Kategorier

Veaigesátta

I dag - Buorre má??ebarga! Otne boahta studio guossi.

Åarjel Faaroe - Sørsamisk magasin

I dag · Åarjel faaroe - Sørsamisk magasin - Dan biejjien åadtjode Åarjel Saemien skuvlen heevehtimmeste govledh.

Oddasat - radio

I dag · Oddasat davvisámegillii - Samisk nyhetsprogram

Dagsnytt 18

I dag - Dagsnytt 18 er et nyhets-og aktualitetsmagasin med debatter og intervjuer. Sendes på P2 og NRK2 alle hverdager fra 1800 til 1900.

Buorre Idit Sápmi

I dag - Eurohparáddi ávžžuha Ruotas nannet sápmelaccaid iešmearrideami eatnamiidda. Suoma sámediggi hilggui odda sámediggeláhkaevttohusa. Sámedikkit háliidit oktasaš válgabeaivvi. Demensa diehtojuohkinfilbma almmuhuvvo dál maiddái sámegillii. 76 mánáidgirjji jorgalan máttasámegillii. Guolásteapmi nuoskkida mearaid.

TV-oddasat - radio

I dag · TV-Oddasat - nyheter på samisk - Samisk nyhetsprogram.

Distriktsprogram - Buskerud

I dag · Buskerud Direkte - Meteorologisk institutt frykter at publikum ikke skal ta varsler om ekstremvær alvorlig dersom de ofte bommer med ekstremvarslene. Stadig flere vil ha kortreist hytte - gjerne en hytte en kan sykle til. Det ser mørkt ut for motstanserne av Viken. men har de gitt helt opp nå? Den lange sommeren har ført til rekordmange båtskader, men ikke alle skadene skjer ute på havet. Det er et problem at mange bli sjuke av jobben sin I dag har studenter ved Universitetet i Sørøst-Norge fått i oppgave å finne ut hvordan arbeidshverdagen til folk kan bli mer helsefremmende. Elever på Rødskog skole i Drammen ble overrasket - fikk besøk av Freddy Kalas.

Distriktsprogram - Finnmark

I dag · Finnmarkssendinga - I dag skal det handle om følgende ting: en spontanreaksjon i Tromsø mot regionreformen og forberedelser til vinteren - er du klar for Kong Vinter på besøk? Og så skal vi ta en prat med forsvarsminister Frank Bakke-Jensen og Susanne Lundeng om henholdsvis satelitter og feler. Ettermiddagen ledes av programleder Jan-Erik Steine, samt produsent Anita Føleide og nyhetsoppleser Geir Samuelsen.

Distriktsprogram - Nordland

I dag · Nordland i dag - God ettermiddag, Nordland! Narvik kan få nytt sykehus, vi snakker med folket om nyheten. Riksteateret er på turne i Nordland. Vi har med oss Jarle Bernhoft som skal ha konsert på Sinus i Bodø i morgen. Været (uværet) skal også snakkes om i dagens utgave av Nordland i dag.

Distriktsprogram - Vestfold

I dag · NRK P1 Vestfoldsendinga - Er det uetisk å lage underholdning av blod og gørr? Vi skal få svar av en kriminalforfatter som også er tidligere politibetjent. Det er siste tirsdag i september - og hva betyr det?? Jo, det er den norske epledag og det betyr at vi skal vie noen minutter til eplene.