Kategorier

Med All Respekt

I går - Tirsdag med Sandeep og Abu! Pappaliv India vs Pakistan, Abu er i avisen! Yousef kommer kanskje på besøk! Send oss e-post: mar@nrk.no

Stjernepose

I går - Pål Angelskår kommer for å gi oss en ny vinner av Minor Majoritys private Melodi Grand Prix, vi gir vekk The Dogs-billetter til Horten, Drammen, Lillestrøm og Fredrikstad, vi får vite mer om Titanics debut fra 1970, vi prater Kingmaker i Rule Britannia, vi spiller 60 sekunder, Turboneger skal få ny lyd i ukens cover, Enigma har med Øyeblikket og Hüsker Dü skal inn på vår trio-liste.

Transmission

Søndag 20. januar - Echo & The Bunnymen ble aldri så store som erkerivalene U2, men har hatt enorm innflytelse allikevel.

Felbergs Loft

Søndag 20. januar - Det er over 50 år siden Rush fikk sin første betalte spillejobb i hjembyen sin Toronto i Canada. Vi følger opp med Rush Spesial Del 5 1979-1981 og hører på to av Rush sine beste og mest populære studioalbum "Permanent waves" gitt ut i januar 1980 og muligens det som er Rush sitt mesterverk når det gjelder helhetlige album, nemlig "Moving Pictures" gitt ut i februar 1981. Med hits som "Tom Sawyer" og "Limelight" , skulle "Moving Pictures" være med å sende Rush inn i toppdivisjonen av kommersielle band i USA og Canada på 80-tallet. Turneene ble større og større og det samme blir sceneshowet, med laser, film og mulitmedia innslag. Vi fortsetter også gjennomgangen av de gode vennene til Rush i det canadiske bandet Max Webster, som hadde samme plateselskap, management og produsent som Rush på 70-tallet. Vi får høre fra Max Webster sitt fjerde studioalbum "A Million Vacations" fra 1979. Hvor bla. den canadiske radiohiten "Let Go The Line" er med. Rush som ingen andre høres bare ut som seg selv. Ingen spiller tightere eller mer enn Rush og ingen skrikere lysere enn bassist og vokalist Geddy Lee, Nyt det på radio! Velkommen til Loftet! Turn On Tune In Play Loud

Shaun på P13

I går - God tirsdag! Plattform plattform plattform!

Selskapssjuk

I går · med Siri Knudsen og Ali Soufi-Grimsrud - I dagens sending får du ny musikk fra Kate Nash, intervju med det irske stjerneskuddet Dermot Kennedy, vi prater om den elleville (faktisk!) dokumentaren om Fyre Festival, pluss massevis av bra musikk.

Tidenes Morgen

I går - Løse tanker! Faste poster! Nyheter og musikk! Hver morgen kan bli Tidenes Morgen!

Med All Respekt

Mandag 21. januar - Det er mandag! Gutta skal snakke om humorprisen som er for hvit, og er det greit å si pakkisdusj? Send oss e-post: mar@nrk.no

Stjernepose

Mandag 21. januar - I dag skal vi finne ut hvordan det gikk da Kjartan Ericsson gikk kamp i brasiliansk jiu-jitsu i Portugal, Pål Angelsksår fra Minor Majority er Topp 5-nedteller, vi skal til litteraturen med Manic Street Preachers i Hvem Der, Morphine skal inn på trio-listen, vi finner ut mer om The Frost i Heavy, norske Titanic har ukens album som kom ut i 1970 og Motörhead anklages for tyveri fra ZZ Top.

Musikksjefen

Søndag 20. januar - Kristin Winsents byr på gode nyheter fra blant andre Minor Majority, Charley Crockett, Oslo Oscillator, Mercury Rev, Razika og Jessica Pratt. Velkommen til Musikksjefen!

Y2K

Søndag 20. januar - I dag feirer vi tiårsjubileet til Dirty Projectors' beste album, vi skal høre LCD Soundsystem, Phosphorescent, Arcade Fire og Okkervil River. Det blir også ett MacGyver-refererende band, vi skal innom Hegstad-favorittene Teen Girl Scientist Monthly, høre en svært fengende Strokes-avlegger og møte enda et norsk band som gikk altfor tidlig i glemmeboken. Med mye mer! Velkommen skal du være.

Satiriks Redaksjonsmøte

Mandag 21. januar - Humorpris, kaffekrise og Erna som lommetyv Stappfullt studio i dag! 5080-vennene får besøk av ALLE i Norske Grønnsaker for å diskutere følgende saker: Hva med en humorpris til komikere med langt hår? Kjell-Ingolf Ropstad er Ernas decoy Verden går tom for kaffe: trenger vi å legalisere kokain? Eksen til Sophie Elise vil vise at han har blitt en ny person ved å delta på Paradise Hotel Hvorfor blir P3-Ronny omtalt som mat-kjendis?