Kategorier

Feriemusikken

Tirsdag 17. juli - Vi byr på den beste feriemusikken i NRK P1!

Nattradioen

I dag - Nattradioen er ditt selskap i natta. Din nattvert er Erling Molt Korsnes.

Feriemusikken

I går - Vi byr på den beste feriemusikken i NRK P1!

Reiseradioen

I går · Reiseradioens kveldsekstra - God kveld! I Reiseradioens Kveldsekstra får du et gjenhør av dagens høydepunkter i Reiseradioen. Thea Glenton Raknes, også kjent som Thea & The Wild, var på besøk og spilte live i studio, og reporter Caroline Bækkelund Hauge tok turen til seters for å yste geiteost.

Kveldsåpent

I går - Vi skal bli kjent med artisten Simen Vikan, som er ute med ny musikk. Vi sjekker stemninga på den siste VG-lista-konserten, som går av stabelen i Trondheim i kveld. Og Janove svarer helt ærlig om hva han syns om egen og andres musikk.

Her og nå

I går - Reaksjoner etter avsløringer om at voldtektssaker hoper seg opp på politiets pulter. Fjelloppsynsmannen i Lom oppfordrer folk til å anmelde hundeeiere som lar hunder gå løst. Guttene som satt fanget i en grotte i Thailand møtte i dag pressen. Barn må lære å svømme utendørs mener en førstelektor i kroppsøving på NTNU. Butikk i Vadsø åpnet igjen etter at mann ble drept der. Kommunalsjef omtaler norsk asylpolitikk som tikkende bomber. Oljefondet tjener millioner på Ronaldo-overgang. Kinesisk mesterkokk til matfestival for å lære nordmenn å like sjøpølser.

Norgesglasset

I går - Er du tidsoptimist? Sånne som alltid tror de rekker mer enn de gjør er tema hos oss i dag. Vi markerer også at det 100 år siden legenden Nelson Mandela ble født. I sommerens insektserie hører vi om insekter med nobelpris. Og du får historien om sopranen som ikke kunne synge!

Reiseradioen

I går - God morgen! Idag skal vi ha besøk av artisten Thea Glenton Raknes, bedre kjent som "Thea and the wild". I tillegg til å prate om turnèlivet med baby, skal hun opptre live for oss. Sommeren er perfekt for å spise friske grønnsaker, kanskje til og med selvplukket. Kokk Trond Svendsen har laget "Plukk selv", og kommer til oss og forteller om mat du kan finne i grøftekanten.

Værmelding Radio

I går · Værmelding med varsel for fiskebankene - Værmeldinger på radio

Morgenandakt

I går - Jeg tar av meg sekken og legger meg rett ut på kirkebenken. Og sovner! Da jeg våkner ser jeg meg rundt. Ingen ser på meg, ingen reagerer på at jeg lå og sov i kirken. En i nærheten har tatt opp en baguette som hun tygger på. Jeg kjenner at dette er bare godt. Det er som å komme hjem. Tormod Berger er nettredaktør for Pilegrimsfellesskapet St Jakob. Ulla Käll spiller Things you remember

Radiolangs - nattreprise

I går · Radiolangs - Det beste fra NRK radio.