Studio 2
Flere vegrer seg for nyheter
20.mars
49 min
Fakta eller fiksjon, hva er problemet med dokuromaner?
20.mars
11 min
Norsk regissør på Netflix-toppen
16.03.2023
12 min
Alt i Argentina har blitt dobbelt så dyrt
16.03.2023
11 min
Hvordan lager man fred i Colombia? fredsmegler Dag Nylander forteller
16.03.2023
15 min
Støvsamleren: Helge Jøssing
15.03.2023
12 min
Hvem bestemmer over internasjonalt luftrom?
15.03.2023
11 min
Spontanabort og keisersnitt lokker folk til teateret
15.03.2023
16 min
Mattekjendisen pi har sin egen dag
14.03.2023
11 min
Forestillingen "Hvis dette er et menneske" om Primo Levi
13.03.2023
12 min
For tre år siden stengte landet ned, hva lærte vi av pandemien?
13.03.2023
26 min
Anna Fiske har laget barnebok om døden
10.03.2023
11 min
KISS tar farvel
09.03.2023
15 min
Riksantikvaren har vernet bygg i 100 år
09.03.2023
11 min
Hvorfor har vi Kringkastingsrådet?
09.03.2023
11 min
Jan Kjærstad forteller hvorfor han ikke frykter for litteraturens fremtid
08.03.2023
15 min
Hvordan går det med Charles etter et halvt år som konge?
08.03.2023
14 min
Marta Breen kvitter seg med ungdomstida
08.03.2023
14 min
Hvordan er ytringsfriheten i Midtøstens eneste demokrati?
07.03.2023
17 min
Kan vi kreve økt kjøpekraft?
07.03.2023
13 min
Historien om norsk fruktvin (3:4)
21.04.2022 • 15 min
Historien om den musserende rabarbravinen Golden Power, den norske "champagnen" som ikke fikk kalle seg champagne, er som et brusende eventyr! Fruktvinkjenner Bernt Bucher-Johannessen og reporter Lisbeth David-Andersen reiser til Filtvet i Hurum og Røed Gård der Hans Thorn Wittusen forteller om produksjonen av både bobler og den søteste vermouth.