Radiomat
Oliven
12.08.2016
29 min
Hvitløk
05.08.2016
29 min
Potet
29.07.2016
29 min
Eple
22.07.2016
29 min
Sitron
15.07.2016
29 min
Sukker
08.07.2016
29 min
Vanilje
01.07.2016
29 min
Sjokolade
24.06.2016
29 min
Tomat
16.08.2015
26 min
Østers
09.08.2015
26 min
Reker
02.08.2015
26 min
Iskrem
26.07.2015
26 min
Pepper
19.07.2015
26 min
Salt
12.07.2015
26 min
Smør
04.07.2015
26 min
Brød
25.06.2015
26 min
Vanilje
01.07.2016 • 29 min
I dagens utgave av Radiomat, tar Pia Skevik og Andreas Viestad for seg historien bak et av verdens beste og dyreste krydder! Den grønne belgen hverken smaker eller lukter noe spesielt før den blir speket, men da kan den bli så kompleks og tiltalende at noen mener de blir avhengige og kan få en slags rus av lukten. Og visste du, at vi kanskje ikke engang ville hatt vanilje i Europa - hadde det ikke vært for en 12 år gammel slave ved navn Edmund?