Kategorier

Underholdningsavdelingen tar kvelden

I går - Dette er et kort, men som alltid muntert, sammendrag av ukens sendinger. Du får høre om kanoner til besvær, en ikke helt velykka konfirmajsonstale og leger som kanskje har sovet litt i timen.

Tro, håp og Lillesæter

I går - Programleder Kjetil Lillesæter møtere sangeren Eline Smith Rydningen. Hun forteller om musikkens kraft gjennom gleder og sorger i livet.

Søndagskveld med Pia Skevik

I går · Søndagskveld med Aleksander Vallestad -

Søndagsåpent

I går - Vi oppsummerer ESC, får besøk av Vamp og varmer opp til Festspillene i Bergen.

Mellom himmel og jord

I går - Kan vi i framtida forklare det overnaturlege? Jurist Hanne Kristin Rohde trur det.

Norgesglasset

I går - Nå er det på tide å rydde bort bunaden, men hvordan tar vi best vare på den til neste år? Vi får eksperttips fra Heimen Husfliden. Hvor har Pål Plassen reist hen i dag? Det får vi svar på i Finn Plassen-konkurransen vår. Og så kommer Lars Erik Vesterdal for å lage deilig waldorfsalat, og vi får historien om hvordan denne retten ble til!

Gudstjeneste - radio

I går · Gudstjeneste fra Kraftverket menighet - Gudstjeneste fra menigheten Kraftverket i Oslo. Menigheten er tilsluttet den Evangelisk Lutherske Frikirke. Møteleder er Ellen Margrethe Kvarstein. Predikant er pastor Kjetil Gilberg. Prekenteksten er hentert fra 1. Kongebok kap. 8, vers 12-13 og 27-30. Tekstleser er Are Mersland Ørnevik. Forøvrig medvirker Ida Therese Rygge Vesteraas, forsangere og band. Salmene står i Norsk salmebok nr. 536 Guds menighet er jordens største under, nr. 471 Nærmere deg min Gud, nr 158 Jesus din søte forening å smake, og nr. 818 O bli hos meg

Nitimen

I går - I dagens Nitimen. Søndagsgjesten vår i dag er Erlend Elias. Bli bedre kjent med ham i sendinga.

Værmelding Radio

I går · Værmelding med varsel for fiskebankene - Værmeldinger på radio

VG-lista topp 40

Fredag 17. mai - Programleder: Eirik Kjos.

Nattradioen

I går - God musikk og godt selskap får du i Nattradioen på NRK P1. I kveld med Henriette Louise Krogness

Eurovision Song Contest - radio

Lørdag 18. mai · Eurovision Song Contest 2019 - Hvem vinner årets finale? Ole Christian tar deg med gjennom det store showet.