Kategorier

Alle tiders blinkskudd

1. mars 2014 - De gode, gamle slagerne vi aldri blir lei av å høre.

Jazzklubben

Søndag 17. juni - Dykk i arkivet del 4. Lars Mørch Finborud graver frem jazza gull fra NRKs arkiv. Gjenhør fra 2007.

P1+ musikkmiks

I dag - Bare musikk, de fineste melodiene

Jukebox

I dag - Et inkluderende musikkprogram for og med lytterne.

Jungeltelegrafen

Lørdag 16. juni - Fadilee Itulya er en artist fra Nairobi som tror på lokal tilknytning for global musikk. Han forteller også at han har spilt i Norge, nærmere bestemt i Emanuel Vigelands mausoleum.

Christine

I dag - I dag får du høydepunkter fra liveøyeblikk hos meg i 2018. Det blir sårt og kjærlig fra Seeb & Dagny, Sigrid byr på en cover av Drake og Rihanna, og Zak Abel forteller det rareste med å være artist. God onsdag!

Gull med Gro

12. juni - To oppløftende timer med god, klassisk musikk av beste merke.

Jørn

I dag - God formiddag! Det blir Marmozets, Rolling Blackouts C.F, Kelis, nyeste til Highasakite og dine låtønsker i videosnap til P3snap!

Stjernepose

I dag - I dag skal vi gi vekk herlige Hjerteslag-singler, vi skal gi deg mer om Skunk Anansies tredje plate i ukens album, vi skal spille fleip eller fakta med Ozzy Osbourne, vi skal til Cleveland i vår reisespalte, vi skal prate om Pstereo-festivalen, vi skal prate om en produsent som både har jobbet med Bangles og Stevie Nicks og den tredje beste Björk-låten skal kåres.

Klassisk morgen

I dag - Klassisk musikkprogram

mP3morgen

I dag · Med Amir - Amir er klar for å starte dagen med deg! Ønsk deg gjerne musikk via Snapchat: nrk-mp3. Heng på frem til kl 09.00.