Kategorier

Lt Wee Show

Lørdag 14. juli - Beach House Spesial #2 (r)

Sommer på mP3

I dag - Kristian følger deg gjennom denne nydelige torsdagen på mP3! Har du noe på hjertet som du vil dele? Send han en snap på nrk-mp3, eller send han en tekstmelding med kodeordet mp3 til 1987.

NRK mP3 med Arian

I dag - Det er sommar! Arianrhod følgjer deg gjennom formiddagen med musikk, konkurransar og interessante nyheiter. Kom gjerne med låtønsker på snap til nrk-mp3.

Vg-lista topp 20 Turné - Radio

I går · Direkte fra Kristiansten Festning i Trondheim - VG-LISTA TOPP 20 - Direkte fra Trondheim

Sommer på mP3

I går - Kristian følger deg gjennom denne fine onsdagen på mP3! Har du noe på hjertet som du vil dele? Send han en snap på nrk-mp3, eller send han en tekstmelding med kodeordet mp3 til 1987.

NRK mP3 med Arian

I går - Det er sommar! Arianrhod følgjer deg gjennom formiddagen med musikk, konkurransar og interessante nyheiter. Kom gjerne med låtønsker på snap til nrk-mp3.

Sommer på mP3

Tirsdag 17. juli - Kristian følger deg gjennom denne fine tirsdagen på mP3! Har du noe på hjertet som du vil dele? Send han en snap på nrk-mp3, eller send han en tekstmelding med kodeordet mp3 til 1987.

NRK mP3 med Arian

Tirsdag 17. juli - Det er sommar! Arianrhod følgjer deg gjennom formiddagen med musikk, konkurransar og interessante nyheiter. Kom gjerne med låtønsker på snap til nrk-mp3.

Sommer på mP3

Mandag 16. juli - Kristian og Karianne følger deg gjennom hele sommeren på mP3! Har du noe på hjertet som du vil dele? Send oss en snap på nrk-mp3, eller send oss en tekstmelding med kodeordet mp3 til 1987.

NRK mP3 med Arian

Mandag 16. juli - Det er sommar! Arianrhod følgjer deg gjennom formiddagen med musikk, konkurransar og interessante nyheiter. Kom gjerne med låtønsker på snap til nrk-mp3.

VG-lista topp 20

Lørdag 14. juli - Norges offisielle singelliste, VG-lista Topp 20, med programleder Marius Holth. Lista er basert på streamingtall fra Spotify, Tidal og AppleMusic.

Sommer på mP3

13. juli - Kristian og Karianne følger deg gjennom hele sommeren på mP3! Har du noe på hjertet som du vil dele? Send oss en snap på nrk-mp3, eller send oss en tekstmelding med kodeordet mp3 til 1987.