Kategorier

Alle tiders blinkskudd

19. desember 2015 - De gode, gamle slagerne vi aldri blir lei av å høre.

Flytsonen

I dag - Flytsonen tilbyr god stemning og lave skuldre. Sammen skal vi utforske den klassiske musikken - alltid med godt humør, og noen hverdagshistorier innimellom

Selskapssjuk

I dag · med Siri Knudsen - Jørgen Hegstad kommer innom for å snakke om gårsdagens Ash-konsert, Birger Vestmo stiller som vanlig med filmtips for helga, du skal få ny julelåt fra svenske Amason, og så skal du få vite alt om musikken som Siri Seljeseth fra Unge Lovende elsker og har elsket.

Jukebox

I dag - Historier fra livet, med musikken du husker.

Folkemusikktimen

Søndag 9. desember - Granvin i Hardanger bli kalt "spelarhola". Her har det vært spelemenn så langt man vet. Nå har Knut Hamre dokumentert hele 97 slåtter fra sitt hjemsted Granvin!

Christine

I dag - Sval spiller sin "Something" live i dag og selvfølgelig en julecover. Vil du se Years & Years live? Du får muligheten til å vinne billetter til deres nesten utsolgte Oslo-konsert i januar. God torsdag!

Gull med Gro

I dag · Jul med Gro - Gro forkorter ventetiden med god, klassisk julemusikk.

Stjernepose

I dag - I dag får vi besøk av Per Borten fra det herlige norske bandet Spidergawd, og han har også med en helt fersk låt som vi skal ha premiere på, vi fortsetter den store P13-kåringen, det blir snål vokal med The Associates, ukens album med Fucked Up, vi spiller Gjett Årstallet, NOFX kommer med Øyeblikket og metal-legendene i Celtic Frost skal inn på trio-listen.

Musikkfrokost

I dag - Jakob Arvola og Torun Torbo gir deg en helt unik morgenstemning. Her blir du oppdatert på det viktigste som skjer i verden og i kulturen, med selskap av den beste klassiske musikken.

Musikkfrokost

I dag - Jakob Arvola og Torun Torbo gir deg en helt unik morgenstemning. Her blir du oppdatert på det viktigste som skjer i verden og i kulturen, med selskap av den beste klassiske musikken.

Endelig morgen

I dag - Vi er på plass på Rimbareid skole! Det blir Lucia-tog, hinderløype med youtubarar og masse god stemning. Heng på!

Nattradioen

I dag - God musikk og selskap får du i Nattradioen på NRK P1. Din nattvert er Eivind Motland.