Kategorier

Ettermiddagen på mP3

I dag - Benedicte & Amir er på plass for å henge med deg denne ettermidddagen. Abiel gir deg en oppsummering av alt som skjer rundt Justin Bieber. Du er invitert til fest frem til kl.17.00! Ønsk deg gjerne musikk gjennom Snapchat: nrk-mp3.

Endelig morgen

I dag - Denne tirsdagen blir det trylling, konkurranser, og masse musikk!

Ettermiddagen på mP3

I går - Benedicte & Amir er på plass for å henge med deg denne ettermidddagen, Abiel har også snakket med ungdom som streiket for miljøet på fredag. Joakim Kleven kommer innom for å snakke om Generation 2.0. Du er invitert til fest frem til kl.17.00! Ønsk deg gjerne musikk gjennom Snapchat: nrk-mp3.

Endelig morgen

I går - Martin fikser en bra start på uka med ja og nei-lek, dagens slumrelåt og mye mer. God mandag!

VG-lista topp 20

Lørdag 23. mars - Benedicte Jacobsen Hamnes gir deg Norges offisielle singelliste med aktuelle gjester, internasjonale hitlister og retrolister. Lista er basert på streamingtall fra Spotify,Tidal og AppleMusic.

Lt Wee Show

Lørdag 23. mars - # | Houseåret 2011

Ettermiddagen på mP3

Fredag 22. mars - Benedicte & Amir er på plass for å henge med deg denne ettermidddagen. I dag får vi besøk av Ina Wroldsen som er ute med en ny låt. Du er invitert til fest frem til kl.17.00! Ønsk deg gjerne musikk gjennom Snapchat: nrk-mp3.

Endelig morgen

Fredag 22. mars - En frisk start på dagen - Martin vekker deg med musikk, konkurranser, nyheter og interessante gjester.

Lt Wee Show

16. mars - #648 | Nytt fra Axwell, Robosonic +++

Ettermiddagen på mP3

Torsdag 21. mars - Benedicte & Amir er på plass for å henge med deg denne ettermidddagen. I dag får vi besøk av Kristin Gjelsvik. Du er invitert til fest frem til kl.17.00! Ønsk deg gjerne musikk gjennom Snapchat: nrk-mp3.

Endelig morgen

Torsdag 21. mars - Torsdagen er på og Martin er klar for å gønne på. Denne dagen blir bra!

Adam

20. mars -