Treningskompis

Norges beste idrettsutøvere gjør sine favorittøkter sammen med deg. Ta på treningstøy, velg en idrettshelt - og tren!

Slik bruker du Treningskompis

1 episode

Alt du trenger å vite om Treningskompis på 80 sekunder.

Gro og Anja Hammerseng-Edin

2 episoder

Håndballspillerne Anja og Gro Hammerseng-Edin er eliteutøverparet med en lang liste av meritter bak seg som landslagsspillere for Norge. Mellom 2002 og 2012 har paret til sammen sanket inn ikke mindre enn tre gull og to sølv fra EM, to sølv og en bronse fra VM og ikke minst OL-gull fra 2008.

Patrick Berg

2 episoder

Patrick Berg er fotballspiller for Bodø Glimt. I 2020 ble han seriemester, og han spiller på landslaget.

Kjetil Andre Aamodt

4 episoder

Kjetil André Aamodt er alpinkongen. Han har vunnet fire OL- og fem VM-gull. Ingen alpinister har flere medaljer fra internasjonale mesterskap.

Ingvill Måkestad Bovim

4 episoder

Ingvill Måkestad Bovim er Norges beste mellomdistansløper gjennom tidene. Hun har vunnet to gull i lag-EM og i 2011 var hun den sjette raskeste kvinnen i verden.

Helene Olafsen

4 episoder

Helene Olafsen er tidligere verdensmester i snøbrettkjøring. I tillegg har hun to sølv og en bronse fra Vinter-X Games og en fjerdeplass i OL.

Ezinne Okparaebo

4 episoder

Ezinne Okparaebo er sprinter og for øyeblikket Norges raskeste kvinne. Hun har 3 gull fra lag-EM i friidrett og 14 NM gull.

Birgit Skarstein

4 episoder

Birgit Skarstein er regjerende verdensmester i roing. Hun har vunnet verdenscupen sammenlagt i både roing og langrenn og har til sammen ti VM-medaljer.

Anders Aukland

4 episoder

Anders Aukland er en ekte skilegende. Han har vunnet gull i OL og VM og stått øverst på pallen i langløpet Marcialonga to ganger.

Alexander Kristoff

2 episoder

Alexander Kristoff er en av verdens beste syklister. Han har vunnet fire Tour de France etappeseire og tatt medaljer i OL og VM.