Kategorier

Syng

Lørdag 20. okt · Syng! - Skuespiller Ingrid Bergstrøm ved Trøndelag Teater har et sterkt barndomsminne knyttet til Syng!-programleder Olav Stedje`s hit Vi vandrar saman. I dag kommer hun til oss for å snakke om minnene, og synge sangen. Programleder Tove Karoline Knutsen starter programmet med en av Erik Byes mest ramsalte viser.

Messing og treblås

Lørdag 20. oktober - Messing og Treblås får vi høre Forsvarets Stabsmusikkorps i et opptak fra 1981.

Musikkmosaikk

2. september - Ludwig van Beethovens vei gjennom den franske revolusjon! Wolfgang Plagge er gjest i Musikkmosaikkframover, og ser i dag på Beethovens grensesprengende holdninger. Du får også høre fra nye plater med Marianne Beate Keilland og Kåre Nordstoga.

Felbergs Loft

Søndag 21. oktober - Det er 50 år siden nå i september siden Rush fikk sin første betalte spillejobb i hjembyen sin Toronto i Canada. Vi feirer bandet med Rush Spesial Del 2 1975-1976 og hører på det store kommersielle og kunstneriske gjennombruddet til denne powertrioen fra Toronto i Canada, nemlig conceptplaten "2112" fra april 1976. Det blir også Rush live på konsert fra 1976 og itilegg får vi også lære å kjenne de gode vennene til Rush i det canadiske bandet Max Webster, som hadde samme plateselskap, management og produsent som Rush på 70-tallet. Vi får høre fra Max Webster sitt debutalbum fra 1976. Rush som ingen andre høres bare ut som seg selv. Ingen spiller tightere eller mer enn Rush og ingen skrikere lysere enn bassist og vokalist Geddy Lee, Nyt det på radio! Velkommen til Loftet! Turn On Tune In Play Loud

Skolefri - radio

I dag · Skolefri - Programmet som gir deg den beste musikken fra de mest kjente tv-seriene og de største artistene. Din musikk på din kanal!

Lutter øre

13. april 1996 - God musikk i ulike genre presentert av Kåre Grøttum.

Luohteboddu

I dag - Samisk underholdningsprogram.

Gull med Gro

I dag - To oppløftende timer med god, klassisk musikk av beste merke.

Abiel med venner

I dag - Abiel med Venner på P3. Stedet hvor du får musikken og lyden av verden i din radio.

Midt i musikken

I dag - En fjellørrett inspirerte Franz Schubert til å skrive noe av sin mest populære kammermusikk. Midt i musikken gir deg sangen som startet det, og klaverkvintetten som bygger på det samme temaet. Bilde: Courbet: Die Forelle 1871

Alle tiders blinkskudd

18. oktober 2014 - De gode, gamle slagerne vi aldri blir lei av å høre.

Flytsonen

17. oktober - Lars Solbakken tar deg med på en reise gjennom herlig klassisk musikk.