Kategorier

Norgesglasset

I dag - Den er nesten umulig å få øye på, men den lusker jevnlig rundt blant norske bolighus på jakt etter mat. I går ble den uventa gjest i en barnebursdag i Trondheim. Nei., det er ikke vanlig rødrev vi prater om her, vi er på sporet av noe mye kulere: Gaupa. Statsministeren ønsker seg altså flere trebarnsforeldre - Noen stopper på to barn fordi de ikke tror de klarer å være gode foreldre til tre. Og når det passer som dårligst vil selvsagt hosten ingen ende ta...

Utakt

I dag - I dag spør vi: Når er neste lørdag? Ellers snakker vi omvanskelige togbilletter, chilli til babyen, og en "Finding Nemo"-omskriving, Stavangersmurfen disser håndball VM, og svaret er 1985. (Men hva er spørsmålet?)

Nitimen

I dag - Bandet Razika legger opp, men rekker å komme innom oss for en siste prat og minikonsert. Vi oppsummerer karrieren og spør «Hva nå?» Skuespilleren Linn Skåber og Nils Jørgen Kaalstad klare med oppsetningen En sporvogn til begjær, og vi lurer på om det blir vanskelig for dem å unngå å være morsom. Og hvor godt blir reporter Øyvind kjent med en tilfeldig person på fire minutter?

Værmelding Radio

I dag · Værmelding med varsel for fiskebankene - Værmeldinger på radio

Morgenandakt

I dag - Har du forsøkt å gå i oppoverbakke - i stummende mørke noen gang? Det har jeg, og da jeg gikk der, begynte jeg å tenke på hvordan jeg ville ha taklet å vite om all motstand - i livet? Ville jeg ha gått på med friskt mot, eller ville jeg, slik jeg blir på fjelltur, blitt litt sliten allerede før bakken begynner, fordi jeg skjønner at det blir slitsomt? Er det noen utfordringer i livet vi faktisk møter bedre - uforberedt? Ragnhild Bjørvik Opsahl er prest i Grønnåsen kirke i Tromsø. Simon and Garfunkel synger "Sound of silence"

Radiolangs - nattreprise

I dag · Radiolangs - Saker og ting og masse musikk fra her og der i NRK radio. Radiolangs idag, ved Finn Dag Steiro.

Underholdningsavdelingen tar kvelden

Mandag 14. januar - Ingrid og Kåre Magnus gir deg to timer med kveldsstemning og småprat. Vi prater i vei og prøver å gi deg en hyggelig kveld, eller noe å sovne inn til.

Nattradioen

I dag - God musikk og selskap får du i Nattradioen på NRK P1. Din nattvert er Eivind Motland.

Underholdningsavdelingen tar kvelden

I går - Radioens buljongpar Pål og Espen er tilbake igjen for å løse små og litt større problemer som til slutt blir altfor store. Inspill kan du komme med på SMS: P1 til 1987

Kveldsåpent

I går - Jack Rubinacci er artisten som mistet stemmen, men fikk den tilbake. Hør historien i kveld. Få også med deg vår gjennomgang av de Brit Awards nominerte.

Her og nå

I går - Terrorgruppen Al-Shabab har utført et terrorangrep i Nairobi. I kveld sier de folkevalgte i Storbritannia trolig nei til Brexit-avtalen. 113-sentralen vil samarbeide med frivillige. Flyktningeleirer i Hellas beskrives som et rent helvete, i Moria-leiren på Lesvos sitter 5000 flyktninger som ingen europeiske land vil ha

Norgesglasset

I går - Lyn og torden, fly, edderkopper og ballonger som smeller. Mange av oss har en eller annen skrekk i livet, men hvordan skal du unngå å overføre din skrekk til ungene? Og når vi snakker om det å bli redd: Hva skal man gjøre med de aller sureste nettrollene? Vi får besøk av en som vet råd!