Radiomat
I Radiomat snakker vi om matens kulturhistorie, om råvarer, om smak, om matens betydning opp gjennom historien, og i vår tid. I radiomat vil vår sult på god mat, og vår nysgjerrighet på kunnskap smelte sammen i radioapparatet ditt!
Oliven
12.08.2016
29 min
Hvitløk
05.08.2016
29 min
Potet
29.07.2016
29 min
Eple
22.07.2016
29 min
Sitron
15.07.2016
29 min
Sukker
08.07.2016
29 min
Vanilje
01.07.2016
29 min
Sjokolade
24.06.2016
29 min
Tomat
16.08.2015
26 min
Østers
09.08.2015
26 min
Reker
02.08.2015
26 min
Iskrem
26.07.2015
26 min
Pepper
19.07.2015
26 min
Salt
12.07.2015
26 min
Smør
04.07.2015
26 min
Brød
25.06.2015
26 min
Hvitløk
05.08.2016 • 29 min
I dagens utgave av Radiomat, snakker Pia Skevik og Andreas Viestad om en av verdens første dopingmilder. Dagens ingrediens kommer fra nord, men brukes over nesten hele verden. Den kan kurere antibiotikaresistente stafylokokker - og med den smaker maten alltid bedre.