Radiomat
I Radiomat snakker vi om matens kulturhistorie, om råvarer, om smak, om matens betydning opp gjennom historien, og i vår tid. I radiomat vil vår sult på god mat, og vår nysgjerrighet på kunnskap smelte sammen i radioapparatet ditt!
Oliven
12.08.2016
29 min
Hvitløk
05.08.2016
29 min
Potet
29.07.2016
29 min
Eple
22.07.2016
29 min
Sitron
15.07.2016
29 min
Sukker
08.07.2016
29 min
Vanilje
01.07.2016
29 min
Sjokolade
24.06.2016
29 min
Tomat
16.08.2015
26 min
Østers
09.08.2015
26 min
Reker
02.08.2015
26 min
Iskrem
26.07.2015
26 min
Pepper
19.07.2015
26 min
Salt
12.07.2015
26 min
Smør
04.07.2015
26 min
Brød
25.06.2015
26 min
Potet
29.07.2016 • 29 min
I dagens utgave av Radiomat snakker Pia Skevik og Andreas Viestad om en ingrediens som kanskje ikke lenger er så viktig for oss her i Norge? På mange måter er vår sivilisasjon bygget opp på den, og likevel måtte det listig lureri til - for først å få europerene til å spise poteten.