Kategorier

Endelig morgen

I dag - Det er freeedag! Vi spiller fredagslåta du har stemt frem, og diskuterer hvem vi syns fortjener å vere på London's nye Walk of Fame.

VG-lista topp 20

Lørdag 17. november - Benedicte J. Hamnes gir deg VG- Lista Topp 20. Norges offisielle singelliste med aktuelle gjester, internasjonale hitlister og retrolister. Lista er basert på streamingtall fra Spotify,Tidal og AppleMusic.

Lt Wee Show

Lørdag 17. november - #637 | Nytt fra Tiesto, Martin Garrix, Calvin Harris +++

Ettermiddagen på mP3

Fredag 16. november - Benedicte & Amir er på plass for å henge med deg denne ettermidddagen. Vi inviterer deg på fest frem til kl 17.00. Ønsk deg gjerne musikk gjennom Snapchat: nrk-mp3.

Endelig morgen

Fredag 16. november - Det er freeedag! Vi spiller fredagslåta du har stemt frem, og diskuterer hvem vi syns fortjener å vere på London's nye Walk of Fame.

Lt Wee Show

10. november - #636 | CamelPhat, CLMD, Skrillex +++

Ettermiddagen på mP3

Torsdag 15. november - Benedicte & Amir er på plass for å henge med deg denne ettermidddagen. Vi inviterer deg på fest frem til kl 17.00. Ønsk deg gjerne musikk gjennom Snapchat: nrk-mp3.

Endelig morgen

Torsdag 15. november - Life hacks, drama i Kristian sitt kollektiv og låtavstemning er på menyen i dag. God torsdag!

Adam

Onsdag 14. november -

Ettermiddagen på mP3

Onsdag 14. november - Amir er klar for å slå følge med deg denne fine ettermiddagen. Ønsk deg gjerne musikk via Snapchat: nrk-mp3. Heng på frem til kl 17.00!

Endelig morgen

Onsdag 14. november - Nye pålegg skal testast i påleggkombo-onsdag i dag. P3 Gaming kjem også på besøk.

Ettermiddagen på mP3

13. november - Benedicte er på plass for å henge med deg denne ettermidddagen. Vi inviterer deg på fest frem til kl 17.00. Ønsk deg gjerne musikk gjennom Snapchat: nrk-mp3.