Kategorier

Ekko

I går - Norsk skole og helsevesen er laget for tålmodige jenter, ikke for sinte unge Ekko får bli med på prøveflyvning i et bittelite elektrisk fly. Hvordan går det?

NRK for 50 år siden - P1+

Søndag 12. aug · NRK for 50 år siden - Besøk på Aarenes lærfabrikker i Flekkefjord. Thorbjørn Egner om det å skrive for barn.

Verdibørsen

I går - Hvorfor det gjør godt å ikke vite. * De som lindrer eksistensiell smerte. * Beirut - en plaget by med kunst som kur.

Verdibørsen

Lørdag 11. august - P2s magasin for etikk og livssyn.

Ekko

Mandag 13. august - Hva har en ungdom som opplevde terrorpå Utøya til felles med en flyktning fra Syria? Vi må spise mindre kjøtt, men hva skal til for å endre kjøttvanene våre?

Museum

27. okt 2012 · Sjamaner fra steinalderen - Steinalderens bergkunst på Skavberget ved Tromsø. 7000 år gamle helleristninger viser sjamaner i transe. Ved Øyvind Arntsen.

KRAFT - om livet ditt

10. februar - Livet må leves på sparket!

Hva skjer?

Søndag 12. aug · 60 års havforskningssamarbeid - Det er i år seksti år siden havforskere fra Norge og daværende Sovjetunionen startet det unike samarbeidet som har ført til at Barentshavet er blant de best forvaltede havområdene i verden. I dagens Hva skjer skal vi høre om hvordan forskere på begge sider av grensen har trosset kald krig og skiftende politiske vinder og stått sammen for å ta vare på våre felles ressurser.

Sånn er du

Christer Falck - Christer Falck dukket opp i realityserien Robinson og ble utnevnt til riksklyse. Harald Eia og Nils Brenna skal ved hjelp av en personlighetstest få svar på hvor kynisk og hard han egentlig er. Vi skal også få vite hva som kunne fått ham mer sosial og hva slags forhold han har til kunst. Samt mye mer.

Ekko-gjenhør

Søndag 12. aug · Ekko-møtet - Her finner du repriser fra hovedsendingene til Ekko

Røverradion

Lørdag 11. august - I norske fengsler har minst tre av ti innsatte ADHD. Gry Lunde fra ADHD Norge svarer på spørsmål i Bredtveit kvinnefengsel. Espen Thoresen fikk ADHD-diagnosen i voksen alder. Er det en fordel eller en ulempe å få en diagnose? Og sosiolog Ivar Frønes snakker med gutta i Oslo fengsel om hvorfor man blir kriminell.

Hva skjer?

5. aug · Partisanene i Finnmark - Programleder: Per Kristian Olsen.