Kategorier

Messing og treblås

I dag - Messing og Treblås får vi høre Forsvarets Stabsmusikkorps i et opptak fra 1981.

Klassisk vorspiel

I går - Per og Frode får 2 gjester. Det er Helene Bøksle som har laget ny plate og John Lidal som har fått Tom Wilhelmsen stiftelsens opera- og ballett pris.

Jungeltelegrafen

I dag - De fire musikerne Anders Røine, Knut Reiersrud, Becay Aw og Olav Torget spilte live da Jungeltelegrafen og Bluesasylet så nærmere på fenomenet ørkenblues på "Skatten" på Tøyen i Oslo 17. oktober.

Meloditimen med KORK

I dag - Meloditimen med Kringkastingsorkestret (KORK) gir deg den beste melodiske orkestermusikken. I dag byr vi på både jazztrompet, danser fra Andesfjellene og et arkivklipp med pianisten Johan Øian.

Selskapssjuk

I dag · Med Mari Garås Monsson - Stjernespekket lørdag! Thorbjørn Harr og Patrik Syversen er aktuelle med «Kielergata», et nyskapende og karakterdrevet thrillerdrama på TV2. Idag besøker de Selskapssjuk og har med seg herlig favorittmusikk fra serien, David Bowie, Louis Armstrong og Bill Withers. Filmpolitiets Sigurd Vik inviterer deg inn i universet til serien Riverdale, proppfull av referanser og god musikk.

P.I.L.S.

I dag - I denne utgåva av P.I.L.S. med Finn Tokvam og Bård Ose skal vi tilbake til The Smiths og personane på plateomslaga deira! Kven var dei og korleis hamna dei der?

Alle tiders blinkskudd

12. oktober - Rune Alstedt presenterer musikalske fulltreffere.

Filmmusikk med Wolfgang Wee

I dag - #161 | Klassikere Vol 1: Gladiator, Schindler's List, Up!, Titanic, Life of Pi, A Beautiful Mind +++

Perler fra Platearkivet - P1+

I dag · Perler fra Platearkivet - Musikalske perler fra NRKs rikholdige platearkiv, presentert av Åse Lunnan.

Med All Respekt

I dag - Hustling på Stortinget, husrling i privatlivet og alt midt i mellom! Galvan, Abu, Anders og Sandeep snakker seg gjennom uka som har gått. Og litt i munnen på hverandre. Heng med!