Kategorier

Nedlands jukeboks

17. februar - DEL 7: I sjuende episode hører du hva artister som blant andre sier om Dire Straits, Lou Reed, Joni Mitchell og Willie Nelson sier om det å spille konserter og være på turne.

Salongen

I går - Vi snakker med fangirl og skyldkjær debutantforfatter Carolina Setterwall om forelskelse, sorg og om at det aldri bare vil eksistere fine, snille og rene følelser i oss. Vi deler eselører og lurer på hvorfor vi bærer traumer som smykker. Debutforfatteren svarer på noen av sine egne spørsmål fra den gripende boken «La oss håpe på det beste».

Kurer

I går - Land i Europa fikk i november mulighet til å kreve at minst 30 pro-sent av innholdet i store internasjonale strømmetjenester skal være lokalt. Samtidig ble muligheten for å skattlegge de store internett-selskapene åpnet. Men mens flere store Europeiske land allerede har tatt i bruk de nye reglene, er produksjonsmiljøet i Norge fortvi-let over at det norske byråkratiet koster de millioner.

Spillerom hovedsending

Fredag 22. feb · Spillerom - LIVE i dag: Hekla Stålstrenga med helt ferske låter fra nytt album. Øyvind Brabandt med hardingfela og eld-gamle låter i god tradisjon.

Salongen

Fredag 22. februar - «Man må være våken og ikke bli historieløs» avslutter skuespiller og svever Lilly/Minnie/Solan/Kari-Ann Grønsund Salongen i dag. Før det diskuterer vi om det finnes noe mer mellom himmel og jord, hører et ferskt dikt fra Frode Grytten, "Born in the U.S.A". Kari-Ann forteller om energier, hvordan det er å kunne fly, om hvordan det er å miste sine nærmeste gradvis og en metoo-oppvask som kom ti år for tidlig. I studio med Torkil Risan, Jørgen Strickert og Patti.

Studio 2 - P2

Fredag 22. feb · Studio 2 - Karpe slapp en ny … plate/låt/EP/konseptalbum i natt. Hva slags prosjekt er det gutta har gitt seg ut på? ** Land etter land legaliserer marihuana. Hvor lenge tar det før vi nordmenn blir et hasjrøykende folk, og hvem skal få selge det grønne gullet her til lands? ** Nå blir det kvinnelig prest i Nordreisa. Hva var det egentlig Lars Levi Læstadius fokuserte på i sin vekkelsesbevegelse - hadde han vært fornøyd med hvor konservativt læstadianismen står i dag? ** Ingen fredag uten platedate. I dag byr vi på et gjenhør med et tverrpolitisk musikalsk stevnemøte da nyvalgt AUF-leder Ina Libak og Unge Høyres leder Sandra Bruflot til å velge sine favorittplater.

Filmpolitiet

Fredag 22. februar - I dag anmeldes premierefilmene "The Prodigy", "Birds of Passage", "Van Gogh - At Eternity's Gate" og "Burning". Vi strømmetipser også serien "Murder Mountain" og filmen "The Endless", og spår hvem som vinner Oscar for beste film natt til mandag! Programledere er Birger Vestmo, Marte Hedenstad og Sigurd Vik.

Mot helg

Fredag 22. februar -

Spillerom hovedsending

Torsdag 21. feb · Spillerom - Ravels "Bolero" er verdt millioner, og nå kjemper nye parter om en del av kaka. Møt Dodo, eller Eduardo Andersen, som er spellemannnominsert som teksforfatter for albumet sitt «La oss ta en idealist»

VM på ski - radio

Torsdag 21. feb · VM-manager langrenn -

Spillerom kortversjon

Torsdag 21. feb · Spillerom - Ravels "Bolero" er verdt millioner, og nå kjemper nye parter om en del av kaka. Nasjonalballetten lager helt ny versjon av "Vårofferet" av Stravinsky.

Språkteigen - P1+

Torsdag 21. feb · Språkteigen - Språkteigen - programmet om god norsk, på godt norsk. Programleder er Einar Bjorvatn (bildet), Programmet ble sendt for første gang i februar 2001.