Kategorier

Stjernepose

I går - I dagens sending skal vi gi vekk billetter til den store utendørskonserten som DumDum Boys snart skal gjøre i Bergen, vi skal spille et lite geni kalt Stephen Duffy i Rule Britannia, vi skal høre Mamas And The Papas trakteres i ukens cover, det blir mer prat om trioer der vi trenger din hjelp, ukens album ble laget av Anthrax i 1987 og så drar vi i gang 60 sekunder igjen.

Perler fra Platearkivet - P1+

Lørdag 11. aug · Perler fra Platearkivet - Musikalske perler fra NRKs rikholdige platearkiv, presentert av Åse Lunnan.

Transmission

Søndag 12. august - Lydon av åttitallet: Vi følger 40-årsjubilanten PiL fra 1978 til 1987.

Tete

I går - Tete er tilbake for å gi deg to sterke timer med den beste nye rockemusikken.

BluesAsylet

11. november - Knut Reiersrud og medprogramleder Terjen Nordby tar for seg fenomenet Ku Klux Klan.

Syng

5. mai · Syng! - I dag er det Odd-Erik Lothe fra visepopgruppa Fabel som besøker Syng! Han har plukket ut en Rock`n Roll-melodi, fra Alf Prøysens rik-holdige sangskatt - Hompetitten. I tillegg til det vil han hylle ett av sine store forbilder, Geirr Lystrup. Odd-Erik mener teksten til sangen Di-ger dag er noe av det fineste som er skrevet.

Messing og treblås

Lørdag 11. august - Messing og Treblås får vi høre Luftforsvarets Musikkorps med Ole Edvard Antonsen som dirigent.

Ruben

I går - Ruben får besøk av Phoebe Bridgers som prater og spiller live i studio. Amerikaneren som albumdebuterte i fjor forteller om sin festivalsommer. Du hører norske RSP fortelle om låta som forandra livet og sjefslista til Bearson som forteller litt om å produsere musikken til andre artister.

Musikkmosaikk

13. mai - I dag dukker Musikkmosaikk ned i arkivet og henter fram to store norske verk: Ver sanctum av Sparre Olsen og oratoriet Skapelsen og mennesket av Johannes Haarklou. Men du får også høre om en helt ny bok om norsk musikkliv på 1820 -tallet.

Felbergs Loft

Søndag 12. august - Vi markerer at det er 50 år siden Brian Wilson mistet grepet og ikke fikk gitt ut Smile. Med Beach Boys Spesial Del 1 - Ther Band Years 1967-1970. Vi lytter på platene Beach Boys ga ut etter Brian Wilson gikk mental våren 1967. På disse platene får resten av bandet endelig lov å komme frem både som låtsrivere og musikere. Det blir Smiley 1967, Wild Honey, 1967, Friends 1969, 20/20 1969 og Sunflower 1970. Sommeren er ikke over den er uendelig, ihvertfall i selskap med Beach Boys. Velkommen til Loftet! Turn On Tune In Play Loud

Skolefri - radio

I går · Skolefri - Programmet som gir deg den beste musikken fra de mest kjente tv-seriene og de største artistene. Din musikk på din kanal!

Lutter øre

7. februar 1998 - God musikk i ulike genre presentert av Kåre Grøttum.