noen SKIKKELIG triste plater.

Musikksjefen

I går - Kristin Winsents byr på deilig ny musikk som et lydspor til høsten. Du får blant annet høre siste nytt fra The Smashing Pumpkins, Fay Wildhagen, Tom Morello, Highasakite, Richard Ashcroft og Farao. Og Darling West gjør en fantastisk Bruce Springsteen-cover sammen med Odd Nordstoga. Velkommen til Musikksjefen!

Grenitimen

I går - Forfatter, folklorist, levemann, langrennentusiast og duracell-kanin Thor Gotaas har med seg sine favorittlåter til Grenis radiostudio. Hver sang har en historie fra Gotaas' liv. Og når du har levd livet med maksimal energi i en del tiår, blir det noen historier ut av det. Bli med på nakenstrender med joggende Deadheads på LSD, på møte med fyllesjukt The Pogues i Australias varme, på Hamsun-sladder fra gamledager og på raske skiturer! For går du mye på langrenn, blir du et bra menneske, mener Thor Gotaas. REPRISE

Selskapssjuk

Lørdag 22. sep · Med Mari Garås Monsson - Johnny Silseth, bedre kjent som Jaa9, har sammen med sin faste makker OnklP vært en premissleverandør i norsk hiphop siden oppstarten tidlig på 2000-tallet. Nå har han gått solo og er lørdagsgjest i Selskapssjuk med et knippe favorittlåter fra hans musikalske DNA. Filmpolitiets Sigurd Vik fargelegger høsten med skrekkfilm, nostalgi og køntrimusikk

Med All Respekt

Lørdag 22. september - Med All Respekt-gutta diskuterer verden og aktuelle, nære hendelser usensurert. Gjengen består av en inder, en pakistaner, en kurder og en engstelig hvit cis-mann med dialekt, som har kjent hverandre lenge nok til at de ikke trenger å ta høflighetshensyn. Det skal ingen beskylde dem for.

Transmission

16. september - Cirkus Modern i boks, Elizabeth Fraser i farta - og Norske Gutter på svensketur.