Kategorier

KRAFT - om livet ditt

2. april - Gå en ny vei til jobben. Ved Kirsti Kraft.

Røverradion

I dag - I fengsel har man ikke tilgang på internett, og gutta i Oslo fengsel må derfor ty til pornoblader. Holder de bladene for seg selv? Eller deler de på godene? I Oslo fengsel produseres det honning, og Noa har gått fem uker på birøktkurs. En lytter spør om det finnes tillitsvalgte blant de ansatte og Robert og Tommy som begge har sittet inne i flere år, reflekterer over hva de kunne gjort annerledes.

Sånn er du

Siv Jensen - Siv Jensen har tatt personlighetstest og Nils Brenna og Harald Eia skal blant annet finne ut hvor nær og inderlig hun er, hvor var (uttales med lang a) hun er for andres følelser - og hvor mye plaget hun er av sine egne. Og hvor blid er hun egentlig?

Verdibørsen

I dag - P2s magasin for etikk og livssyn.

Hva skjer?

12. aug · 60 års havforskningssamarbeid - Det er i år seksti år siden havforskere fra Norge og daværende Sovjetunionen startet det unike samarbeidet som har ført til at Barentshavet er blant de best forvaltede havområdene i verden. I dagens Hva skjer skal vi høre om hvordan forskere på begge sider av grensen har trosset kald krig og skiftende politiske vinder og stått sammen for å ta vare på våre felles ressurser.

Ekko

I går - Her finner du hovedsendingene til Ekko - et aktuelt samfunnsmagasin som sendes hverdager og lørdager

Radiodokumentaren

Frøet fra Aleppo - Av Rikke Houd. Lyddesign Kjetil Hansen, konsulent Kjetil Saugestad, fortellerstemme Vicky Schaubert.

Ekko-gjenhør

12. aug · Ekko-møtet - Her finner du repriser fra hovedsendingene til Ekko

Verdibørsen

Torsdag 16. august - *Mange av oss har det så godt, i denne rike rolige delen av verden som heter skandinavia. Samtidig ser vi hvordan de andre lever, i slit, krig og nød. Skaper det en særegen skandinavisk skyldfølelse? *"Du vet ikke hva du har sagt før noen har svart" Du blir til i møtet med andre og derfor går vi på jobb. *Pasienter, soldater og fanger har lenge hatt prester å snakke med. Men trenger man å ha studert teologi for å kunne trøste døende pasienter - eller snakke med soldater som skal ut i krigen?

Ekko

Torsdag 16. august - Seksuell folkeskikk etter Metoo, Inn på tunet - bondegården som terapi og arbeidsplass. Klarer vi å finne noe som kan estatte plasten? Hva brenner du for, Diabetesforbundet?

Røverradion

11. august - I norske fengsler har minst tre av ti innsatte ADHD. Gry Lunde fra ADHD Norge svarer på spørsmål i Bredtveit kvinnefengsel. Espen Thoresen fikk ADHD-diagnosen i voksen alder. Er det en fordel eller en ulempe å få en diagnose? Og sosiolog Ivar Frønes snakker med gutta i Oslo fengsel om hvorfor man blir kriminell.

Verdibørsen

Onsdag 15. august - Du gjør noe alvorlig galt, men nekter skyld. Du blir dømt, du soner i fengsel, men nekter fortsatt å erkjenne. Da banker det på døren, noen vil inn til deg. Det handler om skyld i Verdibørsen. Sommeren har vært tørr og varm, men for noen ekstra våt. Eldre drikker mer enn før. Er det rett og slett behovet for å ha noe å gjøre som fører til at de eldre løfter glasset oftere? Er det kjedsomhet som bekjempes i vinglasset?