Kategorier

Norsk på norsk

I dag - Fersk og etablert musikk kun på morsmålet. Gjester: Åge Aleksandersen, Anna Kajander, Aslak Hartberg og Joddski.

Værmelding Radio

I dag · Værmelding - Værmeldinger på radio

Lørdagsliv

I dag - "Livet er en eneste lang todo-liste". Lørdagen brukes til å krysse av ting på lista - huskelista, handlelista, gjøremålslista og bucketlista. Hva står på din liste? Hvordan unngår du prokastinering? Hva står på politikerenes lister?

Are og Odin

I dag - Halløy og Mårnings, Vi e aill sammen individa! Du lytter til Are og Odin og tusen takk for det!

Utakt

I dag - Høydepunkter fra Utakt-uka. Måle-enheter, bil-fordommer, eskalerende kriminalitet og golfballer med hull.

P.I.L.S.

I dag - Brann i gitar, piano, nabohus, bukser og bilar. Det handlar om brann i denne utgåva av P.I.L.S. med Finn Tokvam og Bård Ose.

Ukeslutt

I dag - Tulleminister lurte klimademonstrantene i går og lovte å stoppe all oljeproduksjonen ( fra 2032) - Ikke lur ungdommen, sier den ekte klimaministeren som selv ble buet ut. Knut Arild Hareide kritiserte Trump og ble buet på av kristne Trumpfans. Vi har vært hjemme hos to av dem. Og gikk du også med to ulike rockesokker på torsdag? - Buuu! Da støtter du abortmotstandere! mener Unge Venstre-lederen.

Popquiz

I dag - En times høytidelig konkurranse om det aller viktigste i verden; popmusikk!

Trafikkradio

I dag - Trafikkoppdatering

Nitimen

I dag - I går slapp endelig ISÁK sitt debut-album. ISÁK er et norsk, samisk band i sjangeren elektronisk-joik som startet i 2017 og som består av sanger Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen og trommeslager Aleksander Kostopoulos. I Nitimen i dag spiller de live. Anders Bortne er en søvnløs forfatter med bok om insomni. Han har hatt kronisk insomni i snart seksten år og forteller om egen søvnløshet og jakten på en kur. Herborg Kråkevik står på scenen når Oslo Nye Teater har premiere på "Sommer uten menn" - en utfordrende, morsom og intelligent historie om kvinneliv i alle aldre.

Opptur

I dag - God larudag morgon! Elise og Per Vidar er på plass for å gje deg ein frisk start på dagen. Akuratt no står fuglar i visningskø for å sikra seg den beste reirplassen. I dag får me mellom anna tips til korleis me kan bygga fuglekassar.