Kategorier

Ettermiddagen på mP3

I går - Benedicte og Amir er på plass for å henge med deg denne ettermidddagen. Du er invitert til fest frem til kl.17.00. Ønsk deg gjerne musikk gjennom Snapchat: nrk-mp3.

Endelig morgen

I går - I dag blir det live musikk i radioen din! Martion og Arian før besøk av Leona Griffin.

Ettermiddagen på mP3

Mandag 21. januar - Benedicte og Amir er på plass for å henge med deg denne ettermidddagen. Du er invitert til fest frem til kl.17.00. Ønsk deg gjerne musikk gjennom Snapchat: nrk-mp3.

Endelig morgen

Mandag 21. januar - Velkommen til ei ny veke! Korleis er det å vere ung vaksen som ikkje enno har hatt sex? Det veit Jostein og Jens som er dagens gjestar hos Martin og Arian.

VG-lista topp 20

Lørdag 19. januar - Pop, R'n'B og Dance. mP3 er stasjonen som gir deg Alltid musikk - dine favorittlåter, døgnet rundt!

Lt Wee Show

Lørdag 19. januar - #641 | Sesongpremiere

Ettermiddagen på mP3

Fredag 18. januar - Amir er klar for å slå følge med deg denne fine ettermiddagen. Ønsk deg gjerne musikk via Snapchat: nrk-mp3. Heng på frem til kl 17.00!

Endelig morgen

Fredag 18. januar - God fredag! Trevis kjem innom med ny musikk og du er med på å kåre fredagslåta.

Lt Wee Show

12. januar - # | Houseåret 2010 (r)

Ettermiddagen på mP3

17. januar - Benedicte og Amir er på plass for å henge med deg denne ettermidddagen. Vi får besøk av Camilla Lorentzen, dama bak #fitnok. Du er invitert til fest frem til kl.17.00. Ønsk deg gjerne musikk gjennom Snapchat: nrk-mp3.

Endelig morgen

17. januar - Klassequizen er i gang rundt i om i Norge! I dag ringer Martin og Arian opp noen av deltakerne for å blir quizza selv.

Ettermiddagen på mP3

16. januar - Benedicte og Amir er på plass for å henge med deg denne ettermidddagen. Vi får besøk av Camilla Lorentzen, dama bak #fitnok. Du er invitert til fest frem til kl.17.00. Ønsk deg gjerne musikk gjennom Snapchat: nrk-mp3.