Kategorier

Norgesglasset

I dag - Sliter du med å velge det sunneste du har i kjøleskapet, eller treningstøyet framfor kosebuksa? Da kan det være at du bare har plassert det feil i skapet! Hvordan du kan lure deg selv til en sunnere hverdag får du høre i dagens sending!

Utakt

I dag - God mandag! I dag byr vi på: Vaskebjørntrøbbel i Japan, utseende betyr noe (for dyr), sæd i armen, "Vredens druer" på 4 minutter og hvor mange hundeår går det på et skilpaddeår?

Nitimen

I dag - Tanketrener Line L. Solberg er aktuell med boka "Hjelp! Tenåring i hus." Hun skal gi litt tips og triks, og forklare hvordan det er å ha tenåring i hus. Bandet "I Was a King" er ute med ny singel "Bubble". Reporter Øyvind er som vanlig ute på gata, og i dag skal folket få ordet.

Værmelding Radio

I dag · Værmelding med varsel for fiskebankene - Værmeldinger på radio

Morgenandakt

I dag - Jesus var en mester i å nå inn til folks hjerter. Derfor ble de han møtte, så enormt begeistret for han. Folk elsket hans ærlighet, hans evne til å være direkte, uredd og fremfor alt sann. Han snakket sant om livet. Jesus var også full av følelser og hadde en unik evne til å møte hvert enkelt menneske. Jan Erik Larssen er programleder og foredragsholder. Jonathan McReynolds synger "Not lucky, I'm loved"

Norsk på norsk

Lørdag 19. januar - Me høyrer frå Razika, som har meldt at no er det nok frå den kanten... heldigvis etter me fekk ei ny plate å kosa oss med. Me skal også bli kjent med Renate Rubini, som er ein spanande popartist. I tillegg, blir det ny musikk frå Temur, Påls butikk og Frida Ånnevik. Programleiar er Hilde Zahl

Nattradioen

I dag - Nattradioen er ditt selskap i natta. Din nattvert er Erling Molt Korsnes.

Googla med Synnøve Svabø

I går · Karina Hollekim - Karina var jenta som kunne fly, men som måtte lære seg å gå igjen. Tidligere basehopper og nå Mesternes Mester-Karina er rå og tilsynelatende fryktløs. Hun har sett døden i hvitøyet. Hør den gripende historien om veien opp av rullestolen, støtten fra pappa og rå mentale styrke.

Tro, håp og Lillesæter

I går - Karoline Kruger forteller om et krevende år, etter at mannen hennes Sigvart Dagsland ble alvorlig skadet i en trafikkulykke i januar 2018. Etter langvarig opptrening er han nå friskmeldt. Vakker musikk var til trøst for Karoline i en vanskelig tid, forteller hun til programleder Kjetil Lillesæter.

Værmelding Radio

I går · Værmelding - Værmeldinger på radio

Søndagsåpent

I går - Ruben har si siste sending på P3 komande veke, han kjem innom med høgdepunkt. Dessutan er Jesper Jenset, som er aktuell med ny musikk, vår søndagsgjest etter 16,