Studio 2
Ny film om kunstnaren William Heimdal
05.des.
14 min
Årets beste julehefter
05.des.
18 min
Mot slutten av desember kan det være 117 millioner flyktninger
05.des.
13 min
El Niño, eller "guttungen", dukker opp ved juletider
04.12.2023
11 min
Normisjon henter hjem misjonær fra Mali
04.12.2023
11 min
Turskøyter er trendy
29.11.2023
13 min
Støvsamler'n: Manish Sharma
29.11.2023
14 min
Ålen er en kritisk truet art
28.11.2023
10 min
Matlegenden Julia Child var nært knyttet til Norge
28.11.2023
14 min
Hvem er palestinerne i israelske fengsler?
27.11.2023
13 min
Skoa vi elskar å hata
27.11.2023
10 min
Reiulf Steen - mannen som tapte "Makta"
23.11.2023
15 min
Napoleon begeistrer og forarger
23.11.2023
15 min
Tortur i Syria
21.11.2023
12 min
Full fres i den amerikanske presidentvalgkampen
20.11.2023
16 min
Stjeling i et moral-filosofisk perspektiv
20.11.2023
13 min
Norge blir neppe sikrere med nytt luftvern
17.11.2023
9 min
Malaysisk Oscar-håp blir sensurert i heimlandet
16.11.2023
14 min
Den egyptiske komikeren Bassem Youssef vitser om krigen i Midtøsten
16.11.2023
15 min
Ungdomsklubben Oslo S
15.11.2023
13 min
Hvordan kom mandelen inn i norsk kosthold?
27.03.2023 • 9 min 7 sek
Nå er det tid for å fråtse i frodige harer, haner, høner og egg av myk marsipan. Men når fikk vi mandelen inn i norsk kosthold? For verken mandler eller sukker er kortreiste råvarer?. Vi må tilbake til 1600-tallet, forklarer Marianne Vedeler, som er arkeolog og professor ved Kulturhistorisk museum i Oslo.