Kategorier

Morgenandakt

I dag - Hemsedal er ingen stor kommune, men folket strømmet til da musikkfestivalen Fauskivalen ble arrangert for litt siden. Den resulterte i mange menneskemøter gjennom sang og dans, gode samtaler og trosdeling på tvers av kulturer og alder - med et spenn på 18 til over 70 år gamle mennesker. Menneskemøter som forandret og inspirerte. Camilla Osnes er sokneprest i Hemsedal. Esther Marrow og The Harlem Gospel Singers synger Higher and higher

Radiolangs - nattreprise

I dag · Radiolangs - God musikk og gode saker fra hele landet. Radiolangs, i dag med May Reppen-Gjelseth

På dansefot

Lørdag 22. september - med Erik Forfod.

Nattradioen

I dag - God musikk og selskap får du i Nattradioen på NRK P1. Din nattvert er Eivind Motland.

Pål igjen!

I går - Lytt på programmet som aldri lærer av sine feil. Nok en sending med gjester som helst skulle ha vært et annet sted, en programleder som synger på siste verset og en redaksjon som truer med oppsigelse. M.a.o. klart for en ny utgave av Pål igjen!

Nesten helt sant

I går - Vi snakker om å miste fly, selv om en faktisk er på flyplassen i tide. Rune har laga ei låt, hva synes Kirsti om den? Og vi snakker om dugnad! Hvem vil ha lodd?? Rune Nilson og Kirsti Falch-Nilsen i studio. Nesten helt sant er et klassisk radioprogram; samtaler, deilig musikk, konkurranser og sikkert en innringer eller to. Perfekt følge til klesfoldinga, bussturen eller bikkjeluftinga.

Kveldsåpent

I går - Rap-veteran Jaa9 har endelig sluppet sitt debutalbum! Han gjester oss i kveld. I tillegg ser vi nærmere på den amerikanske nasjonalsangen. Hvordan skal den egentlig synges?

Norgesglasset

I går - Leopardmønster - er det hot or not? Nå vil vi finne ut det en gang for alle. FIFA har kårets årets beste fotballspillere og Messi og Ronaldo er kastet fra tronen. Vi ser nærmere på nykommeren Modric. Hva er det utenlandske spioner egentlig vil vite om Norge? Det skal vi prøve å finne ut. Vi får også høre om teens champagne, som koster 15 000 kroner per kilo!

Utakt

I går - Utakt redder TV-bransjen, leter etter en ny Bjørnstjerne, står i kø, ler av spansk blondine-vits, blir låst ute av egen edb og forteller om den amerikanske festen som havna i Høyesterett.

Nitimen

I går - Svindeljegerne er tilbake på TV, og du får vite hvordan du skal sikre deg fra svindel og lureri. Lege Jonas Kinge Bergland snakker om hemoroider. Reporter Øyvind spør folk flest om pengene deres.

Værmelding Radio

I går · Værmelding med varsel for fiskebankene - Værmeldinger på radio

Morgenandakt

I går - Rundt omkring i landet har ungdommer akkurat starta opp på videregående skoler og møtes straks med et press og stress – ikke nødvendigvis fra lærerne om å jobbe hardt med skole, men fra medelever: for hvem skal være med på russebuss og hvem skal ikke? Camilla Osnes er sokneprest i Hemsedal. Johnny Cash og Tom Petty synger I won't back down